دوشنبه, ۲۴ آذر ۱۴۰۴ /
13673
۰۹ تیر ۱۳۹۷ - ۲:۵۹
1046 بازدید
۰

عملکرد سازمان ورزش شهرداری تبریز در توسعه ورزش همگانی ستودنی است

تبریز ما: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: گفتاردرمانی و اطلاعات دادن به خانواده‌ها نیاز ضروری و تنها راه نجات، توان‌بخشی است. بهروز مهدوی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی آذربایجان شرقی در همایش بزرگ پیاده روی بانوان تبریزی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: از همشهریان، نوجوانان، […]




عملکرد سازمان ورزش شهرداری تبریز در توسعه ورزش همگانی ستودنی است

تبریز ما: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: گفتاردرمانی و اطلاعات دادن به خانواده‌ها نیاز ضروری و تنها راه نجات، توان‌بخشی است.

بهروز مهدوی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی آذربایجان شرقی در همایش بزرگ پیاده روی بانوان تبریزی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: از همشهریان، نوجوانان، جوانان، مادران و کارکنان سازمان ورزش شهرداری کلانشهر که این همایش را برنامه ریزی کردند، تشکر و قدردانی می کنم. اینکه بانوان تبریزی در ورزشهای صبحگاهی حضور فعالی دارند نشان از بازدهی کامل برنامه ریزی های انجام شده سازمان ورزش شهرداری تبریز دارد. و همین امر باعث شده است که بانوان تبریزی برای سلامتی خود و خانواده‌شان ارزش قائل شوند.

مهدوی با اشاره به نقش ورزش در پیشگیری از اعتیاد خاطرنشان کرد: در عصری قرار داریم که مواد مخدر گریبان گیر جوامع مختلف شده و به عنوان بلایی خانمان‌سوز خانواده‌ها را درگیر کرده و ورزش نقشی اساسی در مقابله با مواد مخدر دارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی ادامه داد: امروز اعتیاد در نزدیکی ماست و اگر از خانواده‌مان مراقبت نکنیم قطعاً گرفتار می‌شویم. ما افغانستان و پاکستان را در همسایگی خود داریم که افغانستان ۸۰ درصد تریاک جهان را تولید و ما نیز بیشترین مصرف را در بین همسایه‌ها داریم.

وی با اشاره به لزوم آگاه‌سازی خانواده‌ها اظهار داشت: امروز مواد مخدر نوجوانان و جوانان ما را هدف گرفته است. اندیشمندان و روانشناسان می‌گویند مهم‌تریم ابزار در مقابله با اعتیاد آگاهی بخشی است. اولین کسی که یک معتاد تلاش می‌کند معتاد کند، همسرش است تا هرگز وی را ترک نکند.

مهدوی افزود: خودکشی، طلاق و… در خانواده‌های معتادان بیشتر است. حضور شما در این جمع نشان می‌دهد برای زندگی و سلامتی خود و خانواده‌تان ارزش قائل هستید. تنها راهی که می‌تواند جوانان را در مقابله با اعتیاد حفظ کند، ورزش و در کنار آن توجه به ساختار بدن و عدم دخالت در سیستم بدن می‌تواند مانع اعتیاد شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در پایان گفت: از سازمان ورزش شهرداری تبریز که این همایش را برنامه‌ریزی کردند و از شما حاضران نیز تشکر می‌کنم.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13673 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59908 بازدید ]
8 سال پيش [ 35114 بازدید ]
8 سال پيش [ 20439 بازدید ]
6 سال پيش [ 20025 بازدید ]
5 سال پيش [ 13712 بازدید ]
8 سال پيش [ 13458 بازدید ]
8 سال پيش [ 12347 بازدید ]
6 سال پيش [ 10580 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9462 بازدید ]
6 سال پيش [ 9037 بازدید ]
4 سال پيش [ 8801 بازدید ]
4 سال پيش [ 8333 بازدید ]
5 سال پيش [ 7667 بازدید ]
7 سال پيش [ 7650 بازدید ]
3 سال پيش [ 7516 بازدید ]
4 سال پيش [ 7383 بازدید ]
4 سال پيش [ 7293 بازدید ]
5 سال پيش [ 7275 بازدید ]
3 سال پيش [ 6498 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 725 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 890 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 759 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 747 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 749 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 721 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 920 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 631 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 658 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 711 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 598 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 657 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 670 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 594 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 588 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 588 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 587 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1179 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 606 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 734 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 734 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 381 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 994 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 457 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 872 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 821 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید