شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
59196
۰۱ تیر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
367 بازدید
۰

استقلال فرهنگی و اقتصادی در کشور وجود ندارد

به گزارش تبریز ما، علیرضا زاکانی عصر سه‌شنبه در جشن پیروزی حامیان رئیسی در تبریز گفت: مفتخرم در جشن شروع تحول بزرگ کشور در گام دوم انقلاب اسلامی در دیار بزرگان و اهل علم، غیور مردمان، عدالت‌طلبان و… حضور یافته‌ام. وی ادامه داد: انتخابات ۲۸ خرداد اولین انتخابات ریاست جمهوری در گام دوم انقلاب بود […]



به گزارش تبریز ما، علیرضا زاکانی عصر سه‌شنبه در جشن پیروزی حامیان رئیسی در تبریز گفت: مفتخرم در جشن شروع تحول بزرگ کشور در گام دوم انقلاب اسلامی در دیار بزرگان و اهل علم، غیور مردمان، عدالت‌طلبان و… حضور یافته‌ام.
وی ادامه داد: انتخابات ۲۸ خرداد اولین انتخابات ریاست جمهوری در گام دوم انقلاب بود و که با حضور بانشاط مردم علی‌رغم تحریم‌کنندگان و بدخواهان و کرونا رقم خورد.
زاکانی ابراز داشت: با وجود بی‌کفایتی برخی مسئولین در روز رأی گیری، شما مردم نصاب خوبی را ثبت کردید. انتخاب فردی انقلابی و امتحان پس داده و یاور رهبری، منشأ یک تحول در کشور خواهد شد.
وی ادامه داد: این انتخابات با این شور و شعف مردمی و این انتخاب، جهانیان فهمیدند انقلاب اسلامی در متن جامعه و در گستره ایمان مردم جای خود را باز کرده است.
زاکانی افزود: انتخاب رئیس‌جمهور مکتبی در انتخابات ریاست‌جمهوری، حامل پیام بزرگی به منطقه و جهان است. امروز متأسفانه استقلال فرهنگی و اقتصادی نداریم و این تهدیدی برای استقلال سیاسی ماست و نیازمند به پا خواستن هستیم.
وی گفت: ما آزادی داریم و آزادی ما الگوی جهانی است اما آزادی نظارت بر مسئولین و پاسخگویی مسئولین به مردم امری ضروری است.
زاکانی افزود: صحبت از عدالت می‌کنیم اما با وجود فقر و تبعیض و فساد نمی‌توانیم داعیه عدالت داشته باشیم. امروز دولت آقای رئیسی برنامه‌هایی ارائه کرده تا ریشه‌های فقر و تبعیض و فساد را در کشور خشک کند.
وی ادامه داد: امروز مسئولین خودباور با تبعیت از رهبر انقلاب و با خدمت و نوکری به مردم، در استیفای حقوق شما در شکستن تحریم‌های ظالمانه و تکیه بر توان داخلی آنگونه عمل کنند که رفع مشکلات مادی و معنوی را به چشم خودمان ببینیم.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: امروز صد برابر قبل نیاز به انسجام نیروهای انقلاب داریم، تازه کار شروع شده و نباید عده‌ای احساس کنند که باید امیال شخصی خود را دنبال کنند. امروز یک یاور ولایت پا به عرصه خدمت گذاشته و نیروهای انقلاب باید ید واحده شوند.
زاکانی اظهار داشت: امروز باید با شایسته‌سالاری در کشور و ایجاد زمینه نظارت مردم بر مسئولین و پاسخگویی مسئولین و با محور قرار دادن نخبگان، گامی بلند در ساختن ایران اسلامی برداریم.
وی افزود: باید برای نسل چهارم و پنجم یک انتقال پیامی داشته باشیم تا مسیر آینده را جدا از راه طی شده و با تکیه بر همه قابلیت‌های افتخارآمیز ۴۲ ساله انقلاب و نفی پلشتی‌ها و پلیدی‌ها، انقلاب را بر بام جهان بنشانیم.
زاکانی افزود: دوره انشا خواندن تمام شده است، باید با تغییر رویکرد و با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و با خدمت به مردم توان را در داخل کشور گذاشت و از همه فرصت‌های منطقه‌ای و جهانی بهره مند شویم. باید از ساختن یک ایران نمونه و الگو دفاع کنیم.
وی ادامه داد: باید یک جمع سپاری عمومی داشته باشیم و مسیر آینده را جدای از راه طی شده با تکیه بر قابلیت‌های گذشته دفاع کنیم.
زاکانی گفت: دولت مردمی و انقلابی آقای رئیسی می‌تواند در کنار همه نهادهای حاکمیتی و حکومتی و در کنار شما مردم بتواند عرصه انتخابات را به یک عرصه اساسی تبدیل کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129707

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59196 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8241 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1672 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 610 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 552 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 198 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 526 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 628 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 768 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 567 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید