شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
7190
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۴:۱۱
416 بازدید
۰

کاهش مساحت دریاچه ارومیه از ابتدای سال

[ad_1] تبریز ما: مدیرکل سنجش از دور سازمان فضایی ایران از پایش روزانه گردو غبار، وضعیت دریاچه ارومیه و میزان پهنه‌های آبی از سوی این مرکز خبر داد و گفت: بر اساس برآوردهای این مرکز مساحت دریاچه ارومیه در ۷ مهر برابر با ۱۲۲۰ کیلومترمربع بوده است که تقریبا نصف مساحت آن در ابتدای سال […]



[ad_1]


کاهش مساحت دریاچه ارومیه از ابتدای سال

تبریز ما: مدیرکل سنجش از دور سازمان فضایی ایران از پایش روزانه گردو غبار، وضعیت دریاچه ارومیه و میزان پهنه‌های آبی از سوی این مرکز خبر داد و گفت: بر اساس برآوردهای این مرکز مساحت دریاچه ارومیه در ۷ مهر برابر با ۱۲۲۰ کیلومترمربع بوده است که تقریبا نصف مساحت آن در ابتدای سال جاری است.

به گزارش نصر به نقل از ایسنا، صادقی نایینی امروز در همایش سنجش از دور و فناوری‌های فضایی در مدیریت بحران به مناسبت هفته فضایی جهان با اشاره به کاربردهای فناوری‌های فضایی در این حوزه، افزود: فناوری فضایی در تمام چرخه مدیریت بحران از قبل از وقوع حادثه به منظور پیش‌آگاهی تا پس از وقوع حوادث به منظور ارزیابی خسارت می‌تواند ایفای نقش کند.
نایینی ضمن تاکید برجنبه‌های کاربردی فناوری فضایی در زندگی روزمره مردم، اظهار کرد: با بکارگیری این فناوری ضمن شناخت و مطالعه وضعیت پدیده‌های مرتبط با مخاطرات، متولیان حوزه مدیریت بحران می‌توانند راهکارهای سریع‌تر و مفیدتری را برای مقابله یا کاهش مخاطرات در برنامه‌های اجرایی خود در نظر بگیرند.
مدیرکل سنجش از دور سازمان فضایی ایران یادآور شد: با توجه به فعال شدن مرکز پایش ماهواره‌ای زمین در مرکز فضایی ماهدشت سازمان فضایی، این مرکز به صورت روزانه پدیده‌هایی همچون گرد و غبار، آتش‌سوزی، برف، پهنه‌های آبی مانند دریاچه ارومیه را مورد پایش قرار می‌دهد و نتایج آن را از طریق سایت سازمان فضایی اطلاع رسانی می‌کند.
صادقی نایینی به نمونه‌هایی از این تبادل اطلاعات اشاره کرد و ادامه داد: بعد از وقوع زلزله سفیدسنگ در استان خراسان رضوی در فروردین ماه امسال، میزان جابه‌جایی پوسته زمین در منطقه محاسبه و به سازمان مدیریت بحران و استانداری خراسان رضوی اطلاع داده شد. همچنین بعد از وقوع طوفان شدید گرد و غبار در تیرماه امسال در استان اصفهان، تصاویر ماهواره‌ای منطقه مورد تحلیل قرار گرفت و نقشه مناطق تحت تاثیر طوفان برای سازمان مدیریت بحران کشور و استانداری اصفهان ارسال شد.
وی سیل شدید در استان خوزستان را از دیگر نمونه‌ها در این زمینه نام برد که از داده‌های ماهواره‌ای در تحلیل سیل و تهیه نقشه وضعیت سیل استفاده شد و نقشه‌های مربوط به سازمان مدیریت بحران، استانداری خوزستان و وزارت نیرو ارسال شد.
صادقی نایینی، پایش پهنه‌های آبی کشور و پایش سطح برف را از دیگر فعالیت‌های سازمان فضایی ایران برشمرد و افزود: پردازش‌های انجام شده نشان می‌دهد مساحت دریاچه ارومیه در ۷ مهر برابر با ۱۲۲۰ کیلومترمربع بوده است که تقریبا نصف مساحت آن در ابتدای سال جاری است. مساحت برفی که اواخر هفته گذشته در کشور داشتیم نیز حدود ۱۱ هزار کیلومربع بوده است.
وی در خصوص دوره آموزشی ۲ روزه سنجش از دور و فناوری‌های فضایی در مدیریت بحران، گفت: در این دوره آموزشی که توسط متخصصین حوزه سنجش از دور سازمان فضایی برگزار خواهد شد، سعی شده است تا دید وسیعی از مفهوم فناوری سنجش از دور، سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی، سیستم‌های بین‌المللی به اشتراک‌گذاری داده‌های ماهواره‌ای، سیستم‌های ناوبری ماهواره‌ای و موارد کاربردی این علوم در مخاطرات طبیعی به متخصصین حوزه مدیریت بحران کشور داده شود.
مدیرکل سنجش از دور سازمان فضایی ایران اضافه کرد: در مجموع با توجه به مجموعه امکانات موجود در سازمان فضایی ایران امکان پایش مستمر مخاطرات طبیعی در حال حاضر  وجود دارد و با توجه به امضای تفاهم‌نامه مشترک همکاری بین سازمان فضایی و سازمان مدیریت بحران آمادگی داریم تا همکاری‌های خود را با سازمان مدیریت بحران کشور توسعه دهیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7190 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58133 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18724 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11765 بازدید ]
8 سال پيش [ 10656 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8919 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7409 بازدید ]
3 سال پيش [ 7254 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6038 بازدید ]
2 سال پيش [ 5994 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5768 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 258 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 48 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 421 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 368 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 655 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 610 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 392 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید