پنجشنبه, ۲۷ آذر ۱۴۰۴ /
8843
۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲:۵۱
402 بازدید
۰

نامه آجورلو درباره ظلم داوری به تراکتورسازان

تبریز ما: مصطفی آجورلو تیم تراکتورسازی را قربانی اشتباهات مهلک داوری می داند.  مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با ارسال نامه ای به رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال ایران به ادامه سریال اشتباهات داوری علیه این باشگاه و تصمیمات نادرستی که منجر به از دست رفتن امتیازات حساس در ۴ مسابقه این تیم مقابل پرسپولیس،‌ا ستقلال،‌ […]




نامه آجورلو درباره ظلم داوری به تراکتورسازان

تبریز ما: مصطفی آجورلو تیم تراکتورسازی را قربانی اشتباهات مهلک داوری می داند.

 مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با ارسال نامه ای به رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال ایران به ادامه سریال اشتباهات داوری علیه این باشگاه و تصمیمات نادرستی که منجر به از دست رفتن امتیازات حساس در ۴ مسابقه این تیم مقابل پرسپولیس،‌ا ستقلال،‌ سیاه جامگان و سپاهان گردیده اعتراض کرد.

متن این نامه به شرح ذیل می باشد؛
 
ریاست محترم سازمان لیگ برتر فوتبال ایران
برادر عزیز جناب آقای بهاروند
 
پیرو مکاتبات متعدد پیرامون اشتباهات داوری در بازی های گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز و با وجود اینکه بارها از آن سازمان محترم همچنین مسئولین کمیته داوران درخواست شد دقت نظر بیشتری در انتخاب داوران بازی ها صورت پذیرد متاسفانه شاهد ادامه سریال بی پایان اشتباهات داوری علیه تیم فوتبال تراکتورسازی در یک فصل بسیار سخت و حساس می باشیم.
اینجانب پیش از این بارها از جنابعالی تقاضا کردم با توجه به ظلم آشکاری که در ۳ مسابقه تراکتورسازی مقابل پرسپولیس ، استقلال و سیاه جامگان علیه این باشگاه و هوادارانش صورت گرفته و تصمیمات ناعادلانه و اشتباهات تاثیرگذاری که به گواه کارشناسان موجب از دست رفتن امتیازات حساسی گردیده است، دستور فرمایید در انتخاب داوران حساسیت و توجه بیشتری صورت پذیرد اما فاجعه داوری اخیر مقابل سپاهان نشان داد هیچ اراده ای جهت تغییر شرایط موجود وجود ندارد.
علیرغم درخواست باشگاه به منظور تغییر داور مسابقه و با وجود اینکه بروز اشتباهاتی به نفع تیم میزبان در این بازی پیش بینی شده بود رئیس محترم کمیته داوران با این درخواست مخالفت کرد تا با عدم تغییر داور بازی همان نتیجه قابل پیش بینی توسط داور مسابقه رقم بخورد!
وقوع یک پنالتی مسلم در داخل محوطه جریمه تیم میزبان که بازی را در نیمه نخست به تساوی می کشید اولین نشانه تصمیمات یک جانبه و اشتباهات عجیب داور بازی به نفع تیم میزبان بود. اتفاقی که در نیمه دوم با اعلام یک ضربه پنالتی نادرست به سود تیم سپاهان تکمیل شد و آخرین پرده از این قضاوت بحث برانگیز اخراج بازیکن تراکتورسازی در صحنه ای که هیچ برخوردی با بازیکن حریف نداشت!
به گواه کلیه کارشناسان داوری، این چهارمین مسابقه تراکتورسازی در بین ۱۲ هفته ابتدایی لیگ است که با اشتباهات داوری موجب از دست رفتن امتیازات حساسی برای ما گردیده و ظلمی آشکار در حق این باشگاه و هوادارانش محسوب می شود.
حالا و با گذشت ۲۴ ساعت از چهارمین بازی که با اشتباهات داوران حق تراکتورسازی تضییع شده قطعا امکان تغییر نتیجه مسابقه وجود ندارد اما چه تضمینی وجود دارد که روند فعلی تا پایان فصل ادامه پیدا نکند و باز هم سوت های داوران علیه تراکتورسازی نباشد؟
اینجانب به نمایندگی از میلیون ها هواداران پرشور و متعصب تراکتورسازی از جنابعالی درخواست می کنم پیرامون اشتباهات مسلم صورت گرفته و ظلم آشکاری که از ناحیه داوران علیه تراکتورسازی واقع شده پاسخگو بوده و ضمن برخورد با داوران خاطی مراتب را به این باشگاه اعلام نمایید.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8843 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59936 بازدید ]
8 سال پيش [ 35148 بازدید ]
8 سال پيش [ 20467 بازدید ]
6 سال پيش [ 20044 بازدید ]
5 سال پيش [ 13746 بازدید ]
8 سال پيش [ 13480 بازدید ]
8 سال پيش [ 12370 بازدید ]
6 سال پيش [ 10614 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9494 بازدید ]
6 سال پيش [ 9057 بازدید ]
4 سال پيش [ 8826 بازدید ]
4 سال پيش [ 8351 بازدید ]
5 سال پيش [ 7687 بازدید ]
7 سال پيش [ 7675 بازدید ]
3 سال پيش [ 7538 بازدید ]
4 سال پيش [ 7413 بازدید ]
4 سال پيش [ 7318 بازدید ]
5 سال پيش [ 7295 بازدید ]
3 سال پيش [ 6544 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 749 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 920 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 789 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 780 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 776 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 752 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 660 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 687 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 737 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 626 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 683 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 700 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 632 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 614 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 612 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 142 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 795 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 674 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 31 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 500 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید