یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
80077
۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
179 بازدید
۰

این چهار ویتامین حافظه را تقویت می‌کنند

یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به کمبود ویتامین D به طور قابل توجهی در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر هستند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، چهار مکمل مفید برای حافظه وجود دارد که استفاده منظم از آنها، چه از طریق منابع غذایی و چه از […]



این چهار ویتامین حافظه را تقویت می‌کنند
این چهار ویتامین حافظه را تقویت می‌کنند

یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به کمبود ویتامین D به طور قابل توجهی در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر هستند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، چهار مکمل مفید برای حافظه وجود دارد که استفاده منظم از آنها، چه از طریق منابع غذایی و چه از طریق داروها (تحت نظر پزشک)، می‌تواند تا حد قابل توجهی از زوال حافظه پیشگیری کند و ابتلا به آلزایمر را به تعویق بیندازد:

۱. ویتامین B۱۲

ویتامین‌های گروه B برای سلامت مغز بسیار مهم هستند، زیرا به ایجاد مواد شیمیایی عصبی کمک می‌کنند و به سلول‌های مغز اجازه می‌دهند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. از این میان ویتامین B۱۲ برای حافظه مهم‌ است. کمبود ویتامین B۱۲ می‌تواند اثرات شناختی مانند گیجی یا ضعف حافظه و حتی در موارد شدید زوال عقل را ایجاد کند.

علاوه بر مکمل‌های دارویی B۱۲، بهترین منابع غذایی حاوی ویتامین B۱۲ شامل موارد زیر است:

  • گوشت گاو
  • ماهی، به ویژه ماهی ساردین و ماهی تن
  • گوشت مرغ و ماکیان
  • گوشت بره
  • محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست
  • برخی از محصولات مخمرهای غذایی
  • تخم مرغ

۲. ویتامین D

ویتامین D یک پیش‌ساز هورمون است، به این معنی که یک جزء کلیدی برای تولید هورمون‌هاست؛ به ویژه هورمون‌هایی که مسئول ارتباط بین سلول‌های مغز هستند. در نتیجه، کمبود ویتامین D می‌تواند خطر مشکلات حافظه را افزایش دهد.

یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به کمبود ویتامین D به طور قابل توجهی در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر هستند. مطالعه دیگری نشان داد که افراد مبتلا به ام اس که کمبود ویتامین D داشتند، پس از سه ماه مصرف مکمل ویتامین D، بهبود حافظه را تجربه کردند.

۳. ویتامین E

به مرور زمان، آسیب رادیکال‌های آزاد می‌تواند بر مغز تأثیر بگذارد و منجر به زوال شناختی شود. مصرف آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین E می‌تواند با برخی از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد مقابله کند. یک بررسی نشان داد که سطوح بالای ویتامین E در خون با عملکرد شناختی بالاتر مرتبط است و این ویتامین ممکن است در به تاخیر انداختن یا جلوگیری از زوال شناختی ناشی از افزایش سن و بیماری آلزایمر نقش داشته باشد.

روغن زیتون، روغن ذرت، آجیل تازه (فندق، بادام، گردو)، اسفناج، کلم پیچ، سویا و سیب زمینی نیز دارای مقادیری از این ویتامین هستند.

۴. اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳، به ویژه EPA (ایکوزاپنتانوئیک اسید) و DHA (اسید دوکوزاهگزانوئیک) در سلامت مغز نقش دارند. کمبود EPA و DHA با اختلالات عصبی مرتبط است. EPA و DHA با التهاب در مغز مبارزه می‌کنند و به تقویت ارتباطات بین سلول‌های مغز و کمک به ایجاد مواد شیمیایی عصبی کمک می‌کنند. یک مطالعه نشان داد که مکمل امگا ۳، به ویژه همراه با مکمل آلفا لیپوئیک اسید (ALA) در طی ۱۲ ماه عملکرد شناختی را در افراد مبتلا به بیماری آلزایمر بهبود بخشید.

مکمل امگا ۳ ممکن است تنها زمانی مفید باشد که فرد در مراحل اولیه اختلال شناختی باشد، بنابراین می‌تواند به عنوان یک درمان بالقوه کمک کند، نه لزوما به عنوان یک اقدام پیشگیرانه.

منبع: .businessinsider

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80077 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60455 بازدید ]
8 سال پيش [ 35664 بازدید ]
9 سال پيش [ 20928 بازدید ]
6 سال پيش [ 20549 بازدید ]
5 سال پيش [ 14240 بازدید ]
8 سال پيش [ 13964 بازدید ]
9 سال پيش [ 12848 بازدید ]
6 سال پيش [ 11102 بازدید ]
8 سال پيش [ 10002 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9484 بازدید ]
4 سال پيش [ 9258 بازدید ]
4 سال پيش [ 8828 بازدید ]
7 سال پيش [ 8141 بازدید ]
5 سال پيش [ 8133 بازدید ]
4 سال پيش [ 8056 بازدید ]
3 سال پيش [ 8018 بازدید ]
4 سال پيش [ 7755 بازدید ]
5 سال پيش [ 7728 بازدید ]
4 سال پيش [ 7322 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1427 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1789 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1831 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1794 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1423 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1788 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1316 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1394 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1219 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1302 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1147 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1178 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1120 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 590 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 568 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 826 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 618 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2781 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 623 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1057 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1080 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 836 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 715 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 604 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1106 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 682 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1321 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 614 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 469 بازدید ]