سه شنبه, ۱۱ آذر ۱۴۰۴ /
7583
۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۵:۵۴
386 بازدید
۰

عرفان‌های کاذب نقشه‌ی شوم استکبار جهانی است

[ad_1] نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: عرفان‌های کاذب نقشه‌ی شوم استکبار جهانی است تا با اعتقاد مردم بازی کند و امروز نیز جوانان ایرانی را مورد هدف خود قرار داده است، این موارد در کمیسیون سیاسی اجلاسیه علمای بلاد بررسی می‌شود. حجت‌الاسلام سید محمد علی آل‌هاشم در نشستی با اصحاب رسانه‌ی استان به مناسبت برگزاری […]



[ad_1]


عرفان‌های کاذب نقشه‌ی شوم استکبار جهانی است

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: عرفان‌های کاذب نقشه‌ی شوم استکبار جهانی است تا با اعتقاد مردم بازی کند و امروز نیز جوانان ایرانی را مورد هدف خود قرار داده است، این موارد در کمیسیون سیاسی اجلاسیه علمای بلاد بررسی می‌شود.

حجت‌الاسلام سید محمد علی آل‌هاشم در نشستی با اصحاب رسانه‌ی استان به مناسبت برگزاری هشتمین اجلاسیه مدرسین حوزه‌ی علمیه قم و علمای بلاد در تبریز، ضمن خیرمقدم‌گویی به آیت‌الله حسینی بوشهری اظهار کرد: اجلاس منطقه‌ای جامعه‌ی مدرسین حوزه‌ی علمیه قم تحت عنوان علمای بلاد،  هر چند سال یکبار در استان‌های مختلف برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این اجلاسیه تحت عنوان “رسالت حوزه و روحانیت در  نهادینه کردن فرهنگ دینی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی” به میزبانی شهر تبریز و با همکاری آذربایجان‌غربی و اردبیل برگزار می‌شود که این موضوع را به فال نیک می‌گیریم.

وی با تاکید بر اینکه اکثر اعضای جامعه مدرسین حوزه‌ی علمیه قم در این اجلاسه حضور خواهند داشت، خاطرنشان کرد: لازم می‌دانم که از همراهی خبرنگاران در کلیه امور فرهنگی قدردانی کنم. 

حجت‌الاسلام آل‌هاشم با اشاره به اینکه این اجلاسیه طی روزهای ۲۶ و ۲۷ مهرماه برگزار می‌شود، اضافه کرد: در اولین روز اجلاسیه، کمیسیون‌های سه گانه با ۲۵۰ نفر از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم و اساتید حوزه‌ی علمیه آذربایجان‌ مسائل حوزه و روحانیت، مسائل سیاسی، اجتماعی و تبلیغی را بررسی می‌کنند.

وی افزود: دو ماه قبل کمیسیون‌های مقدماتی در این استان با حضور نمایندگان جامعه مدرسین تشکیل شد و بر اساس محورهای کمیسیون‌ها آسیب‌شناسی شد؛ به شناسایی ظرفیت‌ها و ارائه‌ی راهکارهای مناسب پرداخته و نتایج به دبیرخانه حوزه علمیه قم ارسال شد تا مباحث کمیسیون‌های مقدماتی استان‌های دیگر نیز تجمیع شده و به صورت دستور کار جلسه آماده شود.

وی بیان کرد: بررسی و رفع مشکلات حوزه‌های علمی، مسائل فرهنگی، تبلیغی و توجه به اقتصادی بوده و باعث شناخت ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه شمال غرب کشور خواهد بود.

امام جمعه تبریز در مورد کمیسیون‌های مختلف این اجلاسیه تشریح کرد: کمیسیون فرهنگی مباحث تبلیغ، احکام و حمایت از فرهنک اصیل مردم و اصلاح فرهنگ نامناسب این مناطق پرداخته و کمیسیون حوزه و روحانیت نیز دغدغه‌های حوزه‌های علمیه، تقویت بنیه علمی و آموزشی، شناخت ظرفیت جوانان این استان و مسائل معیشتی طلاب را در حوزه‌های علمیه بررسی می‌کند و همچنین کمیسیون سیاسی نیز مسایل اجتماعی، سیاسی، شبهات القاعی و  عرفان‌های کاذب را بررسی می‌کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7583 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59777 بازدید ]
8 سال پيش [ 34963 بازدید ]
8 سال پيش [ 20286 بازدید ]
6 سال پيش [ 19856 بازدید ]
5 سال پيش [ 13557 بازدید ]
8 سال پيش [ 13301 بازدید ]
8 سال پيش [ 12195 بازدید ]
6 سال پيش [ 10459 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9315 بازدید ]
6 سال پيش [ 8918 بازدید ]
4 سال پيش [ 8657 بازدید ]
4 سال پيش [ 8194 بازدید ]
5 سال پيش [ 7546 بازدید ]
7 سال پيش [ 7532 بازدید ]
3 سال پيش [ 7385 بازدید ]
4 سال پيش [ 7214 بازدید ]
4 سال پيش [ 7155 بازدید ]
5 سال پيش [ 7144 بازدید ]
3 سال پيش [ 6269 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 667 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 687 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 547 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 552 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 687 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 531 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 678 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 474 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 502 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 487 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 502 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 441 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 435 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 427 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 418 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 211 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 806 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 396 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 774 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 407 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 595 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید