شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
57363
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
266 بازدید
۰

ماشین با هر تشری منحل نمی‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌شرقی خبر از ادامه فعالیت‌های ماشین‌سازی تا پایان فصل داد. به گزارش تبریز ما، باشگاه ماشین‌سازی برای دومین بار در سال ۱۴۰۰ با انتشار بیانیه‌ای از تعطیلی فعالیت‌های خود خبر داد؛ اتفاقی که بار دیگر بحث ۱۵ تیمی شدن لیگ برتر را مطرح کرد. البته ماشین‌سازان پس از مذاکراتی که […]



مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌شرقی خبر از ادامه فعالیت‌های ماشین‌سازی تا پایان فصل داد.
به گزارش تبریز ما، باشگاه ماشین‌سازی برای دومین بار در سال ۱۴۰۰ با انتشار بیانیه‌ای از تعطیلی فعالیت‌های خود خبر داد؛ اتفاقی که بار دیگر بحث ۱۵ تیمی شدن لیگ برتر را مطرح کرد. البته ماشین‌سازان پس از مذاکراتی که با وساطت استاندار با شهرداری تبریز داشتند، باشگاه ماشین‌سازی توافق کرد تا طی روزهای آینده با دریافت طلبی که از شهرداری دارد، به کار خود در مسابقات ادامه دهد. این تیم طی روزهای اخیر تمرینات خود را پیگیری می‌کند و مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌شرقی امروز خبر از واریز مبلغی از سوی شهرداری به حساب ماشین‌سازی داد.
بهتاج در مورد اتفاقات اخیر گفت: یک سوتفاهم بین مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی و شهردار تبریز به وجود آمده بود که خدا را شکر با همت و محبت آقای استاندار رفع شد. هیچگونه فعالیتی تعطیل نشده و خدا را شکر از روزی که آقای اکبرپور آمدند تیم به خوبی کارهای فنی‌اش را انجام می‌دهد.
وی ادامه داد: ما روز شنبه میزبان تیم سایپا هستیم و خدا را شکر ماشین‌سازی در روند خوب و مثبتی قرار خواهد گرفت. این تیم، تیم ریشه‌داری است و بالای ۵۰ سال سابقه دارد و با هر تشری، منحل شدن این تیم ممکن نیست. خدا را شکر آقای زنوزی به عنوان مالک اصلی باشگاه، خودشان هم با من صحبت کردند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌شرقی در خصوص دلیل تصمیم اخیر باشگاه ماشین‌سازی گفت: بحث بدهی سال‌های گذشته شهرداری به باشگاه ماشین‌سازی بود که به خاطر پروسه اداری و حضور یک سوم کارمندان به دلیل بحث کرونا کمی طول کشید. خدا را شکر این مشکل برطرف شد و امروز هم مبلغی از شهرداری به باشگاه ماشین‌سازی واریز شد. تا هفته آینده نیز کل مبلغ به حساب این تیم واریز خواهد شد.
وی در پایان افزود: با کمک‌هایی که از سوی مالک محترم باشگاه هم انجام می‌شود، ماشین‌سازی به کار خود تا پایان رقابت‌ها ادامه خواهد داد. در مورد ادامه کار باشگاه در پایان فصل هم مالک باشگاه تصمیم‌گیری خواهد کرد. فعلا تا پایان فصل مشکلی نداریم و آقای زنوزی کماکان مالک و حامی ماشین‌سازی هستند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127847

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57363 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58133 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18724 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11765 بازدید ]
8 سال پيش [ 10656 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8919 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7409 بازدید ]
3 سال پيش [ 7254 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6038 بازدید ]
2 سال پيش [ 5994 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5768 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 564 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 205 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1202 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 228 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 368 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 936 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 261 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 426 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 404 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 418 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 205 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 869 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 240 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید