دوشنبه, ۲۶ آبان ۱۴۰۴ /
72659
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
137 بازدید
۰

نحوه صدور چک از امروز تغییر می‌کند/ شرایط جدید اعلام شد

بانک مرکزی اعلام کرد: از امروز صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان است.



نحوه صدور چک از امروز تغییر می‌کند/ شرایط جدید اعلام شد
نحوه صدور چک از امروز تغییر می‌کند/ شرایط جدید اعلام شد

بانک مرکزی اعلام کرد: از امروز صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، طبق اعلام بانک مرکزی، از امروز (۳۰ دی ماه ۱۴۰۳)، صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان است و در صورت عدم تطابق کدپستی و کد ملی مشتریان شبکه بانکی با اطلاعات مندرج در سامانه ملی املاک و اسکان، از فرایند صدور دسته چک به صورت سیستمی ممانعت می‌شود.

شروط جدید برای صدور دسته چک اعلام شد

ایسنا نوشت: براساس اعلام بانک مرکزی، «پیرو مکاتبات مختوم به شماره ۰۳.۲۵۲۰۲۱ مورخ ۱۶ دی ماه ۱۴۰۳ با موضوع بهره‌مندی سامانه صیاد از پایگاه اطلاعاتی سامانه املاک و اسکان کشور و ابلاغ زمان اعمال بازدارندگی و در راستای اجرای تکلیف قانونی مندرج در تبصره ۸ الحاقی ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مبنی بر منوط ‌سازی ارائه خدمات بانکی به احراز نشانی محل اقامت اشخاص و الزام خوداظهاری املاک تحت تملک و تحت اقامت اشخاص حقیقی در سامانه ملی املاک و اسکان کشور، از تاریخ ۳۰‌ دی ماه ۱۴۰۳ (امروز) مقرره مزبور در سامانه صیاد اعمال خواهد شد.»

طبق اعلام بانک مرکزی، تاریخ یادشده قطعی بوده و پس از آن، در صورت عدم تطابق کدپستی و کد ملی مشتریان شبکه بانکی با اطلاعات مندرج در سامانه ملی املاک و اسکان، از فرایند صدور دسته چک به صورت سیستمی ممانعت به ‌عمل خواهد آمد و تا زمان ثبت‌ یا اصلاح داده‌های اظهارشده در آن مأخذ، صدور دسته چک مقدور نخواهد بود.

گفتنی است؛ از تاریخ ۱۹ فرودین سال ۱۴۰۰ سامانه املاک و اسکان ذیل قانون مالیات‌های مستقیم مصوب آذرماه ۱۳۹۹ ایجاد و اعلام شد مبنای دریافت خدمات دولتی از قبیل یارانه، افتتاح حساب بانکی، پلاک خودرو، انشعابات خانگی، گذرنامه و بسیاری دیگر از خدمات، ثبت اطلاعات ملکی در سامانه املاک و اسکان و دریافت کد یکتا خواهد بود که عدم ثبت نام به معنای قطع این خدمات است.

براساس بند هفت از تبصره هشت اصلاحیه ماده ۵۴ قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۵ آذرماه ۱۳۹۹ مجلس، «پس از پایان مهلت خوداظهاری موضوع تبصره (۱) این ماده، دستگاه‌های اجرایی مکلفند خدمات خود از قبیل افتتاح حساب بانکی و صدور دسته چک و خدمات مربوطه هر دستگاه اجرایی را صرفا با اخذ کد ملی و بر اساس کد پستی یا شرح نشانی یکتای درج شده مربوط به اقامتگاه اصلی آنان در سامانه املاک و اسکان کشور ارائه کنند.

همچنین حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم الاجرا شدن این تبصره، همه ارائه دهندگان خدمات عمومی از قبیل آب و فاضلاب، برق، گاز و تلفن مکلفند قبوض مصرفی را بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه املاک و اسکان کشور، مطابق با کد پستی یا نشانی یکتا و به نام مالک یا بهره بردار صادر کنند.»

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72659 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59616 بازدید ]
8 سال پيش [ 34801 بازدید ]
8 سال پيش [ 20101 بازدید ]
6 سال پيش [ 19682 بازدید ]
5 سال پيش [ 13409 بازدید ]
8 سال پيش [ 13156 بازدید ]
8 سال پيش [ 12006 بازدید ]
6 سال پيش [ 10303 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9148 بازدید ]
6 سال پيش [ 8760 بازدید ]
4 سال پيش [ 8504 بازدید ]
4 سال پيش [ 8042 بازدید ]
5 سال پيش [ 7395 بازدید ]
7 سال پيش [ 7360 بازدید ]
3 سال پيش [ 7222 بازدید ]
4 سال پيش [ 7056 بازدید ]
4 سال پيش [ 7028 بازدید ]
5 سال پيش [ 7019 بازدید ]
3 سال پيش [ 5983 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 327 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 327 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 420 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 320 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 292 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 285 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 254 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 271 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 650 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 656 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 168 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 775 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1595 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 116 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 159 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 121 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 56 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید