دوشنبه, ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ /
32065
۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۲
1096 بازدید
۰

روحانی:افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

به گزارش تبریزما به نقل از فارس، حسن روحانی رئیس جمهور روز جمعه در دیدار برخی اعضای دولت و مسوولان کشور به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، با اشاره به اقدام اخیر دولت در افزایش نرخ بنزین که از شب گذشته اجرا شده است، گفت: دولت مدت ها به دنبال آن […]



به گزارش تبریزما به نقل از فارس، حسن روحانی رئیس جمهور روز جمعه در دیدار برخی اعضای دولت و مسوولان کشور به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، با اشاره به اقدام اخیر دولت در افزایش نرخ بنزین که از شب گذشته اجرا شده است، گفت: دولت مدت ها به دنبال آن بود تا از طریقی بتواند از  اقشار ضعیف کشور که بواسطه شرایط اقتصادی در فشار هستند، حمایت و به آنها کمک کند، اما به دلیل کمبود منابع درآمدی و بودجه توان اجرای آن وجود نداشت.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز اقشاری در جامعه هستند که در زندگی خود با مشکلات مواجه هستند، گفت: فشارهای اقتصادی شدید در سال ۹۷ و ۹۸ به زندگی مردم وارد شد و دولت می خواهد در حد تامین نیازمندی های ضروری، حمایتی از مردم کرده و به خانواده هایی که احساس می کنیم در فشار بیشتر هستند کمکی کرده باشیم.

روحانی با بیان اینکه برای تعیین اقشار ضعیف جامعه نیاز به آمار و ارقام دقیق داریم اما در همین حدی که امکان تشخیص وجود دارد می توانیم جامعه را به دو بخش تقسیم کنیم، گفت: بر این اساس حدود ۷۵ درصد در شرایط فشار قرار دارند و حدود ۲۵ درصد هم شرایط زندگی شان خوب است و بر مبنای محاسبات ۱۸ تا ۱۹ میلیون خانوار و جمعیتی در حدود ۶۰ میلیون نفر مشمول طرح حمایتی دولت خواهند بود و  این مبلغ هم کمک به فرد نبوده و کمک به خانوار به شمار می رود.

وی افزود: تلاش ما این است بتوانیم این مبلغ را ماهیانه به حساب خانوارها پرداخت کنیم و در اوایل آذر ماه اولین نوبت آن پرداخت شود.

رئیس جمهور اظهار داشت: این اقدام برای اقشار مستضعف جامعه کمک کوچکی به شمار می رود و در مجموع اصل این کار ضروری است.

روحانی اظهار داشت: برخی معتقد بودند که قیمت انرژی در ایران با قیمت آن در کشورهای منطقه فاصله زیادی دارد که البته این موضوع موجب ایجاد مفاسدی از جمله قاچاق خواهد بود و اگر بخواهیم این معضل را از بین ببریم باید به گونه ای قیمت را افزایش دهیم که تقریبا با قیمت انرژی در کشورهای همسایه برابری داشته باشد و ما با آن مخالفت کردیم.

وی افزود: البته این اقدام از سوی دولت انجام نشد به خاطر این بود که معتقد بودیم این افزایش قیمت به نرخ هایی مثل ۵ هزار تومان برای هر لیتر بر زندگی مردم تاثیر مستقیم داشته و موجب افزایش تورم خواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به شدت مصرف انرژی در کشور و تاثیر آن بر آلودگی هوا ، ادامه داد: انرژی که در ایران مصرف می شود با سایر کشورهای دنیا متفاوت و مقدار زیادی است که اصلاح این کار البته نیاز به فرهنگ سازی و تولید خودروی خوب دارد.

روحانی تصریح کرد: هدف اصلی از این اقدام این بود که از یک طرف فشار زیاد به مردم وارد نشود و از سوی دیگر برای کسانی که مصرف روزانه معمول دارند نرخ بنزین گران نشود. به همین دلیل ۶۰ لیتر را با یک نرخ و نرخ آزاد را به گونه دیگر تعیین کردیم.

وی از وزرا و مسوولان ذیربط خواست تا به طور شفاف اهمیت این اقدام را برای مردم به خوبی توضیح دهند و افزود: ۴ سال است که دولت نسبت به تغییر نرخ بنزین اقدامی نکرده است و امروز بعد از ۴ سال این اقدام انجام شده است.

افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

افزایش نرخ بنزین به نفع مردم است

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32065 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60549 بازدید ]
8 سال پيش [ 35779 بازدید ]
9 سال پيش [ 21018 بازدید ]
6 سال پيش [ 20628 بازدید ]
6 سال پيش [ 14333 بازدید ]
8 سال پيش [ 14055 بازدید ]
9 سال پيش [ 12958 بازدید ]
6 سال پيش [ 11182 بازدید ]
8 سال پيش [ 10106 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9582 بازدید ]
5 سال پيش [ 9342 بازدید ]
5 سال پيش [ 8943 بازدید ]
6 سال پيش [ 8219 بازدید ]
7 سال پيش [ 8217 بازدید ]
5 سال پيش [ 8193 بازدید ]
3 سال پيش [ 8106 بازدید ]
5 سال پيش [ 7858 بازدید ]
5 سال پيش [ 7812 بازدید ]
4 سال پيش [ 7465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 57 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1955 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1983 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1584 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1514 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1957 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1542 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1572 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1929 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1369 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1434 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1511 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1311 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1404 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1421 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1226 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1262 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 577 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 488 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 748 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 620 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 780 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 667 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 554 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 572 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 675 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 447 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 457 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 185 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 575 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 895 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1949 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 524 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1863 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 662 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید