جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
79236
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
316 بازدید
۰

تاکتیکی‌ترین پیروزی تراکتور در لیگ نوزدهم

تراکتور با درخشش آزادی به یک برد ارزشمند دست یافت.



تاکتیکی‌ترین پیروزی تراکتور در لیگ نوزدهم
تاکتیکی‌ترین پیروزی تراکتور در لیگ نوزدهم

تراکتور با درخشش آزادی به یک برد ارزشمند دست یافت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تیم‌های تراکتور و ماشین‌سازی از ساعت ۲۰:۴۵ روز شنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز، برگزار کننده یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته بودند که این بازی با برتری ۲ بر یک تراکتور به پایان رسید.

هفته بیست و نهم لیگ برتر
شنبه: ۹۹/۰۵/۲۵ ، ساعت ۲۰:۴۵
ورزشگاه: کیادگار امام تبریز/ بدونِ تماشاگر
گزوه داوری: داور: حمید حاج‌ملک/ کمک‌ها: محمدرضا منصوری و مهدی عالیقدر؛ داور چهارم: امیرسامان سلطانی/ ناظر داوری: رحیم رحیمی‌مقدم

ترکیب دو تیم:

تراکتور: محمدرشید مظاهری، محمدرضا خانزاده، ایمان سلیمی، مهدی تیکدری، میثم تیموری، اکبر ایمانی، سعید مهری، مسعود شجاعی، اشکان دژاگه، احسان حاج‌صفی و ساسان انصاری

ماشین‌سازی: حامد لک، مسیح زاهدی، ادواردو دوسانتوس، فردین عابدینی، عزیز معبودی، میلاد نوری، سید محمد خرم‌الحسینی، قائم اسلامی‌خواه، فرید بهزادی‌کریمی، اتابک زارعی و بابک مرادی

گزارش بازی:

نیمه اول:

در حالی که هر دو تیم به سه امتیاز این دیدار نیاز داشتند اما تراکتور کار را بهتر از حریف آغاز کرد و شاهد ایجاد موقعیت‌های خطرناکی از سوی این تیم روی دروازه ماشین بودیم. نخستین موقعیت تراکتوری‌ها با شوت سعید مهری از فاصله‌ای حدودا ۳۰ متری که حامد لک در دو مرحله جمع کرد، بود. در ادامه بازی، ارسال زیبای خانزاده از سمت راست میانه زمین به پشت مدافعان ماشین‌سازی فرصت بسیار خوبی را برای ساسان انصاری به وجود آورد که ضربه سر او در موقعیت تک به تک را حامد لک با خروج و واکنش عالی دفع کرد. مهمترین موقعیت نیمه اول را در دقیقه ۳۷ شاهد بودیم؛ شوت پای راست میثم تیموری در داخل محوطه جریمه ماشین‌سازی به تیرک عمودی دروازه این تیم اصابت کرد و در ادامه سلیمی نتوانست گلزنی کند تا این موقعیت هدر برود؛ البته داور قبل از این موقعیت آفساید تراکتوری‌ها را گرفته بود. در اواخر نیمه اول ماشین سازان اندکی از فشار خارج شده و موقعیت هایی را روی دروازه تراکتور ایجاد کردند که مهمترین آن، ضربه سر زاهدی بود که مظاهری آن را مهار کرد.

نیمه دوم:

در نیمه دوم بازی، علاوه بر بازی پر افت و خیر دو تیم، شاهد به ثمر رسیدن گل هم بودیم. تراکتوری‌ها به مانند نیمه اول در این نیمه هم برتر از ماشین بودند. آنها پس از یک تغییر هوشمندانه در ترکیب خود، تحرک را بار دیگر به سبک بازی خود بازگرداند و خیلی زود هم جواب گرفتند. محمدرضا آزادی یک دقیقه بعد از ورود به زمین به جای مسعود شجاعی روی یک فرار عالی در دقیقه ۷۰ در موقعیت تک به تک با لک قرار گرفت و ترجیح داد که اسدی را در موقعیت گلزنی قرار دهد؛ مدافع پیش تاخته تراکتور استفاده خوبی از این پاس داشت و با یک بغل پای دقیق دروازه ماشین را باز کرد. ماشین‌سازان در واپسین دقایق بازی به هر نحوی که بود گل خورده را پاسخ دادند. فردین عابدینی در دقیقه ۸۵ روی یک ارسال دقیق، با ضربه سر بازی را به تساوی کشاند. این پایان کار نبود و ارسال روی پای مهدی تیکدری را رضا اسدی با ضربه سر زد که حامد لک توپ را دفع کرد، اما در ریباند محمدرضا آزادی دروازه ماشین‌سازی را باز کرد تا تراکتور دوباره پیش بیفتد.

پس از گل دوم تراکتور، تلاش بازیکنان دو تیم ثمری نداشت و توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد تا این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر یک شاگردان الهامی به پایان برسد. با نتیجه این بازی تراکتوری‌ها یک گام دیگر به کسب سهمیه آسیایی نزدیک‌تر شدند.

تراکتور در حال حاضر در رده سوم جدول قرار دارد و ماشین‌سازی هم با ۲۸ امتیاز در رده چهاردهم است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79236 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 228 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 268 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 226 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 200 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 224 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید