سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
61797
۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
898 بازدید
۰

تاج الدینی: همان دارایی چهار سال پیش را دارم / بدون اسپانسر مالی و کمک های مردمی

پایگاه خبری تبریزما در راستای ایجاد شور انتخاباتی اقدام به راه اندازی پویش «شفاف شو» بین نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کرده تا در گام نخست بعنوان مقدمه شفافیت، اموال و هزینه های تبلیغاتی خود را برای مردم و رسانه ها اعلام کنند.



سرویس سیاسی تبریزما/ پایگاه خبری تبریزما در راستای ایجاد شور انتخاباتی اقدام به راه اندازی پویش «شفاف شو» بین نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کرده تا در گام نخست بعنوان مقدمه شفافیت، اموال و هزینه های تبلیغاتی خود را برای مردم و رسانه ها اعلام کنند.

تبریز ما این پویش را با تعدادی از نامزدهای شاخص در میان گذاشته که برخی همکاری کرده و برخی از پاسخگویی طفره رفتند که به مرور منتشر می شود.

یادآور می شود هدف از این پویش جانبداری یا سوگیری له و علیه هیچ فردی نبوده و هر کاندیدی که خواستار اعلام اموال و هزینه های انتخاباتی خود باشد، در این رسانه قابل نشر بوده و قضاوت آن با مخاطبان می باشد.

در گام نخست حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج الدینی به این پویش پیوست و در گفتگو با خبرنگار تبریزما در مورد اموال و هزینه های تبلیغاتی خود شفاف سازی کرد.

تاج الدینی: همان دارایی چهار سال پیش را دارم / بدون اسپانسر مالی و کمک های مردمی

وی به تبریزما گفت: همان اموالی که چهار سال قبل داشتم اکنون نیز همان میزان دارایی را دارم و در این چهار سال چیزی اضافه نشده است.

این کاندید انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو افزود: اگر به مردم بگوییم چیزی در این چهار سال اضافه نشده باور نمی کنند اما بنده اموال خود را به قوه قضائیه اعلام کرده ام و اگر نیاز باشد دستگاه قضایی اموال نمایندگان را اعلام عمومی می کند.

وی در خصوص هزینه های تبلیغاتی خود و اینکه آیا اسپانسر حمایتی دارد، گفت: در حد اینکه بنر چاپ کنم برای تبلیغات هزینه می کنم و اسپانسر خاصی ندارم و ستادهای مردمی کمک می کنند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61797 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58493 بازدید ]
8 سال پيش [ 33722 بازدید ]
8 سال پيش [ 19049 بازدید ]
5 سال پيش [ 18663 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
8 سال پيش [ 10970 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9270 بازدید ]
7 سال پيش [ 8150 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
4 سال پيش [ 7042 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 106 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 109 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 106 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 111 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 111 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 89 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 78 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 122 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 113 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید