پنجشنبه, ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ /
67972
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
2 بازدید
۰

بادران خواهان سهمیه گسترش شد

سهمیه لیگ برتری گسترش فولاد هنوز مشخص نیست که آیا برای خود این تیم باقی خواهند ماند یا تیم دیگری این سهمیه را خریداری خواهد کرد.



بادران خواهان سهمیه گسترش شد
بادران خواهان سهمیه گسترش شد

سهمیه لیگ برتری گسترش فولاد هنوز مشخص نیست که آیا برای خود این تیم باقی خواهند ماند یا تیم دیگری این سهمیه را خریداری خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار عصر، پس از خرید باشگاه تراکتورسازی تبریز توسط محمدرضا زنوزی، بحث واگذاری امتیاز باشگاه گسترش فولاد در لیگ برتر نیز کلید خورد.

پس از مطرح شدن این موضوع، خونه به خونه بابل به عنوان اولین و جدی ترین مشتری سهمیه لیگ برتری گسترش فولاد خود را معرفی کرد. گسترشی ها در واکنش به این پیشنهاد اعلام کردند که قصد فروش سهمیه به خارج از استان را ندارند.

پس از این موضوع اعلام شد که در صورت عدم واگذاری سهمیه گسترش به ماشین سازی، این سهمیه به یکی از استان های اردبیل، آذربایجان غربی و یا زنجان منتقل می شود. این موضوع نیز با گذشت زمان به واقعیت تبدیل نشد تا اینکه طبق اطلاعات بدست آمده تیم بادران تهران به عنوان جدیدترین مشتری، خواهان خرید سهمیه لیگ برتری گسترش فولاد شده است.

با توجه به محقق نشدن اهداف باشگاه گسترش فولاد در واگذاری این باشگاه به ماشین سازی یا استان های هم جوار باید دید که آیا مسئولان این تیم به خروج سهمیه از استان رضایت خواهند داد یا خیر؟

انتهای پیام/

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67972 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
7 سال پيش [ 57719 بازدید ]
7 سال پيش [ 32978 بازدید ]
8 سال پيش [ 18358 بازدید ]
5 سال پيش [ 17965 بازدید ]
5 سال پيش [ 11684 بازدید ]
7 سال پيش [ 11390 بازدید ]
8 سال پيش [ 10299 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8540 بازدید ]
7 سال پيش [ 7459 بازدید ]
5 سال پيش [ 7024 بازدید ]
3 سال پيش [ 6915 بازدید ]
3 سال پيش [ 6398 بازدید ]
4 سال پيش [ 5732 بازدید ]
6 سال پيش [ 5668 بازدید ]
2 سال پيش [ 5654 بازدید ]
4 سال پيش [ 5459 بازدید ]
3 سال پيش [ 5408 بازدید ]
3 سال پيش [ 5376 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 24 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 19 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 18 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 روز پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 15 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید