سه شنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۵ /
58486
۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
671 بازدید
۰

نیاز ۱۰۵ میلیارد تومانی برای اتمام شبکه‌های آبیاری غرب و شمالغرب کشور در آذربایجان شرقی

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا،  علی مراد اکبری در نشست بررسی مسائل مربوط به شبکه‌های آبیاری پس از  بازدید پروژه شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشوردر شهرستان‌های جلفا و مرند که به همراه علیرضا اورنگی، رئیس سازمان امور اراضی کشور ، اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، معصومه پاشایی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و ابوالحسنی مدیرکل […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا،  علی مراد اکبری در نشست بررسی مسائل مربوط به شبکه‌های آبیاری پس از  بازدید پروژه شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمالغرب کشوردر شهرستان‌های جلفا و مرند که به همراه علیرضا اورنگی، رئیس سازمان امور اراضی کشور ، اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، معصومه پاشایی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و ابوالحسنی مدیرکل دفتر شبکه‌های آبیاری و زهکشی معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی، اظهار کرد: طرح شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور که مصوبه دولت در سال ۹۳ است، باید در مجموع در ۴۰۲ هزار هکتار از اراضی کل کشور انجام شود.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح، حفظ امنیت غرب و شمال غرب کشور، ایجاد اشتغال و استقرار کشاورزان در منطقه، جلوگیری از مهاجرت، تثبیت جمعیت و حفاظت از منابع آب و خاک و افزایش بهره وری و توسعه پایدار است.
وی ضمن برشمردن دیگر اهداف این طرح، خاطر نشان کرد: افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی، ایجاد زیرساخت برای تاسیس گلخانه‌ها، ایجاد نظام بهره برداری مناسب و پایدار و در نهایت امنیت غذایی کشور از دیگر اهداف این طرح است.
اکبری با بیان این‌که سطح ابلاغی شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در آذربایجان شرقی ۱۹ هزار و ۸۴۰ هکتار است، افزود: پیشرفت فیزیکی شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در استان، ۹۸ درصد بوده که با اجرای کامل طرح‌های انجام شده، حدود ۱۱۸ هزار و ۵۱۶ تن بر میزان تولیدات استان اضافه می‌شود.
وی با بیان این‌که با تامین منابع می‌توان تا ۱۵ تیرماه پروژه را در آذربایجان شرقی تکمیل کرده و ارائه داد، گفت: برنامه ریزی‌ها و تمهیدات لازم از سوی وزارت جهادکشاورزی برای تکمیل و بهره برداری ۱۰ هزار هکتار از باقی مانده طرح اندیشیده شده که با بهره برداری از آن، شاهد تحول خوبی در بخش کشاورزی استان خواهیم بود.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی با بیان این‌که در این جلسه مقرر شده تا ۱۰ هزار هکتار از شبکه‌های آبیاری باقی مانده پروژه با تزریق اعتبار مورد نیاز تا ۱۵ تیرماه آماده افتتاح شود، گفت: این شبکه‌ها شامل ۷۲۹۰ هکتار از پایاب سد خداآفرین، ۱۰۰۰ هکتار از شبکه‌های یکانات، ۷۵۰ هکتار از شبکه‌های حاشیه رود ارس و ۱۰۰۰ هکتار نیز از منطقه سیه رود می‌شوند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20421

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58486 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60570 بازدید ]
9 سال پيش [ 35806 بازدید ]
9 سال پيش [ 21045 بازدید ]
6 سال پيش [ 20646 بازدید ]
6 سال پيش [ 14354 بازدید ]
9 سال پيش [ 14070 بازدید ]
9 سال پيش [ 12991 بازدید ]
6 سال پيش [ 11203 بازدید ]
8 سال پيش [ 10127 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9609 بازدید ]
5 سال پيش [ 9368 بازدید ]
5 سال پيش [ 8982 بازدید ]
6 سال پيش [ 8248 بازدید ]
5 سال پيش [ 8237 بازدید ]
7 سال پيش [ 8235 بازدید ]
3 سال پيش [ 8137 بازدید ]
5 سال پيش [ 7886 بازدید ]
5 سال پيش [ 7830 بازدید ]
4 سال پيش [ 7507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 101 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1595 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1994 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2023 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1619 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1541 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1574 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1962 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1409 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1556 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1334 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1457 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1327 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1256 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1295 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 551 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 577 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 517 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1219 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 736 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 455 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 249 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 714 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 349 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1042 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 228 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید