یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ /
59457
۱۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
435 بازدید
۰

مدیرعامل تراکتور: نمی‌توانیم شق‌القمر کنیم

مدیرعامل باشگاه تراکتور تاکید کرد به تنهایی نمی‌توانند مشکلات این تیم را حل کنند. به گزارش تبریز ما؛ جمشید نظمی در مراسم معارفه خود به‌عنوان مدیرعامل باشگاه تراکتور اظهار کرد: تراکتور باشگاه بزرگی است، اما آقای زنوزی، من و آقای کریمی به تنهایی نمی‌توانیم شق‌القمر کنیم و به همین خاطر به کمک تک‌تک شما نیاز […]



مدیرعامل باشگاه تراکتور تاکید کرد به تنهایی نمی‌توانند مشکلات این تیم را حل کنند.

به گزارش تبریز ما؛ جمشید نظمی در مراسم معارفه خود به‌عنوان مدیرعامل باشگاه تراکتور اظهار کرد: تراکتور باشگاه بزرگی است، اما آقای زنوزی، من و آقای کریمی به تنهایی نمی‌توانیم شق‌القمر کنیم و به همین خاطر به کمک تک‌تک شما نیاز داریم.
او با تاکید بر لزوم همدلی میان تمام اعضای تیم، مدیران، مسئولان و هواداران، ابراز کرد: من پیش از این هم سابقه حضور در باشگاه تراکتور به‌عنوان مدیرعامل را داشتم و این مسئله را به چشم خودم دیدم که همدلی و اتحاد افراد چقدر می‌تواند کمک کننده باشد. هر زمانی همه در کنار یکدیگر بودند، تراکتور به قله موفقیت رسیده و هر وقت کنار هم نبودیم، ایجاد حاشیه شده و در نتایج تیم هم تأثیر گذاشته است.
مدیرعامل جدید باشگاه تراکتور اضافه کرد: من فرصت را مغتنم می‌شمارم و از همه عزیزان می‌خواهم در کنارمان باشند. از مسئولان استانی، شهری و حتی نیروی انتظامی که همیشه در کنار تراکتور بودند. در حال حاضر به‌خاطر ابلاغیه‌های ستاد ملی کرونا، متأسفانه هواداران نمی‌توانند به ورزشگاه بیایند، اما در زمان بازگشت دوباره هواداران به ورزشگاه‌ها، بیشتر به کمک مسئولان نیاز خواهیم داشت. ما به حمایتی محکم‌تر از قبل نیاز داریم تا نتایجی در شأن باشگاه تراکتور رقم بزنیم.
نظمی با بیان اینکه تراکتور یکی از معدود باشگاه‌های خصوصی حرفه‌ای در ایران است، گفت: طی جلساتی که با مالک باشگاه داشتم، یک سؤال از آقای زنوزی پرسیدم تا اطلاع بیشتری از وضعیت موجود داشته باشم. من به ایشان گفتم «باشگاه‌داری که عایدی برای شما ندارد، پس چرا تا این حد برای تراکتور هزینه می‌کنید؟» که ایشان گفت: هواداران با عشق تراکتور زندگی می‌کنند و من می‌خواهم که آنها شاد باشند.
او ادامه داد: آقای زنوزی از جیب خودش برای تراکتور هزینه می‌کند و نیازمند کمک همه عزیزان است. شاید ما به کمک مالی نیاز نداشته باشیم و از عزیزان خواستار کمک معنوی و همراهی‌شان شویم. آقای زنوزی می‌خواهد جوانان آذربایجان وقت خود را صرف ورزش بکنند و با نشاط باشند.
مدیرعامل باشگاه تراکتور یادآور شد: ان‌شاءالله هواداران در کنارمان باشد و ما هم در سطح مدیریتی باشگاه مشکلات را مرتفع کنیم و همگی دست‌به‌دست هم بدهیم تا تراکتور موفق شود. روزِ قهرمانی تراکتور در جام حذفی، شادترین روز آذربایجان بود. اینکه ما هواداران را خوشحال کنیم، حس بسیار خوبی است و چه ایرادی دارد که نشاط در جامعه ایجاد شود. ان‌شاءالله همه در کنار یکدیگر باشیم تا تراکتور موفق شود.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129931

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59457 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60568 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20641 بازدید ]
6 سال پيش [ 14352 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12989 بازدید ]
6 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 10125 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9606 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8980 بازدید ]
6 سال پيش [ 8244 بازدید ]
5 سال پيش [ 8234 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
3 سال پيش [ 8135 بازدید ]
5 سال پيش [ 7883 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1590 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2022 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1618 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1333 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1095 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 522 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 529 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 677 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 673 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 489 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 838 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 621 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 585 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 892 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 483 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 569 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید