سه شنبه, ۴ آذر ۱۴۰۴ /
58421
۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
383 بازدید
۰

کاسه گدایی در فضای مجازی به دست نمی گیریم!

باشگاه تراکتور با انتشار بیانیه ای، شایعه تغییر مالکیت این باشگاه را تکذیب کرد. به گزارش تبریز ما؛ بعد تغییر مالکیت باشگاه ماشین سازی، محمدرضا زنوزی در حال حاضر تنها مالک یک باشگاه (تراکتور) است؛ در چنین شرایطی، برخی از رسانه ها اخباری را منتشر کردند که حاکی از مشکلات مالی باشگاه تراکتور و تغییر […]



باشگاه تراکتور با انتشار بیانیه ای، شایعه تغییر مالکیت این باشگاه را تکذیب کرد.

به گزارش تبریز ما؛ بعد تغییر مالکیت باشگاه ماشین سازی، محمدرضا زنوزی در حال حاضر تنها مالک یک باشگاه (تراکتور) است؛ در چنین شرایطی، برخی از رسانه ها اخباری را منتشر کردند که حاکی از مشکلات مالی باشگاه تراکتور و تغییر مالکیت باشگاه و احتمال واگذاری آن از سوی محمدرضا زنوزی مطلق بود. باشگاه تراکتور پیرو انتشار این مطالب بیانیه‌ای را به شرح زیر صادر کرد:
اخیراً جریاناتی مشاهده شده که سعی در بی‌ میل نشان دادن محمدرضا زنوزی مطلق برای ادامه تیم داری در تبریز دارند که هدف همه این شایعات، اولاً خدشه‌دار کردن اتحاد و همدلی پرشورها و دوما غبارآلود کردن فضاست تا دوست و دشمن از هم تشخیص داده نشود.  این شایعات هواداران عزیز را نگران ساخته؛ اما با قاطعیت اعلام می‌داریم همه موارد مطروحه، کذب محض هستند و هیچ پایه و اساسی ندارند. بدیهی است شایعات همواره برای خروج از فضای شفاف ایجاد می‌شوند تا هواداران نسبت به همه‌چیز مظنون و بی‌اعتماد  شوند.
طبیعی است هواداران، انتقاداتی به برخی مسائل مرتبط با مدیریت و تیم داشته باشند؛ اما همه این اختلاف‌نظرها، مسائل درون خانواده است و درون خانواده نیز حل خواهد شد و اجازه ورود و سوءاستفاده افراد غیر را نخواهیم داد و قوی‌تر از قبل برای ساختن آینده‌ای روشن برای تراکتور گام برمی‌داریم. پرواضح است که برخی رسانه‌های رنگی با ایجاد شایعات مختلف، فضا را برای سوءاستفاده برخی افراد فراهم کنند. امّا سؤال آن است که این افراد در پی کسب چه منافعی هستند که درصدد فراری دادن بخش خصوصی از فوتبال‌اند؟ آیا پاسخ این سؤال غیر از آن است که فعالیت بخش خصوصی در فوتبال منافع برخی‌ها را به خطر انداخته است؟
محمدرضا زنوزی ‌مطلق طی سالیان متمادی، عشق و علاقه خالصانه خود را به فوتبال آذربایجان ثابت کرده و نیازی به اثبات مجدد آن ندارد.  هزینه‌های این باشگاه نه از جیب هشتاد میلیون انجام می‌شود و نه کسی کاسه گدایی در فضای مجازی به دست گرفته است. در این شرایط نامطلوب و بد اقتصادی که متأثر از کرونا و تحریمهای ظالمانه است و همچنین برخی خود تحریمی‌ها نیز بر آن اضافه شده، «محمدرضا زنوزی مطلق» بدون منت برای تراکتور و به خاطر شادی میلیون‌ها هم‌وطن ترک‌زبان از جیب شخصی هزینه می‌کند. در همین راستا به هواداران اطمینان می‌دهیم باشگاه تراکتور هیچ مشکل مالی نداشته و ما به عهدی که از همان روز اول با هواداران دلسوز تراکتور بسته بودیم، پایبندیم.
طبیعی است با بهره‌گیری از تجربیات ادوار گذشته تغییر رویه‌ای در باشگاه تراکتور ایجاد شود؛ اما آنچه تغییر نخواهد کرد، ادامه سرمایه‌گذاری بی توقع و بی چشمداشت در باشگاه تراکتور خواهد بود که در این سال‌ها مالک باشگاه ثابت کرده عاشق ایران، آذربایجان و تراکتور است.امید به آن داریم که ریاست جدید فدراسیون فوتبال با اصلاح رویه قبلی، زمینه را برای توسعه فعالیت بخش خصوصی در فوتبال فراهم سازد تا ضمن جذب بیش‌ازپیش سرمایه‌گذاران، مایه دلگرمی بیشتر هواداران به فوتبال شود. باشگاه تراکتور کماکان با اصل صداقت با هواداران برخورد می‌کند و مطلبی برای پنهان‌کاری میان باشگاه و هواداران وجود ندارد و اگر موضوعی در میان باشد، آن را صادقانه به اطلاع همه هواداران عزیز خواهیم رساند. بازهم تأکید می‌کنیم همه ما، عضو یک پیکریم و برای یک هدف می‌جنگیم.
یاشاسین آذربایجانیاشاسین تراکتور

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128937

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58421 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59694 بازدید ]
8 سال پيش [ 34882 بازدید ]
8 سال پيش [ 20181 بازدید ]
6 سال پيش [ 19765 بازدید ]
5 سال پيش [ 13483 بازدید ]
8 سال پيش [ 13219 بازدید ]
8 سال پيش [ 12102 بازدید ]
6 سال پيش [ 10380 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9229 بازدید ]
6 سال پيش [ 8834 بازدید ]
4 سال پيش [ 8573 بازدید ]
4 سال پيش [ 8114 بازدید ]
5 سال پيش [ 7470 بازدید ]
7 سال پيش [ 7431 بازدید ]
3 سال پيش [ 7305 بازدید ]
4 سال پيش [ 7124 بازدید ]
4 سال پيش [ 7101 بازدید ]
5 سال پيش [ 7077 بازدید ]
3 سال پيش [ 6130 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 433 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 532 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 547 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 420 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 411 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 537 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 368 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 339 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 332 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 451 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 431 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 439 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 563 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1225 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 415 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1275 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 435 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 631 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 354 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 580 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 385 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید