جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
75569
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
389 بازدید
۰

حفظ و توسعه سرمایه گذاری خارجی در استان در اولویت است

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ابتکار سه شنبه های اقتصادی در استان ما کشوری شد، اعلام کرد: حفظ و توسعه سرمایه گذاری خارجی در استان در اولویت است.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در شهرک صنعتی تیکمه داش، افزود: از ساخت مسکن کارگری در جوار شهرک های صنعتی حمایت می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به عملکرد موفق سرمایه گذار خارجی مستقر در شهرک صنعتی تیکمه داش گفت: سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی برای ما مهم بوده و حفظ و توسعه آنها برای مدیریت استان دارای اهمیت بالایی است.

سرمست تاکید کرد: بر این اساس طرح هادی تیکمه داش باید متناسب با شرایط و وضعیت صنعتی منطقه اجرایی شود.

وی با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای تامین آب مورد نیاز صنایع گفت: واحدهای فولادی مستقر در شهرک صنعتی تیکمه داش همراهی و تعامل لازم برای تامین انرژی را داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: مدیریت ارشد استان از تولید حمایت می‌کند و در کنار آن شرایط ناترازی انرژی نیز که یک موضوع سراسری است، باید توسط واحدهای صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

سرمست افزود: با توجه به اینکه ۳۰ درصد فولاد کشور در آذربایجان شرقی تولید می‌شود، ضروری است در تامین انرژی این واحدها تجدید نظر شود.

وی اضافه کرد: در توزیع انرژی بین شهرستان ها نیز باید ظرفیت و شرایط آنها مورد توجه قرار گیرد و به گونه‌ای مدیریت شود تا کمترین فشار بر صنایع استان وارد شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به امضای میثاق نامه حمایت از تولید گفت: با تمام ارکان قوای سه گانه در استان میثاق بسته ایم از سرمایه گذاری حمایت کنیم و در این راستا سرمایه گذاری خارجی در اولویت قرار دارد.

سرمست در ادامه گفت: در ادامه سه شنبه های اقتصادی، امروز در کنار سه واحد تولیدی کوچک، از سه واحد فولادی نیز بازدید کردیم که از سرمایه گذاری خارجی برخوردار بوده و برای ما اهمیت دارند.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: برای رونق تولید و توسعه سرمایه گذاری، ظرفیت های استان همراه با بسته های تشویقی، آماده سازی و در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شود.

سرمست گفت: «سه شنبه های اقتصادی» که برای اولین بار در آذربایجان شرقی اجرایی شده، با دستور معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور امروز در کل کشور در حال اجرا شدن است.

وی تصریح کرد: محدودیت های انرژی که از روی اجبار اعمال می کنیم، باید با همکاری و تعامل واحدهای صنعتی باشد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید واحدهای کوچک دارای مشکل و امکان توسعه، در برنامه بازدید قرار گیرند، گفت: خروجی جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید رونق واحدهای صنعتی و تولیدی در استان باشد.

در جلسه این هفته کارگروه تسهیل و رفع موانع استان در چارچوب «سه شنبه های اقتصادی» پرونده مشکلات ۱۵ واحد صنعتی و تولیدی در حوزه های آب، برق، گاز و تسهیلات بانکی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم در این راستا اتخاذ شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75569 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 67 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1561 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1413 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 265 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 456 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 406 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 274 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1844 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 988 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید