پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
61706
۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۶
1017 بازدید
۰

مهلت دو هفته‌ای اژه‌ای برای ساماندهی انبارها و کالاهای دپوشده

به گزارش تبریز ما به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ در بازدیدی ۳ ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف […]



به گزارش تبریز ما به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ در بازدیدی ۳ ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف دو هفته در جهت صیانت از حقوق عامه، به وضعیت انبارهای اموال تملیکی سامان دهند.
در پی طرح انتقادات نسبت به نحوه نگهداری کالاهای توقیفی در انبارهای سازمان اموال تملیکی در سال‌های اخیر، دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرار داد و دادستان کل کشور و رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر اخیر حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به خوزستان ضمن بازدید از انبارهای گمرک و سازمان اموال تملیکی استان گزارشی از دپوی نامناسب کالاها در این انبارها ارائه کردند.
آسیب دیدن و فساد کالاهای اساسی و اقلام غذایی به دلیل عدم رعایت قواعد انبارداری و دپوی نامناسب این کالاها و هزینه‌هایی که باید برای امحای کالاهای تاریخ مصرف گذشته و فاسد شده پرداخت شود، از مهم‌ترین مسائلی بود که در این گزارش‌ها مورد اشاره قرار گرفت.
همچنین در برخی گزارش‌هایی که درباره وضعیت انبارهای گمرک و سازمان اموال تملیکی ارائه شده، به تخلفاتی در انبارداری اشاره شده که مفقود شدن کالاها و قطعات اجناس در هنگام انتقال از گمرک به انبار، مغایرت صورتجلسه موجود در گمرک با هویت و کیفیت اجناس موجود در انبارها از جمله آن‌ها بوده است.
رئیس دستگاه قضا صبح جمعه به منظور پیگیری موضوع و بررسی میدانی عملکرد سازمان اموال تملیکی و وضعیت و مشکلات انبارهای این سازمان به غرب تهران رفت و در جریان بازدید از انبار مرکزی استان تهران از نزدیک در جریان روند ثبت و نگهداری این کالاها، نحوه تشخیص کالاهای قاچاق و متروکه و همچنین نحوه نگهداری و ترخیص و انتقال کالاها پس از تعیین تکلیف شأن قرار گرفت.
وی در این بازدید که سه ساعت زمان برد، از چندین انبار سرپوشیده، انبارهای کانتینر فضای باز و انبار نگهداری خودروهای لوکس توقیفی که زیر باران قرار گرفته بود بازدید کرد.
محسنی اژه‌ای سپس در نشستی با مسئولان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و مسئولان سازمان تعزیرات، وضعیت انبارهای اموال تملیکی را ناگوار و غیرقابل تحمل توصیف و ضرب‌الاجلی دو هفته‌ای برای تعیین تکلیف این انبارها تعیین کرد.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه همه ما در قبال حفظ و نگهداری اموال مردم مسئولیت داریم، اظهار داشت: وضعیت انبارهای اموال تملیکی برای مردم غیرقابل تحمل است و باید فوراً به این وضعیت سر و سامان داده شود و قوه قضائیه هم برای کمک به حل این مشکل آمادگی دارد.
محسنی اژه‌ای با اشاره به مشکلات قانون فعلی نیز متذکر شد: الان در قانون برخی اجناس که وارداتی هستند و حکم شرعی می‌خواهند، بعد از صدور حکم هم اگر کسی این اجناس را بخرد باید تضمین داده شود که باید حتماً صادرات انجام دهد این تضمین هم گاهی حتی تا ۱۰ برابر ارزش کالاست؛ با این وضعیت و شروط کسی نمی‌آید آن را بخرد و باید برای این مسأله تدبیر شود.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به گلایه‌های مسئولان و کارکنان سازمان اموال تملیکی برای نبود اعتبار و انبار مناسب برای نگهداری کالاها، تصریح کرد: حل این مسأله نیازمند یک کار فوق العاده است و با اقدامات معمولی شدنی نیست.
محسنی اژه‌ای با اشاره به اظهارات مسئولان سازمان اموال تملیکی برای بلاتکلیفی دو هزار پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی و لزوم صدور احکام قضائی برای تعیین تکلیف برخی کالاها، به مسئولان تعزیرات و حوزه ریاست قوه قضائیه دستور داد این موضوع را با فوریت پیگیری کنند.
رئیس قوه قضائیه از مسئولان سازمان اموال تملیکی هم خواست ظرف دو هفته از همین امروز، نحوه ساماندهی فعالیت این سازمان و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهایش را مورد بررسی قرار دهند و پیشنهادات خود را نیز برای تأمین بودجه، رفع نقایص قانونی و اصلاحات ساختارها و روش‌ها ارائه دهند.
محسنی اژه‌ای با تأکید بر اینکه ممکن است در این زمینه قانونگذاری نیاز باشد که باید موضوع را از طریق دولت و مجلس پیگیری کرد تا قوانین جامع‌تر شود، اما در عین حال متذکر شد که با همین قوانین فعلی هم می‌شود بهتر از روند موجود عمل کرد.
وی نحوه نگهداری کالاها در انبارهای سازمان اموال تملیکی را غیر استاندارد خواند و با بیان اینکه وضعیت سازمان اموال تملیکی بعد از ۳۰ سال فعالیت از سال ۷۰ تاکنون رضایتبخش نیست، نسبت به اجرایی نشدن راه اندازی کامل سامانه‌های لازم برای ثبت و نگهداری کالاهای قاچاق و توقیفی ابراز گلایه کرد.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اختلاف سازمان اموال تملیکی و سازمان تعزیرات درباره عدم تطابق کالاهای توقیفی دپو شده در انبارها که ناشی از عدم ثبت کالا و کلاسه آن در سامانه سازمان تعزیرات توسط ضابط و کاشف عنوان شد، گفت که این مسئله در خوزستان هم مطرح شده بود که باید در نشست مسئولان دو سازمان حل و فصل شود.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/133750

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61706 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60188 بازدید ]
8 سال پيش [ 35381 بازدید ]
9 سال پيش [ 20685 بازدید ]
6 سال پيش [ 20308 بازدید ]
5 سال پيش [ 13982 بازدید ]
8 سال پيش [ 13698 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10844 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9263 بازدید ]
4 سال پيش [ 9042 بازدید ]
4 سال پيش [ 8584 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7895 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7773 بازدید ]
4 سال پيش [ 7534 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6914 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1108 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1100 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1387 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1078 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 935 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 997 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 972 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 972 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 906 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 857 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 854 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 470 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 603 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 502 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 380 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 404 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 330 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 795 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 866 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1076 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 368 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 581 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید