چهارشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۴ /
47831
۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
1019 بازدید
۰

بهره‌برداران معادن آذربایجان شرقی از معافیت در پرداخت حقوق دولتی بهره‌مند می‌شوند

استاندار آذربایجان شرقی بر اجرای تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن مبنی بر معافیت بهره‌برداران معادن حائز شرایط از پرداخت حداکثر تا ۲۰ درصد از حقوق دولتی در استان تأکید کرد و گفت: تشخیص بهره‌برداران حائز شرایط بر عهده شورای معادن استان است.


بهره‌برداران معادن آذربایجان شرقی از معافیت در پرداخت حقوق دولتی بهره‌مند می‌شوند

استاندار آذربایجان شرقی بر اجرای تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن مبنی بر معافیت بهره‌برداران معادن حائز شرایط از پرداخت حداکثر تا ۲۰ درصد از حقوق دولتی در استان تأکید کرد و گفت: تشخیص بهره‌برداران حائز شرایط بر عهده شورای معادن استان است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای معادن استان، اظهار کرد: متأسفانه تاکنون از این امتیاز قانونی در استان استفاده نشده بود و بعد از این باید از این فرصت استفاده شود.

 

وی تأکید کرد: شورای معادن استان تصویب کرده است که منابع حاصل از این معافیت، برای اجرای پروژه‌های توسعه در استان با اولویت مناطقی که معادن حائز شرایط در آن قرار دارند صرف شود.

 

وی دبیرخانه شورای معادن استان را مکلف کرد تا با تشکیل کمیته فنی، نسبت به شناسایی پروژه‌های قابل اجرا از محل معافیت‌های قانونی تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن اقدام و برای تصمیم‌گیری به جلسات این شورا ارائه کند.

 

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه اجرای این تبصره قانونی، موجب بهره‌مندی مردم استان از فعالیت‌های معدنی خواهد شد، گفت: اگر منافع فعالیت در بخش‌های مختلف به جامعه برگردد قطعا شاهد حمایت عمومی از این فعالیت‌ها خواهیم بود.

 

وی همچنین بر ضرورت پرهیز از خام‌فروشی مواد معدنی تأکید کرد و گفت: ایجاد صنایع پایین‌دستی در پروژه‌های معدنی جزو ضرورت‌هاست.

 

در این جلسه نحوه اجرای تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن در استان و همچنین موضوع مشمولیت معدن مس سونگون نسبت به مفاد این تبصره بررسی و مقرر شد کمیته فنی شورای معادن استان نسبت به احراز شرائط این معدن و تعیین حداکثر میزان معافیت آن از پرداخت حقوق دولتی اقدام کند.

 

اعضای شورای معادن استان هم دیدگاه‌های خود را درخصوص اجرای این تبصره قانونی ارائه کردند.

 

طبق تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون اصلاح قانون معادن مصوب سال ۱۳۹۰، بهره‌برداران معادنی که درجهت بهره‌برداری بهینه و صیانت از ذخایر معدنی، ارتقای بهره‌وری و تحقیق و توسعه و اکتشاف و حفظ محیط زیست در معدن مربوط اقدام کنند، با تأیید شورای عالی معادن (و شورای معادن استان‌ها)، از پرداخت حداکثر تا ۲۰ درصد حقوق دولتی معاف هستند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 47831 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59930 بازدید ]
8 سال پيش [ 35141 بازدید ]
8 سال پيش [ 20460 بازدید ]
6 سال پيش [ 20040 بازدید ]
5 سال پيش [ 13738 بازدید ]
8 سال پيش [ 13473 بازدید ]
8 سال پيش [ 12360 بازدید ]
6 سال پيش [ 10605 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9488 بازدید ]
6 سال پيش [ 9045 بازدید ]
4 سال پيش [ 8820 بازدید ]
4 سال پيش [ 8346 بازدید ]
5 سال پيش [ 7680 بازدید ]
7 سال پيش [ 7670 بازدید ]
3 سال پيش [ 7531 بازدید ]
4 سال پيش [ 7406 بازدید ]
4 سال پيش [ 7315 بازدید ]
5 سال پيش [ 7287 بازدید ]
3 سال پيش [ 6534 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 739 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 954 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 779 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 775 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 764 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 741 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 954 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 679 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 727 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 679 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 691 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 621 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 603 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 615 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 604 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 724 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 402 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 437 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 365 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 462 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 838 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 807 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 379 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 738 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 438 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 385 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 644 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 599 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید