چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
61475
۱۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
634 بازدید
۰

ضرورت استقرار کارگزاران و مدیران انقلابی در رأس مدیریت‌های کشور

به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر جمعه در جمع خبرنگاران در تبریز گفت: رفتار اعتقادی و اخلاقی، خدمت به‌خلق، عدالت، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد، قانون گرایی، حکمت و خردگرایی در کارها و تکیه به‌ظرفیت درون‌زای کشور از شاخص‌های اصلی دولت اسلامی هستند. وی ادامه داد: محتوای سخنان امیر عبداللهیان در […]



به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر جمعه در جمع خبرنگاران در تبریز گفت: رفتار اعتقادی و اخلاقی، خدمت به‌خلق، عدالت، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد، قانون گرایی، حکمت و خردگرایی در کارها و تکیه به‌ظرفیت درون‌زای کشور از شاخص‌های اصلی دولت اسلامی هستند.
وی ادامه داد: محتوای سخنان امیر عبداللهیان در محکومیت آمریکا و اعلام مواضع عزتمندانه و حکیمانه ایران در اجلاس بغداد در افکار عمومی منطقه و جهان بازتاب زیادی داشت.
امام جمعه تبریز همچنین گفت: نشست وزیر امور خارجه ایران در سفر به سوریه با رهبران گروه‌های جهادی فلسطینی، آن هم بعد از لفاظی‌های مضحک نفتالی بنت بر علیه ایران پیام‌های روشنی داشت.
آل‌هاشم ابراز داشت: طرح جدید دولت آمریکا برای منطقه تحت عنوان «صلح بلندمدت با فلسطینی‌ها» همان طرح معامله قرن ترامپ با لحاظ برخی تغییرات است.
وی گفت: مراکز مطالعاتی آمریکا تأکید دارند که آمریکا باید معادله قدرت در خاورمیانه را با محوریت رژیم صهیونیستی، تغییر دهد. لذا توصیه شده خلاء حضور آمریکا در خاورمیانه با ایجاد «قدرت‌های هم‌توان» با محوریت اسرائیل جبران شود.
امام جمعه تبریز افزود: شهردار جدید تبریز با در اولویت قرار دادن مبارزه با فساد مالی و اداری و حل مشکلات حاشیه‌نشینی به هیچ وجه زیر بار قانون فروشی و سهم خواهی‌های سیاسی و جناحی نرود.
وی گفت: کار در جایگاه شهرداری باید قربه الی الله با هدف خدمت به مردم باشد با همفکری و همدلی با اساتید و نخبگان و جوانان مبتکر و خلاق باشد.
آل‌هاشم ادامه داد: توجه به بهداشت عمومی و زیباسازی بصری با احیای معماری ایرانی اسلامی، و رعایت عدالت در توزیع خدمات شهری از مطالبات جدی مردم از شهردار هستند.
وی گفت: ادب اصحاب سیدالشهدا علیه‌السلام در محضر امام؛ از زمینه‌های اصلی سعادت و توفیق شهادت آنها بود.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: انسانی که فاقد ادب در خانواده و جامعه می‌باشد؛ تبدیل به عذاب روحی و روانی خانواده و جامعه خواهد شد و این چنین انسانی در باتلاق ناآرامی‌ها گرفتار خواهد شد. انسان برای عبور از پرتگاه نفسانیات؛ به هیچ چیزی به اندازه ادب محتاج نمی‌باشد.
وی گفت: از مسئولین اقتصادی کشور و استان هم استدعا داریم نسبت به اثرات سنگین مشکلات اقتصادی در ناتوانی خانواده‌ها در تأمین نیازهای ضروری فرزندان خود، توجه لازم را داشته باشند.
آل‌هاشم ادامه داد: از دست دادن فرصت تربیت و تادیب فرزند در دوران کودکی، مسأله تربیت کودک را در سنین بالاتر سخت‌تر و هزینه‌های مادی و روانی مدیریت کودک را بیشتر خواهد کرد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131829

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61475 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60493 بازدید ]
8 سال پيش [ 35706 بازدید ]
9 سال پيش [ 20960 بازدید ]
6 سال پيش [ 20577 بازدید ]
5 سال پيش [ 14275 بازدید ]
8 سال پيش [ 13998 بازدید ]
9 سال پيش [ 12883 بازدید ]
6 سال پيش [ 11127 بازدید ]
8 سال پيش [ 10037 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9518 بازدید ]
4 سال پيش [ 9282 بازدید ]
4 سال پيش [ 8865 بازدید ]
7 سال پيش [ 8167 بازدید ]
5 سال پيش [ 8151 بازدید ]
4 سال پيش [ 8094 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
5 سال پيش [ 7760 بازدید ]
4 سال پيش [ 7380 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1461 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1863 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1889 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1512 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1843 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1476 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1834 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1364 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1264 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1337 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1182 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1205 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1147 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 610 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 233 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 440 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 665 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 457 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1335 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 206 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 363 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1066 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 575 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید