شنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۴ /
58486
۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
612 بازدید
۰

نیاز ۱۰۵ میلیارد تومانی برای اتمام شبکه‌های آبیاری غرب و شمالغرب کشور در آذربایجان شرقی

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا،  علی مراد اکبری در نشست بررسی مسائل مربوط به شبکه‌های آبیاری پس از  بازدید پروژه شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشوردر شهرستان‌های جلفا و مرند که به همراه علیرضا اورنگی، رئیس سازمان امور اراضی کشور ، اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، معصومه پاشایی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و ابوالحسنی مدیرکل […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا،  علی مراد اکبری در نشست بررسی مسائل مربوط به شبکه‌های آبیاری پس از  بازدید پروژه شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشوردر شهرستان‌های جلفا و مرند که به همراه علیرضا اورنگی، رئیس سازمان امور اراضی کشور ، اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، معصومه پاشایی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و ابوالحسنی مدیرکل دفتر شبکه‌های آبیاری و زهکشی معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی، اظهار کرد: طرح شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور که مصوبه دولت در سال ۹۳ است، باید در مجموع در ۴۰۲ هزار هکتار از اراضی کل کشور انجام شود.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح، حفظ امنیت غرب و شمال غرب کشور، ایجاد اشتغال و استقرار کشاورزان در منطقه، جلوگیری از مهاجرت، تثبیت جمعیت و حفاظت از منابع آب و خاک و افزایش بهره وری و توسعه پایدار است.
وی ضمن برشمردن دیگر اهداف این طرح، خاطر نشان کرد: افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی، ایجاد زیرساخت برای تاسیس گلخانه‌ها، ایجاد نظام بهره برداری مناسب و پایدار و در نهایت امنیت غذایی کشور از دیگر اهداف این طرح است.
اکبری با بیان این‌که سطح ابلاغی شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در آذربایجان شرقی ۱۹ هزار و ۸۴۰ هکتار است، افزود: پیشرفت فیزیکی شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در استان، ۹۸ درصد بوده که با اجرای کامل طرح‌های انجام شده، حدود ۱۱۸ هزار و ۵۱۶ تن بر میزان تولیدات استان اضافه می‌شود.
وی با بیان این‌که با تامین منابع می‌توان تا ۱۵ تیرماه پروژه را در آذربایجان شرقی تکمیل کرده و ارائه داد، گفت: برنامه ریزی‌ها و تمهیدات لازم از سوی وزارت جهادکشاورزی برای تکمیل و بهره برداری ۱۰ هزار هکتار از باقی مانده طرح اندیشیده شده که با بهره برداری از آن، شاهد تحول خوبی در بخش کشاورزی استان خواهیم بود.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی با بیان این‌که در این جلسه مقرر شده تا ۱۰ هزار هکتار از شبکه‌های آبیاری باقی مانده پروژه با تزریق اعتبار مورد نیاز تا ۱۵ تیرماه آماده افتتاح شود، گفت: این شبکه‌ها شامل ۷۲۹۰ هکتار از پایاب سد خداآفرین، ۱۰۰۰ هکتار از شبکه‌های یکانات، ۷۵۰ هکتار از شبکه‌های حاشیه رود ارس و ۱۰۰۰ هکتار نیز از منطقه سیه رود می‌شوند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20421

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58486 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60447 بازدید ]
8 سال پيش [ 35655 بازدید ]
9 سال پيش [ 20924 بازدید ]
6 سال پيش [ 20545 بازدید ]
5 سال پيش [ 14232 بازدید ]
8 سال پيش [ 13960 بازدید ]
9 سال پيش [ 12843 بازدید ]
6 سال پيش [ 11095 بازدید ]
8 سال پيش [ 9995 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9476 بازدید ]
4 سال پيش [ 9254 بازدید ]
4 سال پيش [ 8820 بازدید ]
7 سال پيش [ 8138 بازدید ]
5 سال پيش [ 8124 بازدید ]
4 سال پيش [ 8047 بازدید ]
3 سال پيش [ 8012 بازدید ]
4 سال پيش [ 7747 بازدید ]
5 سال پيش [ 7718 بازدید ]
4 سال پيش [ 7308 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1779 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1815 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1452 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1785 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1428 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1772 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1308 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1287 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1292 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1132 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1168 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1116 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 587 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1476 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 139 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 686 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 388 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 470 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 243 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 201 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1753 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 254 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 548 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید