سه شنبه, ۱۴ مهر ۱۴۰۵ /
58825
۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
573 بازدید
۰

تعیین مالیات مقطوع بابت عملکرد سال ۹۹ برای برخی صاحبان مشاغل

به گزارش تبریز ما، غلامرضا شریفی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به صدور دستورالعمل تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای عملکرد سال ۱۳۹۹ اظهار داشت: همه مشاغل گروه دوم و سوم که مجموع فروش کالا و خدمات آنها در سال ۹۹ حداکثر ۴۵ برابر معافیت موضوع ماده […]



به گزارش تبریز ما، غلامرضا شریفی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به صدور دستورالعمل تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای عملکرد سال ۱۳۹۹ اظهار داشت: همه مشاغل گروه دوم و سوم که مجموع فروش کالا و خدمات آنها در سال ۹۹ حداکثر ۴۵ برابر معافیت موضوع ماده ۸۶ ق. م. م بوده باشد مشمول این دستورالعمل هستند.
وی افزود: به منظور تکریم مودیان، تسهیل وصول مالیات و ایجاد هماهنگی و وحدت رویه، میزان مالیات عملکرد سال ۱۳۹۹ برخی از صاحبان مشاغل با شرایطی به صورت مقطوع تعیین می‌شود.
شریفی با اشاره به اینکه فرم مذکور در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور قرار داده شده است، گفت: تمامی صاحبان مشاغل گروه‌های دوم و سوم که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آنها در سال ۱۳۹۹ حداکثر مبلغ شانزده میلیارد و دویست میلیون ریال بوده مشمول این دستورالعمل می‌باشد و در صورت تکمیل و ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ از نگهداری اسناد و مدارک و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف می‌شوند.
مدیرکل امور مالیاتی استان در خصوص نحوه تعیین مالیات مقطوع متذکر شد: مالیات صاحبان مشاغل بر مبنای مالیات قطعی عملکرد سال ۱۳۹۸، با میزان مالیات قطعی تا ۳ میلیون تومان بدون افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ خواهد بود.
وی ادامه داد: مالیات صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی بیش از ۳ میلیون تومان تا ۶ میلیون تومان با چهار درصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ و مالیات صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی بیش از ۶ تا ۱۲ میلیون تومان با هشت درصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ تعیین می‌شود.
شریفی همچنین افزود: مالیات صاحبان مشاغل مالیاتی با میزان مالیات قطعی بیشتر از ۱۲ میلیون تومان با دوازده درصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ تعیین می‌شود.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی در خصوص افراد خارج از شمول دستورالعمل تشریح کرد: صاحبان مشاغل گروه اول، مودیانی که سال ۱۳۹۹ اولین سال فعالیت آنها بوده، مودیانی که دارای تغییر محل فعالیت در سال ۱۳۹۹ بوده‌اند، مودیان متقاضی استفاده از مواد ۱۳۷، ۱۶۵ و ۱۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم، خریداران سکه از بانک مرکزی در سال ۱۳۹۹ ۳۵ مودیانی که در سال ۱۳۹۹ تغییر سهم مالکیت و شراکت داشته‌اند، مشمول استفاده از این دستورالعمل نخواهند بود و مکلف به انجام تکالیف قانونی و ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر هستند.
شریفی همچنین اظهار داشت: صاحبان مشاغلی که امکان پرداخت مالیات مقطوع موضوع این دستورالعمل را به صورت یکجا نداشته باشند، مالیات مقطوع فوق حداکثر تا پنج ماه به صورت مساوی تقسیط می‌شود.
مدیرکل امور مالیاتی استان تاکید کرد: برخورداری از هر نوع تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی، منوط به ارائه الکترونیکی اظهارنامه در موعد مقرر قانونی است، بنابراین فعالان اقتصادی به منظور بهره‌مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هرگونه تسهیلات دیگر، باید اظهارنامه مالیاتی خود را در مهلت مقرر قانونی ارائه کنند.
وی یادآور شد: تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات، صددرصد الکترونیکی است و نیازی به مراجعه حضوری افراد و یا ارائه پرینت اظهارنامه به ادارات امور مالیاتی نیست.
شریفی در خصوص نحوه تسلیم اظهارنامه نیز ابراز کرد: مودیان مالیاتی با مراجعه به درگاه ملی مالیات به آدرس www.intamedia.ir از طریق رایانه‌های شخصی خود، کافی نت‌ها و دفاتر پیشخوان دولت می‌توانند نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی اقدام نمایند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129341

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58825 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60652 بازدید ]
9 سال پيش [ 35880 بازدید ]
9 سال پيش [ 21145 بازدید ]
7 سال پيش [ 20721 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14135 بازدید ]
9 سال پيش [ 13085 بازدید ]
7 سال پيش [ 11282 بازدید ]
8 سال پيش [ 10267 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9440 بازدید ]
5 سال پيش [ 9093 بازدید ]
6 سال پيش [ 8370 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8312 بازدید ]
4 سال پيش [ 8222 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7609 بازدید ]
ادمین تبریز ما 3 روز پيش [ 24 بازدید ]
ادمین تبریز ما 12 روز پيش [ 58 بازدید ]
ادمین تبریز ما 18 روز پيش [ 50 بازدید ]
ادمین تبریز ما 21 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 51 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 64 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2107 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2170 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1714 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1630 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2088 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1664 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1754 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2035 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1559 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1639 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1015 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 218 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 600 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1037 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 240 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 616 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 638 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 536 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 470 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 178 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 942 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 573 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 549 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 412 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 674 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 518 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1077 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید