یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ /
57268
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
454 بازدید
۰

در بررسی صلاحیت‌ها قانون محور باشد نه سلایق سیاسی

رئیس مجلس گفت: نباید انتخابات شورای شهر و روستا، کم‌اهمیت در نظر گرفته شود و احراز صلاحیت نامزدهای این انتخابات باید با دقت صورت گیرد. به گزارش تبریز ما، بابک نگاهداری با اشاره به این موضوع که در جلسه روز یکشنبه، با حضور رئیس مجلس، وزیر کشور، رئیس ستاد انتخابات کشور، معاون پارلمانی وزارت کشور […]



رئیس مجلس گفت: نباید انتخابات شورای شهر و روستا، کم‌اهمیت در نظر گرفته شود و احراز صلاحیت نامزدهای این انتخابات باید با دقت صورت گیرد.
به گزارش تبریز ما، بابک نگاهداری با اشاره به این موضوع که در جلسه روز یکشنبه، با حضور رئیس مجلس، وزیر کشور، رئیس ستاد انتخابات کشور، معاون پارلمانی وزارت کشور و تعدادی از اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، گزارشی در مورد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و وضعیت نامزدهای این انتخابات به ریاست مجلس ارائه شد، گفت: در انتخابات پیش رو بر اساس منویات مقام معظم رهبری، ایجاد زمینه حضور حداکثری آحاد مردم در انتخابات امری مهم و از جمله دغدغه‌های جدی ریاست مجلس است، زیرا که برگزاری یک انتخابات پرشور به افزایش همبستگی اجتماعی و تقویت پشتوانه مردمی نظام جمهوری اسلامی کمک شایانی خواهد نمود و بسیاری از طرح‌ها و نقشه‌های خارجی برای ایجاد فاصله مابین حاکمیت و مردم را نقش بر آب خواهد کرد.
وی افزود: بر این اساس و با توجه برخی اعتراض‌ها نسبت به رد صلاحیت‌شدگان این دوره از انتخابات شوراها به وجود آمده بود، این موضوع روز گذشته مورد بررسی قرار گرفت.
مشاور رئیس مجلس با بیان اینکه شوراهای شهر به عنوان پارلمان‌های شهری نقش مهمی در مدیریت شهر دارند، افزود: قالیباف در این جلسه تاکید داشت که حضور افراد متخصص، متعهد و دارای تجربه در زمینه‌های مرتبط با مدیریت شهری در شوراها می‌تواند موجب ارتقا و بهبود شرایط محیطی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی شهرها گردد از این رو نباید انتخابات شورای شهر و روستا، کم‌اهمیت در نظر گرفته شود و احراز صلاحیت نامزدهای این انتخابات باید با دقت صورت گیرد و حقی از هیچ فردی زایل نشود.
وی به نقل از رئیس مجلس، گفت: هم باید خطوط قرمز قانونی و نظر مراجع مورد استعلام مورد نظر باشد و هم در عین حال از رویکرد جناحی جدا دوری گردد. درباره هر دو جناح سیاسی نباید دایره صلاحیت‌ها آنقدر تنگ گردد که بسیاری از افراد متخصص و متعهد نیز امکان حضور در این انتخابات را نداشته باشند. با توجه به آنچه برخی جناح‌های سیاسی می‌گویند لازم است که کاملاً منصفانه و قانونی و بدون لحاظ گرایش سیاسی، هیئت نظارت عمل کند.
نگاهداری تاکید کرد: بنابراین در جلسه روز گذشته با همین رویکرد و با نظر ریاست مجلس و اعضای هیئت نظارت، پس از مباحثات صورت گرفته تصمیم بر آن شد که در بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شورای شهر، صلاحیت افرادی که استعلام آن‌ها از کلیه مراجع نظارتی مثبت است، با امعان نظر از سوی هیات نظارت مورد تائید قرار گیرد».
وی گفت: به نظر می‌رسد با این تصمیم مشکل تعداد زیادی از داوطلبان رد صلاحیت شده بر طرف گردد و صلاحیت آن‌ها تائید شود تا شاهد حضور و مشارکت پرشور مردم در انتخابات شوراهای شهر و روستا باشیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127812

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57268 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60568 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20640 بازدید ]
6 سال پيش [ 14350 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12989 بازدید ]
6 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 10124 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9606 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8980 بازدید ]
6 سال پيش [ 8244 بازدید ]
5 سال پيش [ 8233 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
3 سال پيش [ 8135 بازدید ]
5 سال پيش [ 7883 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2022 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1618 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1332 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 746 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 780 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 260 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 865 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 580 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 804 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 602 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 630 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 541 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 457 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 266 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید