یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
60238
۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
571 بازدید
۰

۴۸۰ اثر به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر ترکی غدیر ارسال شده است

به گزارش تبریز ما، مرتضی طوسی افزود: از این تعداد آثار، ۲۹۰ اثر از شاعران داخلی و ۱۹۰ اثر از شعرای کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، گرجستان، عراق، روسیه، سوریه، آلمان و سایر کشورها است. وی با بیان اینکه شعر میراث ماندگار این مرز و بوم در ادوار مختلف بوده است، اظهار کرد: در روزگار ما نیز […]



به گزارش تبریز ما، مرتضی طوسی افزود: از این تعداد آثار، ۲۹۰ اثر از شاعران داخلی و ۱۹۰ اثر از شعرای کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، گرجستان، عراق، روسیه، سوریه، آلمان و سایر کشورها است.

وی با بیان اینکه شعر میراث ماندگار این مرز و بوم در ادوار مختلف بوده است، اظهار کرد: در روزگار ما نیز ادبیات و خاصه شعر و شاعری جایگاهی ویژه و قابل اعتنایی در میان هنرهای دیگر دارد.

دبیر اجرایی نخستین کنگره بین‌المللی شعر ترکی غدیر گفت: موسیقی، سینما و دیگر هنرها هر کدام به نحوی وام داران مطلق کلمه‌اند و تجلی‌گاه کلمات شعر بوده و شعر زمانی ارجمندتر و متعالی‌تر می شود که به موضوعاتی ارزشمند و مضامینی ژرف بپردازد و بستر انتقال مفاهیمی الهی و آسمانی شود.

طوسی با اشاره به اینکه شاعر در این روزگار باید با قلم و اندیشه‌ خود برای اعتلای فرهنگ و آیین تلاش کند، ادامه داد: نخستین جشنواره بین المللی شعرترکی غدیر به دلیل موضوعیت غدیر و لزوم اشاعه‌ آن در جهان به ویژه جهان اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی یادآوری کرد: شناساندن جایگاه غدیر و اشاعه‌ آن به وسیله‌ گیراترین و تاثیرگذارترین هنرها یعنی شعر در میان جامعه از اهداف برگزاری این جشنواره بوده و در این جشنواره اشعار، سرودها،  آهنگ‌ها و نماهنگ‌هایی تولید و هنرمندان خطاط از منتخبان این آثار در خلق آثار خوشنویسی استفاده خواهند کرد.

دبیر اجرایی نخستین کنگره بین‌المللی شعر ترکی غدیر گفت: لزوم توجه به زبان ترکی به عنوان زبانی با گستردگی و قدمت کم نظیر در جهان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بین المللی است.

طوسی، با اشاره به اینکه زبان ترکی با نوحه‌ها و مراثی عظیم و فاخر در مدح و منقبت اهل بیت(ع) آذین شده است، افزود: از ویژگی‌های مهم و ارزشمند گنجینه‌ نوحه‌های ترکی آذربایجان و خاصه تبریز دور بودن بخش عظیمی از این آثار، از غلو، وهن و خرافه و حتی روضات مکشوفه است.

وی یادآوری کرد: تحکیم و تقویت چنین بستری با چنین قدمت و جایگاهی قطعا می‌تواند زمینه‌ ساز پویایی این زبان و نهایتا شکوفایی استعدادهای نو در خلق آثار جدید ادبی – آیینی شود.

طوسی ادامه داد: تبریز به عنوان نخستین پایتخت تشیع ایران می‌تواند نقشی مهم در ترویج و اشاعه‌ فرهنگ غدیر در میان ترک‌زبانان ایفا کند و امید است نخستین جشنواره بین المللی شعرترکی غدیر در تبریز با حمایت و همبستگی تمامی ارگان‌های فرهنگی و علمی چنان شکوهمند و با عظمت برگزار شود تا بتوان نام این شهر را با غدیر و نام والای امیرالمومنین علی(ع)  عجین کرد.

نخستین جشنواره بین المللی شعر ترکی غدیر از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی با همکاری بنیاد بین المللی غدیر، شهرداری تبریز و اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار و آیین اختتامیه آن نیز پنجم مرداد سال جاری در مسجد کبود تبریز اجرا می شود.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=23209

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60238 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59888 بازدید ]
8 سال پيش [ 35098 بازدید ]
8 سال پيش [ 20430 بازدید ]
6 سال پيش [ 20011 بازدید ]
5 سال پيش [ 13701 بازدید ]
8 سال پيش [ 13446 بازدید ]
8 سال پيش [ 12340 بازدید ]
6 سال پيش [ 10572 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9450 بازدید ]
6 سال پيش [ 9025 بازدید ]
4 سال پيش [ 8791 بازدید ]
4 سال پيش [ 8315 بازدید ]
5 سال پيش [ 7657 بازدید ]
7 سال پيش [ 7638 بازدید ]
3 سال پيش [ 7503 بازدید ]
4 سال پيش [ 7362 بازدید ]
4 سال پيش [ 7275 بازدید ]
5 سال پيش [ 7264 بازدید ]
3 سال پيش [ 6478 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 708 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 908 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 744 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 731 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 727 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 701 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 899 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 612 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 686 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 588 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 640 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 652 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 566 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 580 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 573 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 173 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 573 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 555 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 377 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 723 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1294 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 916 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 394 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 586 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 390 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 54 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2825 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 817 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید