جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
74671
۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
236 بازدید
۰

تبریز میزبان درگ ۴۰۰ متر

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان‌شرقی از برگزاری مسابقات درگ ۴۰۰ متر به میزبانی تبریز و تغییر محل برگزاری این مسابقات به منظور میزبانی شایسته‌تر خبر داد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سیامک امیرخیزی، رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان‌شرقی، در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص برگزاری مسابقات درگ ۴۰۰ متر […]



تبریز میزبان درگ ۴۰۰ متر
تبریز میزبان درگ ۴۰۰ متر

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان‌شرقی از برگزاری مسابقات درگ ۴۰۰ متر به میزبانی تبریز و تغییر محل برگزاری این مسابقات به منظور میزبانی شایسته‌تر خبر داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سیامک امیرخیزی، رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان‌شرقی، در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص برگزاری مسابقات درگ ۴۰۰ متر به میزبانی تبریز اظهار داشت: مسابقات درگ اتومبیلرانی و موتورسواری روز جمعه، ۱۴ مهرماه به میزبانی تبریز برگزار می‌شود که امیدوارم بازهم بتوانیم میزبانی شایسته‌ای از مسابقات داشته باشیم.

وی افزود: حدود دو ماه قبل نخستین دوره این مسابقات در سطح کشوری و کلاس‌های ۲۰۰ و ۴۰۰ دستجات آزاد به مدت دو روز برگزار شد. در این مسابقات ۲۵۰ خودرو ثبت‌نام کرده بودند که این رقم بیشترین تعداد شرکت‌کننده در مسابقات درگ کشور محسوب می‌شود و برای نخستین بار شاهد چنین استقبالی بودیم.

امیرخیزی در رابطه با عوامل استقبال قابل‌توجه ورزشکاران از این مسابقات خاطرنشان کرد: ما سعی می‌کنیم میزبانی‌های شایسته‌ای از مسابقات داشته باشیم و کیفیت فنی مسابقات و رویدادهای مختلف را در کنار زیرساخت‌های موجود ارتقا دهیم، شرکت‌کنندگان و علاقه‌مندان به این حوزه هم حضور پررنگی در مسابقات برگزار شده به میزبانی تبریز دارند.

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: در مسابقه روز جمعه اسکان به همراه پذیرایی و… برای ورزشکاران در نظر گرفته‌ایم. قبل از اعلام رسمی آغاز ثبت‌نام، حدود ۴۰ نفر متقاضی بوده و در این مسابقات ثبت‌نام کرده‌اند. پیش‌بینی می‌کنیم در مسابقات پیش رو که در کلاس ۴۰۰ متر اتومبیلرانی و موتورسواری به عنوان دومین راند مسابقات دستجات درگ قهرمانی کشور برگزار می‌شود، حدود ۱۵۰ ورزشکار شرکت کنند.

امیرخیزی با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته توسط اعضای هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان‌شرقی برای برگزاری هر چه بهتر مسابقات پیش رو خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال حدود ۴۰ هزار تماشاگر از مسابقات قبلی که در مجموعه ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار شد و لزوم ارتقای کمی و کیفی رقابت‌ها، بچه‌ها به شدت در حال تلاش هستند تا نواقص احتمالی را رفع کنند که از جمله آن‌ها، تغییر محل برگزاری مسابقه برای کنترل بهتر شرایط برگزاری و ارتقای سطح ایمنی مسابقات است.

وی در پایان گفت: هر چند تمهیداتی برای اجرای مسابقات آتی در پیست ورزشگاه یادگار امام (ره) در نظر گرفته شده است ولی تا ایجاد زیرساخت‌های لازم، مسابقه روز جمعه در اتوبان جدیدالاحداث بعثت واقع در مسیر تبریز به صوفیان، روبروی شهرک سرمایه‌گذاری خارجی که فضای بیشتری در اختیار ورزشکاران و تماشاگران قرار می‌دهد، برگزار خواهد شد. امیدواریم هم ورزشکاران و هم تماشاگران تجربه خوبی از حضور در این مسابقات کسب کنند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 74671 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 182 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 196 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 2719 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 327 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 188 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 183 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید