یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
9375
۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۸
310 بازدید
۰

ترکیه از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز در دیدار با سرکنسول ترکیه در شهر تبریز، با بیان این‌که «تبریز ۲۰۱۸» یک موقعیت کم‌نظیر برای جهت‌گیری بین‌المللی تبریز است، افزود: با توجه به اشتراکات دینی، فرهنگی و زبانی، شهرهای مختلف ترکیه، از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج‌ شهین‌باهر در این دیدار با […]



[ad_1]


ترکیه از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است

تبریز ما: شهردار تبریز در دیدار با سرکنسول ترکیه در شهر تبریز، با بیان این‌که «تبریز ۲۰۱۸» یک موقعیت کم‌نظیر برای جهت‌گیری بین‌المللی تبریز است، افزود: با توجه به اشتراکات دینی، فرهنگی و زبانی، شهرهای مختلف ترکیه، از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج‌ شهین‌باهر در این دیدار با اشاره به این‌‌که ایران و ترکیه، در دوره‌های مختلف تاریخی، ارتباطات مطلوبی داشته‌اند، افزود: نقش تبریز در پیوند تاریخی بین دو کشور، بسیار حایز اهمیت است و البته می‌تواند فعال‌تر از این نیز باشد.

وی با بیان این که مباحث اقتصادی و صنعتی مهمی می‌تواند در ارتباطات طرفین پایه‌گذاری شود، ادامه داد: باید از ظرفیت‌های طرفین، برای جبران خلاها بهره بگیریم و با شناسایی نیازها و منافع متقابل، زمینه همکاری‌های عملی را مطالعه و اجرا کنیم.  

شهردار تبریز با اشاره به تجربیات مهم مدیریت شهری ترکیه در حوزه‌های عمران و شهرسازی، به خصوص در زمینه مدیریت حاشیه‌نشینی، افزود:  این مزیت اجرایی، با توجه به وسعت حاشیه‌نشینی تبریز، می‌تواند یک نقطه همکاری ایده‌آل باشد.

شهین‌باهر خاطرنشان کرد: حمل‌و‌نقل عمومی و صنایع خدماتی از دیگر موضوعاتی است که می‌تواند محور همکاری مدیریت شهری تبریز با شهرهای مختلف ترکیه باشد.

شهردار تبریز با اشاره به خواهرخواندگی تبریز با دو شهر استانبول و ارزروم، بر لزوم توسعه مناسبات فرهنگی و تسهیل در ارتباطات گردشگری تاکید کرد.

‌چالار فاهری، سرکنسول ترکیه در تبریز نیز در این دیدار با تبریک انتخاب مهندس شهین‌باهر به عنوان شهردار تبریز، گفت: در سال‌های اخیر، شهرداری تبریز نقش موثری در توسعه ارتباطات ایران و ترکیه داشته‌است، امیدواریم این نقش، در دوره مدیریت جدید شهرداری نیز تداوم داشته باشد.

وی متذکر شد:  همان‌طور که اشاره کردید، ترکیه در سال‌های اخیر، برنامه‌های موثری در مورد حاشیه‌نشینی داشته است؛ این اقدامات با تبادل هیئت‌های کارشناسی، می تواند در بافت‌های حاشیه‌نشین تبریز نیز مطالعه شود.

سرکنسول ترکیه «تبریز ۲۰۱۸» را یک فرصت ویژه برای ایجاد تحول در گردشگری تبریز خواند و  افزود: با توجه به تجربه گردشگری ترکیه، آماده همکاری برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی توریسم ویژه فعالان گردشگری هستیم.

فاهری اضافه کرد: اشتراک تجربیات دو طرف در صنایع تولید زباله از برق و همچنین اتوبوس‌های سریع‌السیر، موضوع دیگری است که دارای قابلیت همکاری مشترک است. 

وی از برگزاری همایش گردشگری تبریز از سوی این کنسولگری در آینده‌ای نزدیک، خبر داد و اظهار امیدواری کرد، این همایش با همکاری شهرداری تبریز، زمینه معرفی تبریز را در شهرهای مختلف ترکیه فراهم کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9375 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58144 بازدید ]
7 سال پيش [ 33368 بازدید ]
8 سال پيش [ 18736 بازدید ]
5 سال پيش [ 18332 بازدید ]
5 سال پيش [ 12084 بازدید ]
7 سال پيش [ 11776 بازدید ]
8 سال پيش [ 10662 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8934 بازدید ]
7 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7419 بازدید ]
3 سال پيش [ 7264 بازدید ]
4 سال پيش [ 6755 بازدید ]
5 سال پيش [ 6080 بازدید ]
6 سال پيش [ 6048 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5814 بازدید ]
4 سال پيش [ 5778 بازدید ]
4 سال پيش [ 5709 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز چند لحظه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 13 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 24 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 35 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 46 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 57 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 682 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 303 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 615 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 320 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید