پنجشنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۴ /
51328
۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳
417 بازدید
۰

ایران به برنامه جهانی اشتراک گذاری تجربیات دیابت پیوست

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایران به عنوان بیستمین کشور به برنامه جهانی دیپ پیوست و امیدواریم بتوانیم از طریق این پروژه، تجربیات خودمان را در حوزه دیابت با جهان به اشتراک بگذاریم.



ایران به برنامه جهانی اشتراک گذاری تجربیات دیابت پیوست

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایران به عنوان بیستمین کشور به برنامه جهانی دیپ پیوست و امیدواریم بتوانیم از طریق این پروژه، تجربیات خودمان را در حوزه دیابت با جهان به اشتراک بگذاریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا استقامتی، در مراسم راه‌اندازی برنامه جهانی دیپ (DEEP) در ایران با اشاره به اینکه باید بتوانیم صدای بیماران را به سیاست‌گذاران برسانیم، افزود: در آمریکا بیش از ۱.۵ میلیون انجمن وجود دارد. در دنیا هم ده‌ها میلیون انجمن در حال فعالیت هستند و طبق برخی آمار ۱.۴ میلیارد نفر در جهان به سازمان‌های مردم‌نهاد کمک مالی می‌کنند. برخی از سازمان‌های مردم‌نهاد مانند سازمان پزشکان بدون مرز نقش عملیاتی دارند و برخی دیگر از این سازمان‌ها هم نقش‌های حمایتی و اطلاع‌رسانی دارند که از این سازمان‌ها، انجمن گابریک در ایران است.

رئیس هیات مدیره انجمن اطلاع‌رسانی دیابت گابریک، افزود: با توجه به افزایش روز افزون بیماری‌های غیر واگیر و بیماری‌های مزمن و هزینه‌های سرسام‌آور ناشی از آنها و عدم توان دولت‌ها در تامین نیازها در این حوزه، سازمان‌های مردم نهاد شکل گرفته‌اند تا بتوانند با استفاده از توان مردمی، بخشی از این نیازهای تامین نشده را برآورده کنند.

وی ادامه داد: سمن ها بخشی از جامعه مدنی هستند و در ایران هم صدها سمن داریم. انجمن دیابت از حدود سه دهه قبل شکل گرفته و انجمن اطلاع‌رسانی گابریک هم حدود یک دهه است که فعالیت می‌کند. در حوزه‌های ام‌اس، آلزایمر، تالاسمی، هموفیلی، سرطان و…، نیز انجمن‌های مردم‌نهاد در حال فعالیت هستند که از من، ما تولید می‌کنند و یک صدا را به صداهای تجمیع‌یافته تبدیل می‌کنند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: انجمن‌ها هم می‌توانند یک فرصت باشند، هم یک تهدید. کم نیستند انجمن‌هایی که با حمایت ظاهری از بیماران فعالیت خود را شروع می‌کنند، اما فقط می‌خواهند مشکلات خودشان را حل کنند ولی اکثر انجمن‌ها یک فرصت هستند و می‌خواهند به مردم خدمت کنند و بر مبنای نیازها و خواسته‌های بیماران، صداهای آنها را به جامعه و مسئولان برسانند و باعث جلب حساسیت‌ها برای حل مشکلات آن قشر شوند. در این سازمان‌ها یک نفر تصمیم‌گیرنده نیست و خرد جمعی به تصمیم‌گیری کمک می‌کند.

وی افزود: در انجمن دیابت ایران و انجمن اطلاع‌رسانی گابریک هم از ابتدا درباره مسئله توزیع دارو وارد موضوع شدیم و درخواست کردیم که توزیع داروهای دیابت در شرایط بیماری کرونا تسهیل شود. به علت تحریم و کم شدن دارو و انسولین تلاش‌های زیادی کردیم و حتی با شخص رئیس‌جمهور هم مکاتبه داشتیم و تلاش کردیم صدای بیماران باشیم و این صدا را به مسئولان برسانیم. به نظر می‌آید نهایت تلاش خود را در این زمینه کرده‌ایم و تا جایی که برای ما مقدور بود با مسئولان ارتباط برقرار کردیم. هنوز فاصله زیادی با رسیدن به نقطه مطلوب داریم. شناخت دقیق اهداف مهم است و باید مسیر راه را درست بشناسیم و به دور از جار و جنجال و پرهیز از مسائل سیاسی به هدف اصلی خود برسیم. پروژه دیپ هم در همین مسیر حرکت می‌کند و صداها را می‌شنود و به اشتراک می‌گذارد.

برنامه دیپ که یک پروژه جهانی است تلاش می‌کند تا افراد درگیر بیماری‌های مزمن مانند دیابت یا چاق طی آن امکان انتقال تجربیات خود به مردم، مسئولان و تصمیم‌سازان و متخصصان مربوطه را داشته‌باشند. در ایران نیز اعضای دیپ توسط انجمن‌های فعال در حوزه آن بیماری معرفی می‌شوند. در برنامه deep talk که ۲۷ آبان ۹۹ طی یک گردهمایی مجازی برگزار شد، تعدادی از افراد دیابتی نوع یک که به پروژه دیپ ایران ملحق شده‌اند، تجربیات خود را در خصوص افت قند خون به اشتراک گذاشتند.

۵۰۸۴۱۷۷

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 51328 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59192 بازدید ]
8 سال پيش [ 34345 بازدید ]
8 سال پيش [ 19672 بازدید ]
6 سال پيش [ 19277 بازدید ]
5 سال پيش [ 12983 بازدید ]
8 سال پيش [ 12762 بازدید ]
8 سال پيش [ 11570 بازدید ]
6 سال پيش [ 9862 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8742 بازدید ]
6 سال پيش [ 8360 بازدید ]
4 سال پيش [ 8100 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
7 سال پيش [ 6960 بازدید ]
5 سال پيش [ 6955 بازدید ]
3 سال پيش [ 6826 بازدید ]
4 سال پيش [ 6651 بازدید ]
5 سال پيش [ 6637 بازدید ]
4 سال پيش [ 6635 بازدید ]
3 سال پيش [ 5341 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 638 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 179 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 153 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 358 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 494 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 634 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 160 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 337 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1153 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1124 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1809 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 805 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 181 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 715 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید