شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
69621
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲
113 بازدید
۰

الهامی: بازیکن من چگونه ماسک بزند؟

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ساکت الهامی ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت رضا امن‌زاده، یکی از اعضای تدارکات تیم فوتبال ماشین‌سازی، در خصوص آخرین وضعیت تیمش اظهار کرد: باشگاه تراکتور تا کنون دو تست خون، دو تست PCR و نوار قلب و اکو از تمام اعضای تیم گرفته و در تست […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ساکت الهامی ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت رضا امن‌زاده، یکی از اعضای تدارکات تیم فوتبال ماشین‌سازی، در خصوص آخرین وضعیت تیمش اظهار کرد: باشگاه تراکتور تا کنون دو تست خون، دو تست PCR و نوار قلب و اکو از تمام اعضای تیم گرفته و در تست نخست، چهار بازیکن مشکوک به کرونا بودند، جواب تست دوم کاملاً منفی بود؛ ولی متأسفانه در تست سوم، شش نفر از اعضای تیم ما که شامل چهار بازیکن، یک عضو کادرفنی و یک عضو کادر پزشکی است، مبتلا به کرونا تشخیص داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه شش عضو کرونایی تراکتور در قرنطینه هستند، گفت: همچنین چهار بازیکن‌مان مشکل سفر به ایران را دارند، اکنون من با ۱۰ بازیکن باقی مانده، چگونه تمرین کنم؟ اگر شب قبل از بازی به کرونا مبتلا شوم، تکلیف تیم من چیست؟

الهامی در خصوص وضعیت سه بازیکن تراکتور که در خارج از کشور حضور دارند، اظهار کرد: حمزویی در کشور الجزایر حضور دارد و این کشور درگیر کرونا نیست، اما دولت الجزایر برای جلوگیری از ورود این ویروس، تمامی پروازها را کنسل کرده است. جفرسون یوری هم در یکی از ایالت‌های برزیل حضور دارد که وضعیت آنجا قرمز بوده و اجازه خروج به هیچ فردی داده نمی‌شود؛ اشکان دژاگه نیز دوست دارد به ایران برگردد، ولی تمامی پروازهای خارجی فرودگاه برلین کنسل شده است.

وی با طرح این سئوال که چرا فدراسیون فوتبال هیچ پاسخی به تیم‌ها نمی‌دهد، اظهار کرد: فدراسیون فوتبال جلسه‌ای با مدیران و مربیان باشگاه‌ها برگزار نمی‌کند؟ هیچ ارزشی برای تیم‌ها قائل نیست. فدراسیون دلیل برگزاری بازی‌ها را بگوید، اکثر رشته‌های ورزشی که برخورد فیزیکی در آنها اجتناب ناپذیر است، همچون کشتی و رشته‌های توپی مانند والیبال، بسکتبال و… لغو شده‌اند و تنها فوتبال برگزار خواهد شد.

الهامی ادامه داد: اکثر تیم‌ها مخالف برگزاری بازی‌ها هستند و حتی در این بین شهر خودرو و استقلال هم که تیم‌های آسیایی هستند هم با برگزاری بازی‌ها مخالفت می‌کنند؛ پس شائبه حذف تیم‌ها از آسیا در صورت عدم برگزاری لیگ آن کشور، صحت نداشته و قبلاً تکذیب شده است.

وی با بیان اینکه ۱۵۰ میلیون تومان برای انواع تست هزینه کرده‌ایم، گفت: تراکتور تنها باشگاهی بوده که چهار تست در راستای مشخص شدن وضعیت بازیکنان از حیث داشتن کرونا انجام داده و جا دارد از مهندس زنوزی تشکر کنم، اما سؤال بنده اینجاست که آیا تمامی تیم‌ها، توانایی مالی اجرای پروتکل‌های بهداشتی را دارند؟ تیم‌هایی همچون نفت مسجد سلیمان، پارس جنوبی جم و شاهین‌بوشهر که شرایط مالی خوبی ندارند، چه گناهی کرده‌اند؟ سلامتی آنان هم مهم است.

سرمربی تراکتور خاطرنشان کرد: چرا مسؤولان ستادی که مجوز برگزاری بازی‌ها را صادر کرده است، خودشان پشت میز و با فاصله دو متری از ماسک استفاده می‌کنند؟ بازیکن من چگونه ماسک بزند؟ افسر سلامت می‌گوید که بازیکنان فاصله اجتماعی را رعایت کنند، مگر هنگام زدن ضربه کرنر، رعایت فاصله ممکن است؟

الهامی در ادامه با اشاره به ناشناخته بودن ویروس کرونا، گفت: قبل از عید همه می‌گفتند که با فرا رسیدن فصل گرما، کرونا از بین می‌رود، ولی اکنون شرایط برعکس شده، الان هم می‌گویند وضعیت در فصل پاییز بدتر می‌شود، آیا دلیلی برای این حرف دارند؟ اگر بدتر می‌شود، چرا AFC فصل پاییز را برای برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و بازی‌های ملی انتخاب کرده است؟ این ویروس اوایل دستگاه تنفسی را از کار می‌انداخت، ولی اکنون دستگاه گوارشی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، پس نشان می‌دهد که هنوز در شناخت آن مشکل داریم.

الهامی خواستار حضور هواداران تراکتور در بازی‌های خانگی این تیم شد و افزود: ما می‌توانیم ۱۰ هزار هوادار را با رعایت فاصله اجتماعی در ورزشگاه ۷۰ هزار نفری یادگار امام (ره) قرار دهیم.

وی با بیان اینکه تراکتور به عنوان یک تیم بخش خصوصی، هویت مردم آذربایجان و ترک زبانان است، گفت: تیم ما با بقیه تیم‌ها فرق دارد و شعار «عیبی یوخ» متعلق به ما بوده و برد و باخت برای‌مان مهم نیست. صرفاً لذت بردن از فوتبال برایمان ارزش دارد.

سرمربی تراکتور ادامه داد: همه می‌گویند که فوتبال برای ایجاد نشاط اجتماعی است، ولی چرا گاهاً می‌گویید کُشتی رشته اول ماست؟ دلیل‌شان برای برگزاری بازی‌ها را بگویند، آیا مسائل مالی مطرح است؟ موضوع را با باشگاه‌ها در میان بگذارند، رعایت پروتکل‌های بهداشتی بالای یک‌و‌نیم میلیارد تومان برای تیم‌ها هزینه دارد. ما که مشکلی بابت مسائل مالی نداریم و پیش از این نیز آقای زنوزی اعلام کرده که پول بازیکنان را تا ریال آخر پرداخت خواهد کرد.

سرمربی تراکتور در خصوص پیام «مسعود شجاعی»، اظهار کرد: شجاعی خودش پیام را صادر کرده و از مفاخر فوتبال ایران به شمار می‌رود و شخصیتی دارد که با سفارش کسی، مصاحبه نمی‌کند.

وی با اشاره به موضوع افزایش احتمال آسیب‌دیدگی بازیکنان اظهار کرد: میزان مصدومیت تیم‌هایی که تمرین می‌کنند، به ۲۵ درصد افزایش یافته و با گذشت چهار هفته از شروع بازی‌ها، میزان پارگی رباط بین بازیکنان به شدت افزایش خواهد یافت.

الهامی ادامه داد: آقای خلیلیان ۴۸ ساعت قبل از صادر شدن مجوز آغاز بازی‌ها، اعلام کرده بود که شروع لیگ برتر بمب بیولوژیکی است، الان چه اتفاقی برای این بمب رخ داده است؟ اگر بازیکنی از خانواده‌اش کرونا بگیرد و به ۲۲ بازیکن دیگر سرایت دهد، گناه بقیه بازیکنان چه چیزی است؟او در پایان در مورد مصاحبه اخیر «صادق درودگر»، گفت: خواهش می‌کنم آقای درودگر اسم تیم خاصی را نگوید، تراکتور همواره بیش از سایر تیم‌ها مورد ظلم قرار گرفته است، حتی یک اوت به نفع‌اش نگرفته‌اند، اگر اسم می‌آورید، مسؤول هستید و باید پاسخگو باشید. شما از این باشگاه ارتزاق کرده‌اید، استفاده از این کلمات کار درست نبوده و در شأن شما نیست.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 69621 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21150 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 46 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 58 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1695 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 187 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 278 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 326 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید