یکشنبه, ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ /
58109
۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۳:۵۱
412 بازدید
۰

تبریک سپاه در پی پیروزی مقاومت فلسطین

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای با تبریک پیروزی مقاومت فلسطین مقابل رژیم صهیونیستی، عملیات «شمشیر قدس» را نشانه دست برتر انتفاضه در میدان دانست. به گزارش تبریز ما، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با تبریک پیروزی بزرگ مقاومت اسلامی فلسطین مقابل جنایات و جنگ‌افروزی‌های اخیر رژیم صهیونیستی، عملیات «شمشیر قدس» را نشانه دست برتر انتفاضه […]



سپاه پاسداران در بیانیه‌ای با تبریک پیروزی مقاومت فلسطین مقابل رژیم صهیونیستی، عملیات «شمشیر قدس» را نشانه دست برتر انتفاضه در میدان دانست.
به گزارش تبریز ما، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با تبریک پیروزی بزرگ مقاومت اسلامی فلسطین مقابل جنایات و جنگ‌افروزی‌های اخیر رژیم صهیونیستی، عملیات «شمشیر قدس» را نشانه دست برتر انتفاضه در میدان و برهم خوردن معادلات به نفع گروه‌های فلسطینی در مصاف با اشغالگران دانست.
در بخشی از این بیانیه آمده است: خدای بزرگ را شاکریم که در مقطعی حساس و تعیین کننده آتشفشان خشم و اراده مقدس مقاومت فلسطین در جای‌جای سرزمین‌های اشغالی به ویژه در قدس، غزه و کرانه باختری را عامل خاکستر شدن آمال و آرزوهای رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی و حاکمان بی‌غیرت و خود فروخته برخی کشورهای اسلامی که تن به عادی‌سازی روابط با اشغالگران قدس شریف داده‌اند، قرارداد و زوال قطعی این رژیم سفاک و کودکش را بیش از هر زمان دیگر در چشم جهانیان نزدیک‌تر ساخت.
این بیانیه می‌افزاید: نبرد ۱۱ روزه رزمندگان شجاع و غیرتمند فلسطین که به التماس و تمنای آتش‌بس یکجانبه از سوی صهیونیست‌ها منتهی شد بیش از هر واقعیتی نشان داد که “دوران بزن درو” و تخریب خانه‌ها و آوارگی مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین سپری شده است و این اراده پولادین صاحبان اصلی ارض مقدس از قدس تا غزه و از کرانه باختری تا سواحل مدیترانه و شمالی‌ترین مناطق در سرزمین‌های اشغالی است که یکپارچه، مصمم، مقتدر و با صلابت در پی بازپس‌گیری سرزمین‌های آبا و اجدادی خود و اخراج اشغالگران غاصبان و تشکیل فلسطین از بحر تا نهر است.
این بیانیه با تاکید بر اینکه عملیات شمشیر قدس نشان داد دست برتر انتفاضه فلسطین امروز از سامانه گنبد آهنین به راحتی عبور کرده است و این صهیونیست‌ها هستند که از این پس باید زندگی در هراس و وحشت و سایه فرار به پناهگاه را تحمل کنند، تصریح کرده است: انتفاضه فلسطین به پشتوانه حمایت و همراهی جبهه مقاومت و درسی که از مکتب شهید قدس حاج قاسم سلیمانی آموخته است، با ایمان، ایستادگی، پایداری و شجاعت مضاعف هم اینک ظرفیت بازدارندگی و شرایط مورد نیاز برای تحمیل «مهاجرت معکوس» صهیونیست‌های اشغالگر را فراهم‌تر و روز به روز به اجتناب‌ناپذیری آن می‌افزاید.
این بیانیه با تاکید بر لزوم گام‌های عملی صهیونیست‌ها برای پایان بخشیدن به تعرض ها در قدس و مسجدالاقصی و پرهیز از هرگونه خطای محاسباتی و خیال‌بافی برای ارتکاب جنایات و جنگ‌افروزی‌های جدید تصریح کرده است: غده سرطانی اسرائیل در مسیر میرایی و نابودی است و اشغالگران به خوبی دریافته‌اند که قادر به تداوم زورگویی، خشونت و کشتار زنان، مردان و کودکان بی دفاع فلسطینی و تکرار ماجراجویی‌های وحشیانه و قرون وسطایی نخواهند بود و از این پس بایستی با احتیاط و وحشت به سناریوهای جنایتکارانه خود در فلسطین بیاندیشند زیرا گروه‌های فلسطینی دیگر اعتنایی به تهدیدات پوشالی آنها نخواهند کرد.
این بیانیه در پایان با تبریک پیروزی خجسته و دستاورد راهبردی و تاریخی انتفاضه قدس و تعظیم به مقام شامخ شهیدان مقاومت فلسطین در نبرد ۱۱ روزه و تاکید بر تداوم درخشش رزمندگان و مجاهدان فلسطینی در مصاف با اشغالگران قدس تصریح کرده است: سپر دفاعی گنبد آهنین و پشتیبانی‌های همه جانبه رژیم تروریستی آمریکا و دیگر متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در برخورد با انتفاضه‌ای که از سنگ به موشک‌های نقطه‌زن و قدرتمند رسیده است، از این پس فاقد خاصیت و تأثیر خیالی بوده و این اراده مردم مظلوم فلسطین است که در حوادث بزرگ آینده تعیین‌کننده است؛ آینده‌ای که صهیونیست‌ها هر لحظه آن را باید در انتظار تحمل ضربات مهلک و مرگبار از اقتدار و مقاومت رشید و نهفته در سرزمین‌های اشغالی و سناریوهای رزمندگان شجاع و غیرتمند فلسطینی باشند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128710

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58109 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60369 بازدید ]
8 سال پيش [ 35569 بازدید ]
9 سال پيش [ 20858 بازدید ]
6 سال پيش [ 20465 بازدید ]
5 سال پيش [ 14152 بازدید ]
8 سال پيش [ 13878 بازدید ]
9 سال پيش [ 12766 بازدید ]
6 سال پيش [ 11009 بازدید ]
8 سال پيش [ 9920 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9405 بازدید ]
4 سال پيش [ 9199 بازدید ]
4 سال پيش [ 8750 بازدید ]
7 سال پيش [ 8051 بازدید ]
5 سال پيش [ 8050 بازدید ]
4 سال پيش [ 7967 بازدید ]
3 سال پيش [ 7946 بازدید ]
4 سال پيش [ 7684 بازدید ]
5 سال پيش [ 7650 بازدید ]
4 سال پيش [ 7181 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1630 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1684 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1320 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1302 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1337 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1670 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1147 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1219 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1289 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1124 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1202 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1197 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1122 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1042 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1088 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1040 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 535 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 681 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1263 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 174 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 489 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 867 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 637 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 605 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 648 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 711 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 212 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 662 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 580 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 184 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 757 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 214 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید