جمعه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
58486
۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
435 بازدید
۰

نیاز ۱۰۵ میلیارد تومانی برای اتمام شبکه‌های آبیاری غرب و شمالغرب کشور در آذربایجان شرقی

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا،  علی مراد اکبری در نشست بررسی مسائل مربوط به شبکه‌های آبیاری پس از  بازدید پروژه شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشوردر شهرستان‌های جلفا و مرند که به همراه علیرضا اورنگی، رئیس سازمان امور اراضی کشور ، اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، معصومه پاشایی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و ابوالحسنی مدیرکل […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا،  علی مراد اکبری در نشست بررسی مسائل مربوط به شبکه‌های آبیاری پس از  بازدید پروژه شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشوردر شهرستان‌های جلفا و مرند که به همراه علیرضا اورنگی، رئیس سازمان امور اراضی کشور ، اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، معصومه پاشایی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و ابوالحسنی مدیرکل دفتر شبکه‌های آبیاری و زهکشی معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی، اظهار کرد: طرح شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور که مصوبه دولت در سال ۹۳ است، باید در مجموع در ۴۰۲ هزار هکتار از اراضی کل کشور انجام شود.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح، حفظ امنیت غرب و شمال غرب کشور، ایجاد اشتغال و استقرار کشاورزان در منطقه، جلوگیری از مهاجرت، تثبیت جمعیت و حفاظت از منابع آب و خاک و افزایش بهره وری و توسعه پایدار است.
وی ضمن برشمردن دیگر اهداف این طرح، خاطر نشان کرد: افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی، ایجاد زیرساخت برای تاسیس گلخانه‌ها، ایجاد نظام بهره برداری مناسب و پایدار و در نهایت امنیت غذایی کشور از دیگر اهداف این طرح است.
اکبری با بیان این‌که سطح ابلاغی شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در آذربایجان شرقی ۱۹ هزار و ۸۴۰ هکتار است، افزود: پیشرفت فیزیکی شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در استان، ۹۸ درصد بوده که با اجرای کامل طرح‌های انجام شده، حدود ۱۱۸ هزار و ۵۱۶ تن بر میزان تولیدات استان اضافه می‌شود.
وی با بیان این‌که با تامین منابع می‌توان تا ۱۵ تیرماه پروژه را در آذربایجان شرقی تکمیل کرده و ارائه داد، گفت: برنامه ریزی‌ها و تمهیدات لازم از سوی وزارت جهادکشاورزی برای تکمیل و بهره برداری ۱۰ هزار هکتار از باقی مانده طرح اندیشیده شده که با بهره برداری از آن، شاهد تحول خوبی در بخش کشاورزی استان خواهیم بود.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی با بیان این‌که در این جلسه مقرر شده تا ۱۰ هزار هکتار از شبکه‌های آبیاری باقی مانده پروژه با تزریق اعتبار مورد نیاز تا ۱۵ تیرماه آماده افتتاح شود، گفت: این شبکه‌ها شامل ۷۲۹۰ هکتار از پایاب سد خداآفرین، ۱۰۰۰ هکتار از شبکه‌های یکانات، ۷۵۰ هکتار از شبکه‌های حاشیه رود ارس و ۱۰۰۰ هکتار نیز از منطقه سیه رود می‌شوند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20421

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58486 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57962 بازدید ]
7 سال پيش [ 33181 بازدید ]
8 سال پيش [ 18561 بازدید ]
5 سال پيش [ 18166 بازدید ]
5 سال پيش [ 11900 بازدید ]
7 سال پيش [ 11614 بازدید ]
8 سال پيش [ 10510 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8745 بازدید ]
7 سال پيش [ 7687 بازدید ]
5 سال پيش [ 7232 بازدید ]
3 سال پيش [ 7106 بازدید ]
3 سال پيش [ 6603 بازدید ]
4 سال پيش [ 5910 بازدید ]
6 سال پيش [ 5865 بازدید ]
2 سال پيش [ 5851 بازدید ]
4 سال پيش [ 5652 بازدید ]
4 سال پيش [ 5612 بازدید ]
4 سال پيش [ 5567 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 233 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 213 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 656 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 747 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 639 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 257 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 253 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 40 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 518 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 541 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1598 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 827 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید