شنبه, ۱۵ آذر ۱۴۰۴ /
32065
۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۲
1021 بازدید
۰

روحانی:افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

به گزارش تبریزما به نقل از فارس، حسن روحانی رئیس جمهور روز جمعه در دیدار برخی اعضای دولت و مسوولان کشور به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، با اشاره به اقدام اخیر دولت در افزایش نرخ بنزین که از شب گذشته اجرا شده است، گفت: دولت مدت ها به دنبال آن […]



به گزارش تبریزما به نقل از فارس، حسن روحانی رئیس جمهور روز جمعه در دیدار برخی اعضای دولت و مسوولان کشور به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، با اشاره به اقدام اخیر دولت در افزایش نرخ بنزین که از شب گذشته اجرا شده است، گفت: دولت مدت ها به دنبال آن بود تا از طریقی بتواند از  اقشار ضعیف کشور که بواسطه شرایط اقتصادی در فشار هستند، حمایت و به آنها کمک کند، اما به دلیل کمبود منابع درآمدی و بودجه توان اجرای آن وجود نداشت.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز اقشاری در جامعه هستند که در زندگی خود با مشکلات مواجه هستند، گفت: فشارهای اقتصادی شدید در سال ۹۷ و ۹۸ به زندگی مردم وارد شد و دولت می خواهد در حد تامین نیازمندی های ضروری، حمایتی از مردم کرده و به خانواده هایی که احساس می کنیم در فشار بیشتر هستند کمکی کرده باشیم.

روحانی با بیان اینکه برای تعیین اقشار ضعیف جامعه نیاز به آمار و ارقام دقیق داریم اما در همین حدی که امکان تشخیص وجود دارد می توانیم جامعه را به دو بخش تقسیم کنیم، گفت: بر این اساس حدود ۷۵ درصد در شرایط فشار قرار دارند و حدود ۲۵ درصد هم شرایط زندگی شان خوب است و بر مبنای محاسبات ۱۸ تا ۱۹ میلیون خانوار و جمعیتی در حدود ۶۰ میلیون نفر مشمول طرح حمایتی دولت خواهند بود و  این مبلغ هم کمک به فرد نبوده و کمک به خانوار به شمار می رود.

وی افزود: تلاش ما این است بتوانیم این مبلغ را ماهیانه به حساب خانوارها پرداخت کنیم و در اوایل آذر ماه اولین نوبت آن پرداخت شود.

رئیس جمهور اظهار داشت: این اقدام برای اقشار مستضعف جامعه کمک کوچکی به شمار می رود و در مجموع اصل این کار ضروری است.

روحانی اظهار داشت: برخی معتقد بودند که قیمت انرژی در ایران با قیمت آن در کشورهای منطقه فاصله زیادی دارد که البته این موضوع موجب ایجاد مفاسدی از جمله قاچاق خواهد بود و اگر بخواهیم این معضل را از بین ببریم باید به گونه ای قیمت را افزایش دهیم که تقریبا با قیمت انرژی در کشورهای همسایه برابری داشته باشد و ما با آن مخالفت کردیم.

وی افزود: البته این اقدام از سوی دولت انجام نشد به خاطر این بود که معتقد بودیم این افزایش قیمت به نرخ هایی مثل ۵ هزار تومان برای هر لیتر بر زندگی مردم تاثیر مستقیم داشته و موجب افزایش تورم خواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به شدت مصرف انرژی در کشور و تاثیر آن بر آلودگی هوا ، ادامه داد: انرژی که در ایران مصرف می شود با سایر کشورهای دنیا متفاوت و مقدار زیادی است که اصلاح این کار البته نیاز به فرهنگ سازی و تولید خودروی خوب دارد.

روحانی تصریح کرد: هدف اصلی از این اقدام این بود که از یک طرف فشار زیاد به مردم وارد نشود و از سوی دیگر برای کسانی که مصرف روزانه معمول دارند نرخ بنزین گران نشود. به همین دلیل ۶۰ لیتر را با یک نرخ و نرخ آزاد را به گونه دیگر تعیین کردیم.

وی از وزرا و مسوولان ذیربط خواست تا به طور شفاف اهمیت این اقدام را برای مردم به خوبی توضیح دهند و افزود: ۴ سال است که دولت نسبت به تغییر نرخ بنزین اقدامی نکرده است و امروز بعد از ۴ سال این اقدام انجام شده است.

افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32065 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59814 بازدید ]
8 سال پيش [ 35006 بازدید ]
8 سال پيش [ 20332 بازدید ]
6 سال پيش [ 19903 بازدید ]
5 سال پيش [ 13597 بازدید ]
8 سال پيش [ 13351 بازدید ]
8 سال پيش [ 12245 بازدید ]
6 سال پيش [ 10485 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9350 بازدید ]
6 سال پيش [ 8954 بازدید ]
4 سال پيش [ 8692 بازدید ]
4 سال پيش [ 8232 بازدید ]
5 سال پيش [ 7578 بازدید ]
7 سال پيش [ 7562 بازدید ]
3 سال پيش [ 7424 بازدید ]
4 سال پيش [ 7264 بازدید ]
5 سال پيش [ 7185 بازدید ]
4 سال پيش [ 7180 بازدید ]
3 سال پيش [ 6321 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 734 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 747 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 595 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 608 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 750 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 584 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 573 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 752 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 502 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 556 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 474 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 474 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 238 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 3972 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 345 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 970 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 529 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 556 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 950 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 532 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 392 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 361 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1009 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 986 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 477 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 524 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید