سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
64618
۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
157 بازدید
۰

به دنبال برگزاری مسابقات بین‌المللی پاراگلایدر هستیم/ بک گامون رشته جدید انجمن‌های ورزشی

رئیس هیات انجمن‌های ورزشی آذربایجان‌شرقی گفت: سال گذشته در سایت هوایی ارلان مسابقات کشوری پالاگلایدر را برگزار کردیم و امسال در در صدد برگزاری مسابقات بین‌المللی این رشته هستیم. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی حسن‌پور، رئیس هیات انجمن‌های ورزشی آذربایجان‌شرقی در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فدراسیون […]



به دنبال برگزاری مسابقات بین‌المللی پاراگلایدر هستیم/ بک گامون رشته جدید انجمن‌های ورزشی
به دنبال برگزاری مسابقات بین‌المللی پاراگلایدر هستیم/ بک گامون رشته جدید انجمن‌های ورزشی

رئیس هیات انجمن‌های ورزشی آذربایجان‌شرقی گفت: سال گذشته در سایت هوایی ارلان مسابقات کشوری پالاگلایدر را برگزار کردیم و امسال در در صدد برگزاری مسابقات بین‌المللی این رشته هستیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی حسن‌پور، رئیس هیات انجمن‌های ورزشی آذربایجان‌شرقی در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فدراسیون انجمن‌های ورزشی حدود ۱۷ سال پیش به دلیل جلوگیری از گسترده‌تر شدن بدنه ورزش پایه‌گذاری شد.

وی تاکید کرد: هیات این فدراسیون در آذربایجان‌شرقی هم تشکیل شد و تمام رشته های انجمن‌های ورزشی در حوزه قهرمانی فعالیت دارند.

حسن‌پور با بیان اینکه اکثر رشته‌های هیات انجمن‌های ورزشی دارای مسابقات منطقه‌ای، کشوری، آسیایی و جهانی هستند، گفت: این هیات دارای ۴ رشته المپیکی شامل راگبی، بیسبال، سافت بال و موج سواری است. ۱۶ رشته از بین ۳۱ رشته موجود نیز در استان فعال‌اند.

رئیس هیات انجمن‌های ورزشی استان تصریح کرد: رشته ماهیگیری نقش اساسی در هیات انجمن های ورزشی دارد. سال گذشته مسابقات کشوری ماهیگیری به میزبانی شهرستان خدا آفرین برگزار شد و امسال هم در صدد برگزاری این مسابقات به صورت بین المللی هستیم.

وی ابراز کرد: پارکور پرجمعیت‌ترین و پر طرفدارترین و سپک تاکرا پر افتخارترین رشته هیات انجمن های ورزشی استان به حساب می‌آیند. شهرستان مراغه نیز به عنوان قطب سپک تاکرا ایران شناخته می‌شود.

حسن‌پور با اشاره به فعالیت ورزش‌های هوایی در این هیات گفت: یکی از بهترین سایت‌های پالاگلایدر ایران را در کشسرا شهرستان مرند در اختیار داریم. ۱۸۴ کیلومتر مسافت طی شده آخرین رکورد ثبت شده توسط خلبان پالاگلایدر استان است که در نوع خود رکورد قابل توجهی محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: سال گذشته در سایت هوایی ارلان مسابقات کشوری پالاگلایدر را برگزار کردیم و امسال در در صدد برگزاری مسابقات بین‌المللی این رشته هستیم.

رئیس هیات انجمن‌های ورزشی آذربایجان‌شرقی بیان کرد: بک گامون رشته جدیدی است که به رشته های هیات انجمن‌های ورزشی اضافه شده است. متاسفانه در سال‌های اخیر جبهه خاصی مقابل این رشته وجود داشت؛ اما این رشته مورد قبول وزارت ورزش و جوانان و دارای مجوز است.

حسن‌پور با بیان اینکه فعالیت ۱۵ درصد از رشته‌های وزارت ورزش‌وجوانان زیر نظر فدراسیون‌های ورزشی است، گفت: اصلی ترین معضل هیات استان، فقدان سالن خصوصاً در رشته های توپی است. از شهرداری بابت حمایت از ورزش تشکر می‌کنم، اما تنها خواسته ما سالن اختصاصی است که فکر نمی‌کنم خواسته چندان بزرگی باشد.

حسن پور عنوان کرد: اداره ورزش و جوانان سالنی ندارد که در اختیار هیات انجمن های ورزشی قرار دهد اما احتمالاً شهرداری بتواند در این رابطه نقش تعیین کننده‌ای ایفا کند.

رئیس هیات انجمن‌های ورزشی در پایان خاطرنشان ساخت: رشته‌های این هیات جذاب و تازه هستند. یک ورزشکار حتی با ۶ ماه فعالیت در این رشته‌ها قادر به ملی‌پوش شدن است؛ اما اصلی‌ترین دلیل دیده نشدن، فقدان یک سالن یا مکان ثابت است.

  • خبرنگار: سجاد جمال زاده
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64618 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 181 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 287 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 237 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید