چهارشنبه, ۱۹ آذر ۱۴۰۴ /
82118
۳۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
95 بازدید
۰

تحویل ۸۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی تا مهرماه

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی خبر داد: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی از آماده‌سازی ۶۳ درصد پروژه‌های آموزشی استان خبر داد و گفت: همزمان با هفته دولت و آغاز سال تحصیلی جدید، ۸۰ پروژه در قالب ۳۸۶ کلاس درس به آموزش و پرورش استان تحویل داده می‌شود. به گزارش تبریز ما […]



مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی خبر داد:

تحویل ۸۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی تا مهرماه
تحویل ۸۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی تا مهرماه

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی از آماده‌سازی ۶۳ درصد پروژه‌های آموزشی استان خبر داد و گفت: همزمان با هفته دولت و آغاز سال تحصیلی جدید، ۸۰ پروژه در قالب ۳۸۶ کلاس درس به آموزش و پرورش استان تحویل داده می‌شود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، فرهاد فرهودی، امروز در جمع خبرنگاران ضمن ابراز اینکه در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی تاکنون ۲۷۱ پروژه در قالب یک‌هزار و ۲۳۰ کلاس درس در استان تعریف شده، اظهار کرد: طی ماه‌های آینده ۳۰۰ کلاس دیگر نیز به این مجموعه افزوده خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه تاکنون ۶۳ درصد پروژه‌های آموزشی در استان آماده تحویل و تا مهرماه به آموزش و پرورش تحویل داده خواهد شد، عنوان کرد: همچنین برای هفته دولت و مهرماه، ۸۰ پروژه در قالب ۳۸۶ کلاس درس با اعتباری بالغ بر ۹۶۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد که ۴۰ درصد آن توسط خیرین مدرسه‌ساز تقبل شده است.

فرهودی با اشاره به تخصیص ۱۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز فضاهای آموزشی استان گفت: از این میزان، ۱۷ میلیارد تومان برای هوشمندسازی کلاس‌ها، ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیزات هنرستان‌ها و مابقی نیز برای سیستم‌های گرمایشی و تجهیزات کلاس‌ها هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین برای توسعه فضاهای ورزشی ۱۰۸ میلیارد تومان اعتبار (۷۶ میلیارد استانی و ۳۲ میلیارد ملی) در نظر گرفته شده که خیرین مدرسه‌ساز نیز با تعهد ۸۵۰ میلیارد تومانی در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی نقش محوری داشته‌اند؛ همچنین استان موفق به کسب رتبه نخست کشوری در این زمینه شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور ۵/۴۵ مترمربع و در آذربایجان‌شرقی ۵/۷ مترمربع است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۵۴ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که با هماهنگی آموزش و پرورش ساماندهی شده و مدارس زیر ۱۰ نفر تا پایان مهرماه تحویل داده خواهد شد.

فرهودی یادآور شد: در یک سال گذشته برای شاداب‌سازی مدارس، ۲۲۴ هزار مترمربع آسفالت حیاط و ۷۰ هزار مترمربع ایزوگام پشت‌بام انجام شده و در تابستان امسال نیز به صورت مشارکتی عملیات بهسازی و زیبا‌سازی در مدارس مناطق کمتر برخوردار و خوابگاه‌ها در حال اجراست.

مدیرکا نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، تاکید کرد: نگهداری مدارس تنها بر عهده اداره نوسازی نیست و همه دستگاه‌ها و مردم باید در این مسیر همکاری داشته باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82118 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59851 بازدید ]
8 سال پيش [ 35049 بازدید ]
8 سال پيش [ 20387 بازدید ]
6 سال پيش [ 19967 بازدید ]
5 سال پيش [ 13654 بازدید ]
8 سال پيش [ 13397 بازدید ]
8 سال پيش [ 12292 بازدید ]
6 سال پيش [ 10537 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9407 بازدید ]
6 سال پيش [ 8987 بازدید ]
4 سال پيش [ 8746 بازدید ]
4 سال پيش [ 8289 بازدید ]
5 سال پيش [ 7619 بازدید ]
7 سال پيش [ 7605 بازدید ]
3 سال پيش [ 7464 بازدید ]
4 سال پيش [ 7323 بازدید ]
4 سال پيش [ 7232 بازدید ]
5 سال پيش [ 7228 بازدید ]
3 سال پيش [ 6407 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 815 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 838 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 669 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 683 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 836 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 659 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 645 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 834 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 586 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 628 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 591 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 596 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 520 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 531 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 564 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1340 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 812 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 571 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 464 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 498 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 630 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 327 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1613 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 657 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 985 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 572 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1371 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 464 بازدید ]