سه شنبه, ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / 2:36:07
77012
۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
31 بازدید
۰

افزایش درآمدهای پایدار شهری به ۱۰ هزار میلیارد

شهردار تبریز از برنامه ریزی های لازم برای افزایش درآمد های پایدار به ۱۰ همت در سال آینده خبر داد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، یعقوب هوشیار در جریان برگزاری آیین تجلیل از کارکنان حوزه شهرسازی بر اهمیت تقویت توان علمی کارکنان و همچنین انتقال تجارب موفق به مدیران آینده شهرداری […]



افزایش درآمدهای پایدار شهری به ۱۰ هزار میلیارد
افزایش درآمدهای پایدار شهری به ۱۰ هزار میلیارد

شهردار تبریز از برنامه ریزی های لازم برای افزایش درآمد های پایدار به ۱۰ همت در سال آینده خبر داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، یعقوب هوشیار در جریان برگزاری آیین تجلیل از کارکنان حوزه شهرسازی بر اهمیت تقویت توان علمی کارکنان و همچنین انتقال تجارب موفق به مدیران آینده شهرداری تبریز تاکید کرد و گفت: در سایه ارتقاء ساختاری، موفق به تحقق ۷ همتی درآمد های پایدار در سال جاری شده ایم که این عدد بر اساس بودجه پیشنهادی، در سال آینده به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: در راستای تدوین سیاست های کلان مدیریت شهری در کنار ارتقاء سیستم یکپارچه و راه اندازی سامانه های راهبردی مانند “سرا ۱۰” و همچنین حمایت های ششمین دوره شورای اسلامی شهر تبریز بودجه ۵ همتی شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۰ به ۴۰ همت در سال آینده افزایش پیدا کرده است.

هوشیار برگزاری ۶۰ جلسه مدیریتی قرار خدمت و بیش از ۱۰۰ ملاقات مردمی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و اصحاب رسانه در این دوره مدیریت شهری را از دیگر برنامه های راهبردی شهرداری تبریز برای تحقق اهداف میان مدت و بلند مدت شهرداری تبریز برشمرد.

به گفته شهردار تبریز توان علمی و تجربی مدیران و کارکنان در اجرای دقیق ضوابط شهرسازی در کنار سایر حوزه های تخصصی منجر به تحقق برنامه و بودجه مصوب سالانه شده است.

وی با اشاره به دستاوردها و برنامه‌های شهرداری این کلان‌شهر، از پیشرو بودن تبریز در حوزه شهرسازی و مدیریت شهری در مقایسه با سایر شهرهای کشور خبر داد.

هوشیار با تأکید بر سطح علمی و فنی شهرداری تبریز، اعلام کرد: این شهر در اجرای ضوابط بالادستی و سامانه‌های نوین شهری مانند سرا ۱۰، پیشتاز است و الگویی برای سایر شهرها محسوب می‌شود.

شهردار تبریز با اشاره به تغییرات مدیریتی در مجموعه شهرداری اظهار داشت: ۹۰ درصد این تغییرات با هدف ایجاد پویایی و تحول در ساختار مدیریتی صورت گرفته است تا بتوانیم با بهره‌گیری از نیروهای جوان و متخصص، چالش‌های شهری را به‌طور مؤثرتری حل کنیم.

وی افزود: حل مشکلات کارکنان و تقویت طرح‌های جامع سیاست‌گذاری در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود با مشارکت کارکنان، برنامه‌های مدیریتی به‌صورت کارآمدتری اجرا شوند.

شهردار تبریز به جلب رضایت شهروندان اشاره کرد و گفت: توجه به معیشت و رفاه کارکنان شهرداری از اولویت‌های ماست و به بهبود عملکرد مجموعه و ارائه خدمات بهتر به شهروندان منجر می‌شود.

وی همچنین افزود: مدیریت شهری همواره تلاش می‌کند با اجرای برنامه‌های مدون و هماهنگ، نیازهای شهروندان را به‌طور کامل برطرف کند.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77012 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57429 بازدید ]
7 سال پيش [ 32734 بازدید ]
8 سال پيش [ 18085 بازدید ]
5 سال پيش [ 17681 بازدید ]
4 سال پيش [ 11399 بازدید ]
7 سال پيش [ 11134 بازدید ]
8 سال پيش [ 10031 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8302 بازدید ]
7 سال پيش [ 7223 بازدید ]
5 سال پيش [ 6768 بازدید ]
3 سال پيش [ 6656 بازدید ]
3 سال پيش [ 6129 بازدید ]
4 سال پيش [ 5437 بازدید ]
6 سال پيش [ 5427 بازدید ]
2 سال پيش [ 5409 بازدید ]
4 سال پيش [ 5217 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
3 سال پيش [ 5200 بازدید ]
3 سال پيش [ 5144 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 40 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 71 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 901 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 380 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 205 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 222 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 243 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 716 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 65 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 489 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 181 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 204 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 277 بازدید ]