یکشنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۳ /
66712
۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
26 بازدید
۰

از وزارت استقلال و پرسپولیس تا حواشی مالکیتی تراکتور

در سال های اخیر وزارت ورزش و جوانان همواره با حمایت های مالی خود، نقش پررنگی در حیات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس داشته است.



از وزارت استقلال و پرسپولیس تا حواشی مالکیتی تراکتور
از وزارت استقلال و پرسپولیس تا حواشی مالکیتی تراکتور

در سال های اخیر وزارت ورزش و جوانان همواره با حمایت های مالی خود، نقش پررنگی در حیات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس داشته است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مازیار ناظمی، سخنگوی وزارت ورزش و جوانان دولت حسن روحانی، چند روز پیش در توئیتی جنجالی، اقدام به ارائه یک پیشنهاد عجیب کرد؛ پیشنهادی که هیچ تناسبی با الزامات فعلی فوتبال روز دنیا ندارد.

ناظمی در این توئیت نوشته است: “انشالله دو تیم استقلال و پرسپولیس تا آخر سال واگذار (خصوصی) می شوند. حتما اگر روزی دولت سیزدهم (۱۴۰۰ به بعد) از من مشورت ورزشی بخواهد می گویم به رغم واگذاری، یک وزیر مختص استقلال و پرسپولیس به کابینه اضافه کند!”

حال هدف سخنگوی ورزش و جوانان از این اظهار نظر چه بوده بر ما پوشیده است. چیزی که در ظاهر می بینیم و می خوانیم، دو جمله کاملا متناقض است. جمله ای که با نوید خصوصی سازی دو باشگاه محبوب پایتخت آغاز و با یک پیشنهاد عجیب مبنی بر نظارت هر چه بیشتر دولت در اداره این دو باشگاه تمام می شود!

از وزارت استقلال و پرسپولیس تا حواشی مالکیتی تراکتور

طی دو سال اخیر، دو باشگاه تراکتور و ماشین سازی تبریز با یک اتفاق جدید روبرو شده اند. محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه گسترش فولاد تبریز، تابستان سال گذشته اقدام به خرید باشگاه تراکتور کرد. او سپس باشگاه گسترش فولاد را به ماشین سازی، تغییر نام داد. به این ترتیب مالکیت دو باشگاه لیگ برتری فوتبال تبریز بر عهده محمدرضا زنوزی نهاده شد. با آغاز لیگ هفدهم، شاهد اظهارنظرهای متعددی بودیم که راویان آنها معتقد بودند، دو باشگاه ماشین سازی و تراکتور نمی توانند با یک مالک مشترک، به صورت همزمان در لیگ برتر حضور پیدا کنند. پاسخ دو باشگاه یاد شده اما کوتاه و قاطع بود. آنها معتقد بودند که در لیگ برتری که استقلال و پرسپولیس به عنوان دو تیم پر طرفدارش، با حمایت مالی و معنوی دولت اداره می شوند، چنین انتقاداتی اصلا مطرح نیست.

بدون ورود به قوانین و بندها و تبصره های موجود، می توانیم تا حد زیادی حق را به اهالی فوتبال آذربایجان بدهیم. سال هاست که این رویه در فوتبال ایران بر قرار است و هیچ ککی هم از کسی گزیده نشده است. استقلال و پرسپولیس سال هاست که با میلیاردهای اهدایی دولت اداره می شوند و هیچ عزمی هم برای پایان دادن به این موضوع وجود ندارد. به این ترتیب حساسیتی که در مورد ماشین و تراکتور به وجود آمده را باید کاذب بدانیم چرا که فوتبال ایران نمونه های بدتری دارد که در صورت ورود به منظور اصلاح، باید اول سراغ آنها رفت.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66712 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57205 بازدید ]
7 سال پيش [ 32485 بازدید ]
8 سال پيش [ 17854 بازدید ]
5 سال پيش [ 17480 بازدید ]
4 سال پيش [ 11201 بازدید ]
7 سال پيش [ 10902 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9773 بازدید ]
5 سال پيش [ 8081 بازدید ]
7 سال پيش [ 6994 بازدید ]
5 سال پيش [ 6554 بازدید ]
3 سال پيش [ 6459 بازدید ]
3 سال پيش [ 5906 بازدید ]
4 سال پيش [ 5231 بازدید ]
6 سال پيش [ 5221 بازدید ]
2 سال پيش [ 5206 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
4 سال پيش [ 5018 بازدید ]
3 سال پيش [ 5008 بازدید ]
3 سال پيش [ 4926 بازدید ]
عصر تبریز 28 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 29 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 30 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 31 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 31 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 32 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 33 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 33 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 9 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 روز پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 9 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 13 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 9 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید