چهارشنبه, ۲۸ آبان ۱۴۰۴ /
58137
۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
664 بازدید
۰

افتتاح اولین خانه – موزه تمبر ایران در تبریز

به گزارش آژانس خبری تبریز ما؛ این خانه – موزه امروز (شنبه) توسط رمضانعلی سبحانی‌فر معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پُست ایران و با حضور رئیس موزه ارتباطات، استاندار آذربایجان‌شرقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، مدیرعامل پُست آذربایجان‌شرقی و جمعی از علاقه مندان و فعالان عرصه فرهنگ و […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما؛ این خانه – موزه امروز (شنبه) توسط رمضانعلی سبحانی‌فر معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پُست ایران و با حضور رئیس موزه ارتباطات، استاندار آذربایجان‌شرقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، مدیرعامل پُست آذربایجان‌شرقی و جمعی از علاقه مندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در خانه تاریخی مجتهدی‌ها افتتاح گردید.

▪️موزه تمبر ایران پذیرای ۲۰۰ عنوان تمبر از سال ۱۳۴۰ تا به امروز است

مدیرکل پست آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه تبریز همواره جایگاه ویژه ای در کشورمان داشته است گفت: این شهر آشنای اهالی شعر، ادب، فرهنگ و صنعت بوده و سعی کرده در کسب هر یک از این موارد پیشگام باشد.
محمد پوربزرگ افزود: اداره کل پست آذربایجان‌شرقی تلاش کرده فعالیت‌های ارزنده‌ای در حوزه‌های پستی به انجام برساند لذا کسب دستگاه برتر در جشنواره شهید رجایی، ارتقای کیفیت خدمات در فرآیند توزیع، ارائه خدمات بهینه به مردم در دوران کرونا و غیره از جمله اقدامات اخیر این مجموعه در سطح استان بوده است.
وی توسعه اماکن پست در مناطق مختلف آذربایجان شرقی را از دیگر اقدامات این مجموعه دانست و اضافه کرد: ایجاد اولین خانه – موزه تمبر ایران در به تصویر کشیدن پتانسیل فرهنگی کشور به گردشگران حائز اهمیت می‌باشد.
پوربزرگ در خاتمه تعداد تمبرهای به نمایش گذاشته شده در این موزه را ۲۰۰ عنوان ذکر نمود که از سال ۱۳۴۰ تاکنون جمع‌آوری شده‌اند.

▪️حق تبریز این است تا به شهر موزه های ایران تبدیل شود

استاندار آذربایجان‌شرقی نیز تبریز را در یک مفهوم کامل به عنوان پایتخت فرهنگی ایران دانست و گفت: اگر به تحولات گذشته کشورمان بنگریم مشاهده خواهیم کرد بسیاری از رویدادهای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ایران از این شهر آغاز شده است لذا حق تبریز است تا این شهر به شهر موزه های ایران تبدیل شود.
محمدرضا پورمحمدی افزود: تبریز می‌تواند از رهگذر تأسیس اولین موزه تمبر ایران، برگ زرینی از وادی فرهنگ را به مردم کشورمان ارزانی دارد لذا کسانی که آثار فاخری از تمبرهای قدیمی دارند از اهدای آن به موزه تمبر ایران در تبریز دریغ نکنند.

▪️ارزش مادی تمبرهای موزه تمبر بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است

مدیرعامل شرکت ملی پُست ایران نیز شهر تبریز را شهر شخصیت‌های برجسته علمی، فرهنگی و مذهبی دانست و گفت: تبریز مکانی فرهنگی و تاریخی بوده و میراث کهنی را در خود جای داده است و موزه تمبر نیز به اولین‌های این شهر افزوده می‌شود.
رمضانعلی سبحانی‌فر ادامه داد: این مکان، یک خانه تاریخی و فرهنگی است و استقلال موزه تمبر در این خانه تاریخی نیز به اهمیت معنوی تمبر می افزاید زیرا تمبر علاوه بر اینکه ارزش فرهنگی دارد تاریخ و میراث ما را از گذشته به حال و آینده انتقال می‌دهد و انتقال کننده فرهنگ دو ملت است.
وی ارزش مادی تمبرهای اولین موزه تمبر کشور را بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این تعداد تمبرهای منحصربفرد، اهمیت این شیء ارزشمند را نشان می‌دهد.
معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: تمبرها و اسنادی که در این موزه موجود هستند نشان می‌دهد قبل از اسرائیل، کشوری مستقل به نام فلسطین وجود داشته است لذا اسنادی که تاریخ و پیشینه ما را در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نشان می‌دهد در واقع، سفیری است که از یک ملت به ملت دیگر در حال انتقال می‌باشد و گویای تاریخ ماست.
سبحانی‌فر تاکید کرد: پُست از دیرباز در زمینه خدمت رسانی از اولین روز ابوالبشر توسط کبوتران نامه رسان، پس از آن دوران از طریق چاپارخانه‌های هخامنشی و بعدها در دوران امیرکبیر که دستور داده شد علاوه بر خدمات پستی حکمرانان ایران، به مردم عادی نیز خدمات ارائه نماید در خدمت مردم بوده است.
وی از پُست به عنوان سکوی پرتاب تجارت الکترونیک سخن به میان آورد و اظهار کرد: شرکت ملی پست ایران در حمایت از جهش و رونق تولید هم می‌تواند نقش بسزایی را ایفا نماید لذا به لحاظ توسعه زیرساخت‌ها توانسته‌‌ایم هاب پستی را ایجاد نماییم که تبریز یکی از ۵ مرکز بزرگ کشور است.
سبحانی‌فر در پایان اظهارات خود از افتتاح سومین مرکز هوشمند پست کشور در تبریز خبر داد که در تیرماه سال ۱۴۰۰ صورت خواهد گرفت.
شایان ذکر است خانه تاریخی مجتهدی ها در سال ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و پس از مرمت، اکنون به اولین خانه – موزه تمبر ایران تبدیل گردید.

 

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19952

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58137 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59639 بازدید ]
8 سال پيش [ 34822 بازدید ]
8 سال پيش [ 20118 بازدید ]
6 سال پيش [ 19705 بازدید ]
5 سال پيش [ 13435 بازدید ]
8 سال پيش [ 13173 بازدید ]
8 سال پيش [ 12030 بازدید ]
6 سال پيش [ 10322 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9172 بازدید ]
6 سال پيش [ 8777 بازدید ]
4 سال پيش [ 8518 بازدید ]
4 سال پيش [ 8061 بازدید ]
5 سال پيش [ 7417 بازدید ]
7 سال پيش [ 7382 بازدید ]
3 سال پيش [ 7239 بازدید ]
4 سال پيش [ 7078 بازدید ]
4 سال پيش [ 7051 بازدید ]
5 سال پيش [ 7029 بازدید ]
3 سال پيش [ 6019 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 456 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 440 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 354 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 461 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 360 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 343 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 326 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 280 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 154 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 164 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 561 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 417 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 578 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 895 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 161 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 750 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 141 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 149 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 675 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 409 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید