چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
83208
۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
188 بازدید
۰

ترامپ پاسخ حماس را پذیرفت

ترامپ در پی پاسخ حماس در خصوص طرح خود و موافقت مشروط این جنبش اعلام کرد: حماس آماده صلح پایدار است و اسرائیل باید فورا بمباران غزه را متوقف کند.



ترامپ پاسخ حماس را پذیرفت
ترامپ پاسخ حماس را پذیرفت

ترامپ در پی پاسخ حماس در خصوص طرح خود و موافقت مشروط این جنبش اعلام کرد: حماس آماده صلح پایدار است و اسرائیل باید فورا بمباران غزه را متوقف کند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا عصر جمعه به وقت محلی گفت: بر اساس بیانیه‌ای که حماس هم اکنون منتشر کرد، من معتقدم که آنها برای صلح پایدار آماده هستند.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «اسرائیل باید فورا بمباران غزه را متوقف کند تا ما بتوانیم گروگان‌ها را به سرعت و به صورت امن آزاد کنیم! در حال حاضر، انجام این کار بسیار خطرناک است. ما در حال حاضر در حال بحث در مورد جزئیاتی هستیم که باید بررسی شوند. این امر فقط مربوط به غزه نیست، بلکه مربوط به صلحی است که مدت‌هاست در خاورمیانه به دنبال آن هستیم.»

ترامپ پیش از پاسخ به واکنش حماس، بیانیه این جنبش را در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال منتشر کرد.

رئیس جمهوری آمریکا پیش از پاسخ حماس با تکرار ادعاهای واشنگتن و در دفاع از رژیم اسرائیل و چشم پوشی از جنایات آن در بیانیه شدیداللحنی با تهدید حماس ادعا کرد: در صورت عدم توافق با حماس تا ساعت ۶ عصر یکشنبه به وقت واشنگتن دی سی( ۱۰ شب به وقت گرینویچ)، “جهنمی” به پا خواهد شد که هیچ‌کس تا به حال نظیرش را ندیده است و صلح در خاورمیانه به هر طریقی محقق خواهد شد.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) در پاسخ به طرح آتش‌بس ترامپ، با توقف کامل جنگ، تبادل اسرا و اداره مستقل غزه موافقت کرد و خواستار بررسی مسائل آینده غزه در چارچوب منافع ملی فلسطینی شد.

به گزارش کانال تلگرامی حماس، این جنبش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این پاسخ پس از مشورت‌ های گسترده داخلی و با گروه‌های فلسطینی و واسطه‌های منطقه‌ای تنظیم شده و شامل موافقت مشروط با برخی بندهای طرح و درخواست برای بررسی جمعی مسائل مربوط به آینده غزه و حقوق ملت فلسطین است.

در این بیانیه، حماس با اشاره به مسئولیت ملی خود و ضرورت توقف فوری تجاوز و جنگ نسل‌کشی [رژیم اسرائیل] علیه مردم مقاوم غزه افزود که پس از مشورت‌های عمیق در نهادهای رهبری خود، رایزنی با گروه‌های فلسطینی و گفت‌وگو با واسطه‌ها و دوستان منطقه‌ای، به موضعی مسئولانه در قبال طرح ترامپ دست یافته است.

حماس در این پاسخ، از تلاش‌های کشورهای عربی، اسلامی و بین‌المللی و همچنین رئیس‌جمهوری آمریکا برای توقف جنگ، تبادل اسرا، ورود فوری کمک‌های بشردوستانه، مخالفت با اشغال غزه و مخالفت با کوچ اجباری مردم فلسطین قدردانی کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۷ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری مشترکی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از طرح ۲۰ بندی خود برای آتش‌بس در غزه رونمایی کرد.با آنکه طرح ۲۰ بندی ترامپ هدف خود را پایان جنگ غزه و بازسازی این منطقه معرفی می‌کند اما مخالفان در سطوح مختلف، از گروه‌های فلسطینی گرفته تا نهادهای حقوق بشری و حتی تحلیلگران غربی، انتقادهای جدی نسبت به این طرح دارند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83208 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12924 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 276 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 94 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 223 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 739 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 309 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 251 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید