شنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۴ /
61125
۰۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
1265 بازدید
۰

آقای رئیس‌جمهور لطفا آذربایجان را بهتر در یابید

انتخاب استانداری شایسته، بومی و غیر پروازی، جهادی، دارای قرابت فکری و مدیریتی با مکتب حاج قاسم سلیمانی حداقل انتظار مردم و نخبگان استان آذربایجان‌شرقی است. به گزارش تبریز ما، خطه آذربایجان همواره در تاریخ سرنوشت‌ساز بوده و اگر در تاریخ دو قرن اخیر ایران عزیز مداقه کنیم نقش بازدارنده آذربایجان و مخصوصا تبریز در […]



انتخاب استانداری شایسته، بومی و غیر پروازی، جهادی، دارای قرابت فکری و مدیریتی با مکتب حاج قاسم سلیمانی حداقل انتظار مردم و نخبگان استان آذربایجان‌شرقی است.
به گزارش تبریز ما، خطه آذربایجان همواره در تاریخ سرنوشت‌ساز بوده و اگر در تاریخ دو قرن اخیر ایران عزیز مداقه کنیم نقش بازدارنده آذربایجان و مخصوصا تبریز در جنگ‌های ایران و روس، ایستادگی مقابل عثمانی، پیشتازی در انقلاب مشروطیت، همراهی موثر با نهضت اسلامی حضرت امام خمینی، ایفاء نقش اساسی دوران پیروزی انقلاب اسلامی مخصوصا با قیام ۲۹ بهمن، مشارکت بی‌نظیر در هشت سال دفاع مقدس با لشکر سرافراز عاشورا و دلاور مردان بسیجی و ارتشی و حضور تحسین‌برانگیز در جبهه مقاومت اسلامی با شهدا، رزمندگان و فرماندهان غیورش به روشنی مشخص می‌گردد و البته نقش درخشان آذربایجان و تبریز صرفا در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی ایران خلاصه نمی‌شود و این منطقه در حوزه‌های علمی، دانشگاهی، صنعتی، اقتصادی و… نیز خدمات شایانی داشته است ولی در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی از جایگاه تاریخی و شایسته خود فاصله گرفته که آمار و ارقام مربوط به شاخص‌های توسعه و عدم‌ حضور نمایندگانی از آذربایجان در ترکیب کابینه دولت سیزدهم نیز موید این واقعیت تلخ است و همین مسائل اسباب نگرانی و ناخرسندی مردم شریف و قهرمان آذربایجان گردیده و این مردم نجیب علاوه بر مشکلات عمومی ناشی از کرونا و سختی معیشت نگران جایگاه و نقش تاریخی آذربایجان عزیز نیز هستند چرا که به خوبی واقفند یکی از مهمترین پیش نیازهای اصلی تحقق ایران قوی؛ داشتن آذربایجان قوی و با نشاط محسوب می‌گردد.
کوتاه سخن اینکه مردم آذربایجان و به ویژه تبریز نگرانند و شنیدن برخی اسامی که کاندیدای استانداری آذربایجان‌شرقی هستند این نگرانی را مضاعف می‌نماید. مردم می‌پرسند آیا آذربایجان‌شرقی که مهد پرورش مفاخر ملی در زمینه‌های علمی، دینی، فرهنگی، ورزشی، صنعتی و اقتصادی هست از بین فرزندان‌ خود مدیری را ندارد تا مسئولیت استان را بر عهده گیرد؟ آیا حتما باید مدیرانی از سایر استان‌ها که آشنایی عمیقی با ویژگی‌های خاص استان ندارند برای استانداری آذربایجان‌شرقی مطرح باشند؟ مخاطبان مردم فقط دولت نیست و از نمایندگان خود می‌پرسند آیا در تبریز و سایر شهرهای استان قحط‌الرجال هست که شما می‌خواهید گزینه‌های غیر بومی را برای تصدی استانداری آذربایجان‌شرقی پیشنهاد نمایید؟ نمایندگان باید متوجه باشند اگر این روش ادامه یابد شاید روزی مردم نیز بخواهند نمایندگان خود را از خارج از استان انتخاب نمایند.
واقعیت این است مردم استان که همچون اکثریت ملت ایران به عشق رهبر عظیم‌الشان خود و شهید حاج قاسم سلیمانی و با امید به شعارهای جهادی و انقلابی آقای رئیسی در انتخابات شرکت نموده و به ایشان رای داده‌اند انتظار دارند مسئولیت استان آذربایجان‌شرقی به عنوان یکی از مهمترین استان‌های کشور که مقصد یکی از تنها دو سفر انتخاباتی آقای رئیسی نیز بود به کسی سپرده شود که بیشترین قرابت فکری و مدیریتی را با سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی داشته باشد و خوشبختانه از فرزندان غیور استان و تبریز هستند کسانی که با مجاهدت و گمنامی سال‌ها سرباز این شهید بزرگوار در شمالغرب کشور بوده و در جبهه مقاومت نیز بعنوان یکی از سرداران شجاع سپاه اسلام نقش بی‌بدیلی ایفا نموده و در کنار این‌ها، شناخت دقیق و طولانی مدت از فرصت‌ها و چالش‌های اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، ورزشی و… استان دارند و مهمتر از این‌ها به واسطه سال‌ها فعالیت در مناطق پیرامونی شمالغرب، توان برقراری روابط مستحکم با کشورهای حوزه استراتژیک قفقاز، روسیه و ترکیه را داشته و می‌توانند بخش‌هایی از بازار مصرف این کشورها را در اختیار کشور و استان قرار دهد و همزمان چالش‌های ناشی از نفوذ دشمنان انقلاب اسلامی و حضور رقبای کشورمان در این مناطق را خنثی نموده و حتی به فرصت‌ تبدیل نماید که این تبدیل تهدید به فرصت‌ یکی از بزرگترین هنرهای مکتب حاج قاسم سلیمانی می‌باشد.
پایان سخن اینکه انتخاب استانداری شایسته، بومی و غیر پروازی، جهادی، دارای قرابت فکری و مدیریتی با مکتب حاج قاسم سلیمانی ضمن اینکه حداقل انتظار مردم و نخبگان استان آذربایجان‌شرقی است، همزمان آزمون نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در پیشگاه مردم نجیب استان هم محسوب می‌گردد. البته وزیر محترم کشور که خود از پیشگامان تشکیل جبهه جهانی مقاومت اسلامی هستند حتما در انتصابات خود به شایسته‌سالاری و انتظارات نخبگان و عموم مردم و مهمتر از این‌ها به سابقه کار آمدی و توانمندی مدیران خود عنایت ویژه خواهند داشت.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131593

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61125 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60443 بازدید ]
8 سال پيش [ 35653 بازدید ]
9 سال پيش [ 20923 بازدید ]
6 سال پيش [ 20544 بازدید ]
5 سال پيش [ 14231 بازدید ]
8 سال پيش [ 13958 بازدید ]
9 سال پيش [ 12842 بازدید ]
6 سال پيش [ 11091 بازدید ]
8 سال پيش [ 9992 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9474 بازدید ]
4 سال پيش [ 9253 بازدید ]
4 سال پيش [ 8819 بازدید ]
7 سال پيش [ 8136 بازدید ]
5 سال پيش [ 8124 بازدید ]
4 سال پيش [ 8045 بازدید ]
3 سال پيش [ 8009 بازدید ]
4 سال پيش [ 7745 بازدید ]
5 سال پيش [ 7716 بازدید ]
4 سال پيش [ 7304 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1775 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1810 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1452 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1784 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1422 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1771 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1234 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1307 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1383 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1212 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1283 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1288 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1206 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1129 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1164 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1115 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 470 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1060 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 354 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 431 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 560 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 478 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 742 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 528 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 645 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 711 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید