پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
6761
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۶:۰۵
292 بازدید
۰

مهدکودک‌ها ستاره‌دار شدند/ افزایش ۱۰ درصدی شهریه مهدکودک‌ها

[ad_1] تبریز ما: معاون امور اجتماعی بهزیستی آذربایجان‌شرقی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی شهریه‌های مهدکودک‌ها نسبت به سال گذشته و ابلاغ آن به تمام مهدکودک‌ها،گفت: با توجه به طبقه‌بندی مهدکودک‌ها به صورت سه ستاره، دو ستاره، یک ستاره، تک ستاره مشروط و بدون ستاره، میزان شهریه نیز برای هر کدام متفاوت است. به گزارش […]



[ad_1]


مهدکودک‌ها ستاره‌دار شدند/ افزایش ۱۰ درصدی شهریه مهدکودک‌ها

تبریز ما: معاون امور اجتماعی بهزیستی آذربایجان‌شرقی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی شهریه‌های مهدکودک‌ها نسبت به سال گذشته و ابلاغ آن به تمام مهدکودک‌ها،گفت: با توجه به طبقه‌بندی مهدکودک‌ها به صورت سه ستاره، دو ستاره، یک ستاره، تک ستاره مشروط و بدون ستاره، میزان شهریه نیز برای هر کدام متفاوت است.

به گزارش تبریز ما، فرگل صحاف اظهار داشت: در حال حاضر یک‌هزار مهدکودک در سراسرآذربایجان‌شرقی فعال بوده که به صورت  ۵۰۰ مهدکودک شهری و ۵۰۰ مهدکودک روستایی است.

وی با بیان اینکه ۴۵ هزار کودک در مهدکودک سطح استان ثبت‌نام کرده‌اند،گفت: ۱۵ هزار کودک در مهدکودک روستایی و ۳۰ هزار کودک در مهدکودک شهری حضور دارند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی شهریه‌های مهدکودک‌ها نسبت به سال گذشته و ابلاغ آن به تمام مهدکودک‌ها تصریح کرد: با توجه به طبقه‌بندی مهدکودک‌ها به صورت سه ستاره، دو ستاره، یک ستاره، تک ستاره مشروط و بدون ستاره، میزان شهریه نیز برای هر کدام متفاوت است.

وی اضافه کرد: شهریه مهدکودک‌ها با توجه به ستاره آنها که براساس کیفیت، فضای آموزشی و امکانات موجود اعطا شده نیز متغیر است و بین شهریه مهدکودک با ستاره با بدون ستاره و یا ستاره کم تفاوت وجود دارد.

صحاف با تاکید به اینکه تمام مدیران، موسس‌ها، مربیان و خدمه مهد کودک ملزم به گذراندن دوره ارتقای آموزش مدیران و مربیان مهدکودک هستند، ابراز کرد: طرح ارتقای آموزش مدیران و مربیان مهد کودک با همکاری دانشگاه جامع علمی -کاربردی تمام کادر اجرایی مهد کودک را ملزم به گذراندن این دوره می‌کند و هیچ مربی یا مدیری بدون گذراندن این دوره حق فعالیت در مهدهای کودک را نخواهد داشت.

وی افزود: در طول سال از نظر بازرسی بهداشتی، آموزشی و استحکام بنا برنامه نظارت بر مهد  کودک‌ها را داریم که به صورت کارشناسی بازدید مستمر صورت می‌گیرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان خاطرنشان کرد: هر مهدکودک اشتغال برای پنج نفر در شهرها و دو نفر در روستاها را ایجاد می‌کند و در مجموع برای ۴ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6761 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58509 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18680 بازدید ]
5 سال پيش [ 12422 بازدید ]
8 سال پيش [ 12083 بازدید ]
8 سال پيش [ 10991 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9281 بازدید ]
7 سال پيش [ 8161 بازدید ]
5 سال پيش [ 7781 بازدید ]
4 سال پيش [ 7568 بازدید ]
4 سال پيش [ 7054 بازدید ]
5 سال پيش [ 6391 بازدید ]
6 سال پيش [ 6354 بازدید ]
2 سال پيش [ 6294 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6107 بازدید ]
4 سال پيش [ 6022 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 544 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 399 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 68 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید