دوشنبه, ۲۴ آذر ۱۴۰۴ /
69903
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
76 بازدید
۰

بیانیه جالب توجه باشگاه تراکتورسازی در مورد اشتباهات داوری

باشگاه تراکتورسازی با انتشار بیانیه‌ای از کمیته داوران خواست حساسیت بیشتری روی قضاوت مسابقات لیگ برتر نشان بدهند.



باشگاه تراکتور: آقای اصفهانیان! کمک نمی‌خواهید؟!

بیانیه جالب توجه باشگاه تراکتورسازی در مورد اشتباهات داوری
بیانیه جالب توجه باشگاه تراکتورسازی در مورد اشتباهات داوری

باشگاه تراکتورسازی با انتشار بیانیه‌ای از کمیته داوران خواست حساسیت بیشتری روی قضاوت مسابقات لیگ برتر نشان بدهند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسئولان باشگاه تراکتورسازی درباره اشتباهات پرتعداد داوران لیگ برتر بیانیه‌ای را صادر کردند که متن این بیانیه به شرح زیر است:

«در حالی‌که لیگ برتر هفته یازدهم خود را در پیش دارد، به تناسب حساسیت‌ها نیز در حال افزایش بوده و این امر لزوم توجه تمام ارکان فوتبال را می‌طلبد که بیشترین سهم متوجه کمیته داوران است. در هفته نهم، مسابقه بین صنعت نفت و تراکتور، گل دوم نفت آبادان در حالی به ثمر رسید که توپ پس از برخورد به تیر دروازه به بیرون رفته بود و ضربه سر بازیکن نفت در حالی به مهاجم این تیم رسید که توپ کامل از خط عرضی خارج شده بود اما متاسفانه کمک‌داور به علت سرعت شتاب توپ به نقطه کرنر نرسیده و نتوانست خروج توپ از خط عرضی را تشخیص دهد.

در هفته دهم و بازی مقابل سپیدرود پنالتی روی مهاجم تراکتورسازی اتفاق افتاد که داور این خطا را تشخیص نداد و در دقیقه ۹۰ نیز درحالیکه تیم تراکتورسازی در موقعیت ضد حمله قرار می‌گرفت، عدم جایگیری مناسب داور و در مسیر توپ قرار گرفتن ایشان باعث شد تا پس از اصابت توپ به بدن داور به بازیکنان حریف رسیده و دروازه تیم ما باز شود.

از آنجایی که احترام به داور جزیی لاینفک از اخلاق حرفه‌ای این باشگاه است از صدور بیانیه و اعتراض به نحوه قضاوت داوران چشم‌پوشی کردیم زیرا باور داریم داور به عنوان یک انسان ممکن الخطاست و جامعه پاک داوری از هرگونه فساد مبراست اما با اطلاع از چیدمان هفته یازدهم متوجه شدیم که ایراد کار متوجه داوران عزیز نمی‌باشد، بلکه این ایراد متوجه تصمیم گیران مستقر در کمیته محترم داوران است.

یک سوال مهم از فریدون اصفهانیان داریم، آیا شما حساسیت و جدول مسابقات را در چیدمان لحاظ می کنید؟ با عملکرد این چند هفته کمیته داوران به این باور رسیدیم که هیچ ساز و کار اصولی در نحوه انتخاب داوران وجود ندارد.  آقای اصفهانیان اگر نمی توانید و یا همکارانتان که در گذشته در همه رسانه‌ها در مورد داوری صحبت می‌کردند و در حال حاضر سکوت اختیار کرده‌اند نمی توانند به شما کمک کنند ما داوطلبانه اعلام می‌کنیم که حاضریم به شما کمک کنیم.

تراکتورسازی در رده چهارم جدول قرار دارد، پیکان نیز در رده پنجم قرار دارد. هر دو تیم شانزده امتیازی و دارای تفاضل گل برابر هستند. شما بفرمایید برای این بازی ۶ امتیازی آیا داوری که سابقه قضاوت ۳ مسابقه در لیگ برتر را دارد باید برای این بازی انتخاب شود؟ اگر کمیته داوران برای جایگاه خود و تیمها ارزشی قایل نیست، حداقل دلسوز داور جوان و آینده‌دار خود باشد. جوانگرایی امری بسیار پسندیده است اما نه در هر زمان و هر مکانی، زیرا با عدم اشراف به وضعیت موجود، یقینا فوتبال دچار خسارت خواهد شد.  هیچگونه پیش داوری نمی‌کنیم اما از کمیته محترم داوران خواستاریم در بازی‌های حساس به ضرورت تجربه توجه ویژه داشته باشند.»

انتهای پیام/س

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 69903 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
8 سال پيش [ 59897 بازدید ]
8 سال پيش [ 35109 بازدید ]
8 سال پيش [ 20434 بازدید ]
6 سال پيش [ 20021 بازدید ]
5 سال پيش [ 13708 بازدید ]
8 سال پيش [ 13454 بازدید ]
8 سال پيش [ 12345 بازدید ]
6 سال پيش [ 10577 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9459 بازدید ]
6 سال پيش [ 9035 بازدید ]
4 سال پيش [ 8797 بازدید ]
4 سال پيش [ 8325 بازدید ]
5 سال پيش [ 7664 بازدید ]
7 سال پيش [ 7648 بازدید ]
3 سال پيش [ 7509 بازدید ]
4 سال پيش [ 7374 بازدید ]
4 سال پيش [ 7287 بازدید ]
5 سال پيش [ 7271 بازدید ]
3 سال پيش [ 6487 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 719 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 885 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 923 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 752 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 742 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 918 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 745 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 715 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 912 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 625 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 651 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 702 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 597 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 663 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 590 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 582 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 584 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 579 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 40 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 47 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 94 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 48 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 83 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 103 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 56 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید