دوشنبه, ۸ دی ۱۴۰۴ /
53257
۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰:۲۶
388 بازدید
۰

پرداخت معوقات پرستاری با ۴ ماه تاخیر/علت کاهش کارانه پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، در ارتباط با وضعیت نیروهای پرستاری و مسائل و مشکلات پرستاران، نکاتی را توضیح داد.



پرداخت معوقات پرستاری با ۴ ماه تاخیر/علت کاهش کارانه پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، در ارتباط با وضعیت نیروهای پرستاری و مسائل و مشکلات پرستاران، نکاتی را توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم حضرتی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در رابطه با میزان و اصلاح نظام پرداخت حقوق پرستاران و همچنین جذب آنها انجام شده است، افزود: امسال ۱۰ هزار نیرو جذب شد.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر مجوز جذب ۳۰ هزار نیرو صادر و اعتبار آن نیز تأمین شده است، ادامه داد: امیدواریم حداقل ۶۵ درصد این نیروها به پرستاری اختصاص داده شود تا بتوانیم کمبود پرستاران را جبران کنیم.

حضرتی با اشاره به اینکه جذب نیروی درمانی، خوب بوده است، گفت: اگر تا سال ۱۴۰۵، سالانه ۲۰ هزار نیرو بگیریم شاید بتوانیم به کف استاندارد برسیم.

وی با بیان اینکه درباره پرستاران شرکتی اقدامات خوبی انجام شد، افزود: معاونت توسعه, ابلاغیه‌ای در مرداد امسال برای ساماندهی نیروهای شرکتی صادر و کف حقوق را تعریف کرد و خواست تا در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی در این باره به صورت یکسان برخورد شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، ادامه داد: برای پرستاران شرکتی که در دوران کرونا در بخش‌های کرونایی فعالیت و کمک کردند اگر در آزمون شرکت کنند، امتیازاتی در نظر گرفته شده است.

پرستاری وزارت بهداشت گفت: هر سال در جشن پرستاری از تعداد محدودی به عنوان پرستار نمونه کشوری تقدیر می‌شد ولی امسال تعداد قابل توجهی به عنوان پرستار نمونه کشوری معرفی خواهند شد.

حضرتی در ادامه برنامه گفتگوی وِیژه خبری افزود: افزایش حقوق ۵۰ درصدی پرستاران در بهمن ۹۸ انجام شده و همچنین نیروهای قرارداد کار معین هم به میزان ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ساماندهی وضع نیروهای شرکتی انجام و میانگین معوقات از ۱۸ ماه به ۴ ماه رسیده و همچنین جدا شدن اضافه کار از کارانه که یکی از درخواست‌های مهم پرستاران بوده در حال حاضر محقق شده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: پرداخت کارانه بر اساس ۹۰ درصد از ۲۷ و نیم درصد جز حرفه‌ای بوده که انجام شده است.

وی گفت: امسال میزان کارانه ها به دلیل اینکه عمل‌های غیر اورژانسی نداشتیم و درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها کم شده، کاهش پیدا کرده است.

حضرتی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در جهت افزایش حقوق انجام گرفته است، افزود: کووید ۱۹ موجب شد که دیدگاه مسئولین نسبت به جامعه پرستاری تغییر کند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، ادامه داد: پرداخت فوق العاده ویژه جزو کارهای ارزشمندی است که برای کل کارکنان نظام سلامت انجام شده است.

وی افزود: هوش بری، اتاق عمل، بهیار، کمک بهیار و کمک پرستار جزو گروه پرستاری هستند و حتماً دیده خواهند شد.

حضرتی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰۰ مرکز دارای مجوز برای مراقبت در منزل داریم که ۵۶۱ مرکز به صورت فعال خدمات می‌دهند و بیش از ۴۵ هزار خانواده از این خدمات استفاده کردند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درباره مراقبت‌هایی که برای آسایش مردم انجام شده است، افزود: توسعه مراکز مراقبت در منزل را اجرایی کردیم که به دنبال پوشش بیمه‌ای آن هستیم و بسته‌های استاندارد خدمات در منزل به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

حضرتی ادامه داد: ایجاد مراکز خدمات مراقبتی طولانی مدت که آئین نامه آن نوشته شده و انتظار داریم تا روز پرستار توسط وزیر بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شود.

وی گفت: موضوع مراقبت تسکینی طبق برنامه ششم توسعه انجام شده و پرستاران برای این کار آموزش دیدند و تعدادی از پرستاران هم جهت دوره به اردن اعزام شدند و این طرح در حال حاضر اجرایی شده است.

۵۰۹۸۵۱۵

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 53257 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60070 بازدید ]
8 سال پيش [ 35266 بازدید ]
8 سال پيش [ 20581 بازدید ]
6 سال پيش [ 20179 بازدید ]
5 سال پيش [ 13870 بازدید ]
8 سال پيش [ 13580 بازدید ]
8 سال پيش [ 12482 بازدید ]
6 سال پيش [ 10723 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9593 بازدید ]
6 سال پيش [ 9161 بازدید ]
4 سال پيش [ 8954 بازدید ]
4 سال پيش [ 8456 بازدید ]
5 سال پيش [ 7814 بازدید ]
7 سال پيش [ 7791 بازدید ]
3 سال پيش [ 7673 بازدید ]
4 سال پيش [ 7627 بازدید ]
4 سال پيش [ 7418 بازدید ]
5 سال پيش [ 7411 بازدید ]
3 سال پيش [ 6726 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 924 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1132 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1190 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 945 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 962 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1188 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 899 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1184 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 812 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 847 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 918 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 786 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 831 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 837 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 763 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 745 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 757 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 745 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 389 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 423 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 99 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 492 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 816 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 827 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 891 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 425 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 583 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 821 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1482 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 569 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 515 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 349 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید