سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
58934
۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
395 بازدید
۰

جذب سرمایه گذاری، بستر توسعه عمرانی تبریز

بی توجهی به جذب سرمایه گذاری در سال های اخیر باعث شده تا موضوع سرمایه گذاری به یکی از راکدترین و خنثی ترین بخش های مدیریتی تبریز تبدیل شود. به گزارش تبریز ما، ابلاغ سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از سوی مقام معظم رهبری در سال ۸۴ در خصوص لزوم بسترسازی برای توسعه […]



بی توجهی به جذب سرمایه گذاری در سال های اخیر باعث شده تا موضوع سرمایه گذاری به یکی از راکدترین و خنثی ترین بخش های مدیریتی تبریز تبدیل شود.
به گزارش تبریز ما، ابلاغ سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از سوی مقام معظم رهبری در سال ۸۴ در خصوص لزوم بسترسازی برای توسعه مشارکت های بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی در اداره و توسعه کشور، یکی از مهم ترین و بنیادی ترین تحولات مدیریتی در کشور بود که توانست با تغییر رویکردهای مدیریتی، فضایی شفاف و قانونمند برای ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی داخلی و خارجی به عرصه های مشارکتی را ترسیم کند.
در این راستا و به موازات ابلاغ این سیاست ها در همان سال ها، مسوولان شهری و استانی با درک اهمیت، ظرفیت ها، کارکردها و اثرات مثبت حضور و ورود بخش خصوصی در اجرای طرح ها و پروژه های مشارکتی در حوزه مدیریت شهری تبریز، گام های اساسی برای تحقق اهداف مورد نظر در سیاست های اعلامی و ابلاغی اصل ۴۴ قانون اساسی از سوی مقام معظم رهبری را برداشتند و با تدوین شیوه نامه سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری و راه اندازی نخستین دبیرخانه دائمی سرمایه گذاری شهرداری های کشور در تبریز، پیشگام و آغازگر تحقق این سیاست ها شد که برکات آن و آثار عینی این حجم از اقدامات، امروز در شهر تبریز قابل مشاهده است.
متاسفانه بی توجهی مدیریت شهری به این موضوع در سال های اخیر باعث گردیده تا موضوع سرمایه گذاری به یکی از راکد ترین و خنثی ترین بخش های مدیریتی تبریز تبدیل شده و از دستور کار خارج شود.
این در حالی است که با توجه به کاهش درآمدهای شهری و محدودیت منابع درآمدی و بودجه ای شهرداری از یک سو و انباشت مطالبات شهری و شهروندی از سوی دیگر، درآمدهای حوزه سرمایه گذاری می تواند در ردیف درآمدهای پایدار شهری قرار گرفته و در صورت مدیریت و هدایت صحیح و اصولی، ثروتی چندین برابر بیشتر از بودجه های محدود سالانه را روانه خزانه شهرداری کند.
سرمایه گذاری بخش خصوصی و بسترسازی برای تحقق آن علاوه بر ایجاد درآمدهای پایدار، زمینه ساز رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، تسریع روند توسعه شهری و جهش عمرانی در تبریز می تواند باشد، موضوعی که به نظر می رسد باید به عنوان یکی از کلیدی ترین و محوری ترین برنامه های شورا و شهرداری تبریز در دستور کار قرار گیرد.
نگارنده: آرزو مبصر، سخنگوی شورای شهرستان تبریز و کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شهر تبریز

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129476

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58934 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60473 بازدید ]
8 سال پيش [ 35684 بازدید ]
9 سال پيش [ 20946 بازدید ]
6 سال پيش [ 20564 بازدید ]
5 سال پيش [ 14258 بازدید ]
8 سال پيش [ 13980 بازدید ]
9 سال پيش [ 12863 بازدید ]
6 سال پيش [ 11113 بازدید ]
8 سال پيش [ 10014 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9502 بازدید ]
4 سال پيش [ 9272 بازدید ]
4 سال پيش [ 8850 بازدید ]
7 سال پيش [ 8156 بازدید ]
5 سال پيش [ 8140 بازدید ]
4 سال پيش [ 8072 بازدید ]
3 سال پيش [ 8036 بازدید ]
4 سال پيش [ 7768 بازدید ]
5 سال پيش [ 7741 بازدید ]
4 سال پيش [ 7347 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1444 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1831 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1857 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1487 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1431 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1813 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1466 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1813 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1275 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1342 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1422 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1313 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1316 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1230 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1165 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1192 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1136 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 226 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 819 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 823 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 575 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 492 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 895 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 578 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 822 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 427 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 753 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 680 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید