سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
82026
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
203 بازدید
۰

آذربایجان شرقی، پیشتاز در حوزه اقتصاد، سرمایه گذاری و صدور مجوز در کشور

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،صابر پرنیان در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: رسانه و خبرنگار بازوی دولت و چشم بینای مردم است. پرنیان در ادامه به اقدام انقلابی و تاریخی قوه قضاییه استان در سال اخیر اشاره کرد و گفت: بعد از گذشت تقریبی شش هفت دهه، اتفاق بزرگی […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،صابر پرنیان در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: رسانه و خبرنگار بازوی دولت و چشم بینای مردم است.

پرنیان در ادامه به اقدام انقلابی و تاریخی قوه قضاییه استان در سال اخیر اشاره کرد و گفت: بعد از گذشت تقریبی شش هفت دهه، اتفاق بزرگی در استان با پیگیری قوه قضاییه استان آذربایجان شرقی صورت گرفت که در این اقدام، طی حکمی ۳۵ هزار هکتار از اراضی اقتصادی، به اراضی دولتی تبدیل شد و موانع سرمایه گذاری برداشته شد.

وی افزود: در سال های پیش رو شاهد جهش اقتصادی در شهرهای بعثت، شهرک سرمایه گذاری خارجیو واحد های تولیدی و اقتصادی که در این حوزه مشکل دارند، خواهیم بود که در نهایت، این اتفاقات اجتماعی باعث خوشحالی طیف عظیمی از مردم خواهد شد.

پرنیان در ادامه ضمن اشاره به کسب رتبه دوم استان آذربایجان شرقی از لحاظ رشد اقتصادی در کشور گفت: امسال طبق اعلام وزارت کشور، استان آذربایجان شرقی رتبه دوم در کشور را از لحاظ رشد اقتصادی را به خود اختصاص داده است.

وی، به جنگ ۱۲ روزه و فعالیت های اداره صمت استان آذربایجان شرقی در این دوران اشاره کرد و افزود: در جنگ ۱۲ روزه اخیر بعد از تهران، شهر تبریز بیشترین تجاوز را از سوی رژیم صهیونسیتی داشت که اداره صمت استان در این ۱۲ روز ، ۲۶ مجوز سرمایه گذاری صادر کرده است.

پرنیان به کسب رتبه اول استان در صدور مجوز های سرمایه گذاری در دولت دکتر پزشکیان اشاره کرد و گفت: در دولت دکتر پزشکیان، ۱۵۰۰ مجوز صادر شده است که از این تعداد، ۹ مجوز طلا می‌باشد که آذربایجان شرقی در آینده به قطب بی بدیل طلا تبدیل خواهد شد.

وی ادامه داد: رتبه اول صدور مجوز های سرمایه گذاری، به استان آذربایجان شرقی اختصاص داده شده است که ۱۵۳۰ مجوز سرمایه گذاری در کشور صادر شده است.

پرنیان در ادامه به نصب پنل های خورشیدی در شهرک عای سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: در شهرک های سرمایه گذاری طی دوماه، پنل های خورشیدی نصب کردند که بعد از این اقدام برق کارخانه جات را قطع کرده اند.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی طی روز های آینده به اولین استان دارای پنل خورشیدی و اینورتر تبدیل خواهد شد.

پرنیان ادامه داد: ۲۵۰ کارخانه جدید و‌ یا توسعه یافته در استان رقم خرده است که با ۱۹ هزار همت و با هشت هزار اشتغال و ۸۰ واحد صنعتی و تولیدی در نه ماه گذشته احیا شده است.

پرنیان خاطر نشان کرد: رتبه سوم کشور با دریافت ۴ همت در دولت جدید بدست آورده شده است.

پرنیان به رشد و تحول مس آذربایجان طی سه سال پیش رو اشاره کرد و گفت: در سه سال پیش رو، شاهد رشد و تحول بزرگ اقتصادی در مس آذربایجان و مس بخش خصوصی در استان آذربایجان شرقی شاهد خواهیم بود.

وی در ادامه به صدور مجوز های خانگی اشاره کرد و گفت: ۱۵ هزار نفر در استان، مجوز های مشاغل خانگی را دریافت کرده اند.

پرنیان در پایان خاطر نشان کرد: ۱۲۰۰ واحد صنعتی بالای ۶۰ درصد کار شده است که فرصت شغلی برای بالای ۵۰ هزار نفر در صنعت های شهرکی ایجاد خواهد شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82026 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60620 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14414 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 736 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 949 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1353 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 255 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 341 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 189 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 713 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 119 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 293 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 58 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 225 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید