یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
60364
۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
479 بازدید
۰

یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد، گفت: مجلس دولت را مکلف کرده از این منازل مالیات اخذ شود. به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام محمد باقری بنابی عصر امروز پنج‌شنبه در مراسم تجلیل از اعضای دوره پنجم شوراهای اسلامی شهرستان بناب با بیان اینکه […]



عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد، گفت: مجلس دولت را مکلف کرده از این منازل مالیات اخذ شود.
به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام محمد باقری بنابی عصر امروز پنج‌شنبه در مراسم تجلیل از اعضای دوره پنجم شوراهای اسلامی شهرستان بناب با بیان اینکه مخالف اجرای طرح محدود کردن اینترنت و پیام رسان های خارجی است، افزود: ما به عنوان نمایندگان مجلس اگر به دنبال حفظ حقوق مردم هستیم باید دغدغه‌های آنها را لحاظ کنیم.
نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی در واکنش به تصویب این طرح گفت: مجلس در وانفسای مشکلات بی شمار کشور به دنبال تصویب این طرح است که به نظر می‌رسد تصویب نهایی نخواهد شد.
وی تصریح کرد: متأسفانه فضایی در مجلس حاکم شد و این قانون به تصویب رسید ولی بنده معتقد به این تصمیم گیری در فضای بسته نیستم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه در بحث ماهواره در کشور قوانینی پیش بینی شده است ولی هم اکنون بالای ۷۰ درصد مردم از ماهواره استفاده می‌کنند. از این رو عملاً نمی‌توانیم در شرایط و موقعیت فعلی فضای مجازی را محدود کنیم و به جای این موضوع باید به فکر حل مشکلات و دردهای مردم باشیم. مجلس نباید با تصویب این طرح به حاشیه برود.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در ۱۴ ماه گذشته مجلس قدم‌های خوبی را برداشته است؛ افزود: در بحث اخذ مالیات برای خانه‌های خالی با رصدی که شده یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد که مجلس دولت را مکلف کرده از این منازل مالیات اخذ شود و اگر منابع مالی به سمت تولید و اشتغال برود، قدم‌های بزرگی برداشته خواهد شد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین به مالیات بر سرمایه نیز اشاره کرد و افزود: از طریق مالیات و سرمایه می‌توان منابع کشور را به سمت تولید هدایت کرد و خواهش می‌کنیم افرادی که درد مردم را درک می‌کنند، بیایند و منافع مردم را در نظر بگیرند.
باقری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اعضای دوره پنجم شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: امروز دغدغه اصلی شوراهای اسلامی شهر و روستا جذب سرمایه گذار باشد و تا زمانی که به فکر جذب سرمایه گذار نباشیم امکان جذب منابع و توسعه و پیشرفت در شهر و روستاها فراهم نخواهد بود.
وی تصریح کرد: از این رو باید برای حل مشکلات عمرانی به فکر جذب سرمایه گذار و به دنبال آن جذب سرمایه به شهر و روستاها باشیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130732

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60364 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58141 بازدید ]
7 سال پيش [ 33366 بازدید ]
8 سال پيش [ 18735 بازدید ]
5 سال پيش [ 18329 بازدید ]
5 سال پيش [ 12084 بازدید ]
7 سال پيش [ 11775 بازدید ]
8 سال پيش [ 10660 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8928 بازدید ]
7 سال پيش [ 7838 بازدید ]
5 سال پيش [ 7416 بازدید ]
3 سال پيش [ 7262 بازدید ]
4 سال پيش [ 6753 بازدید ]
5 سال پيش [ 6077 بازدید ]
6 سال پيش [ 6044 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5808 بازدید ]
4 سال پيش [ 5774 بازدید ]
4 سال پيش [ 5708 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 723 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 610 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 474 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 865 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 324 بازدید ]
عصر تبریز 19 روز پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1073 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 261 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 29 روز پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 281 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 239 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید