دوشنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۴ /
12599
۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸
609 بازدید
۰

عدم وحدت بین دستگاه های اجرایی بلای جان فضای سبز شهری

تبریز ما: به دنبال انتشار اخبار و تصاویری مبنی بر قلع و قمع درختان زعفرانیه تبریز، سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز توضیحاتی در این خصوص ارائه داد. به گزارش تبریز ما به نقل از سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز، در پی اجرای حکم تغییر کاربری و  قطع تعدادی از درختان و تخریب فضای سبز، […]



تبریز ما: به دنبال انتشار اخبار و تصاویری مبنی بر قلع و قمع درختان زعفرانیه تبریز، سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز توضیحاتی در این خصوص ارائه داد.

به گزارش تبریز ما به نقل از سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز، در پی اجرای حکم تغییر کاربری و  قطع تعدادی از درختان و تخریب فضای سبز، در منطقه زعفرانیه تبریز و با توجه به ابراز نگرانی و پیگیری جمعی از همشهریان و رسانه ها نسبت به این موضوع، در راستای شفاف سازی اذهان عمومی موارد ذیل را در این خصوص به اطلاع شهروندان عزیز و اصحاب رسانه می رساند.

علی رغم مخالفت و تلاش سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز برای جلوگیری از اجرای این امر، بر اساس حکم مقام قضایی که در تاریخ ۹۶/۵/۱۷ صادر شده بود، پیش از ظهر امروز قطع درختان و تخریب فضای سبز منطقه مذکور در شهرک زعفرانیه تبریز، در حضور عوامل نیروی انتظامی صورت گرفته است.

عدم وحدت بین دستگاه های اجرایی بلای جان فضای سبز شهری

شایان ذکر است، مدیریت جدید سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز از سه ماه قبل و به بیانی دیگر از بدو آغاز به فعالیت، پیگیر موضوع مذکور بوده و رایزنی هایی را نیز با مسئولان استانی جهت جلوگیری از اجرای این حکم داشته است، امّا متاسفانه کاربری فضای سبز این منطقه به مساحت ۵۰۰ متر توسط اداره کل مسکن شهرسازی و مصوبه کمیسیون ماده ۵ تغییر یافته و چهار سال قبل برای این محل حکم کاربری مسکونی صادر و زمین مذکور به فروش رفته بود و دادگاه بدوی و تجدیدنظر در برابر این قرارداد ، سند شش‌دانگ مسکونی موخر صدور را ارجح‌تر دانسته و رأی به اجرای حکم و قطع درختان داده است.

این در حالی است که چندی پیش سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز با ارسال نامه ای به شهرداری منطقه ۲ تبریز خواستار رسیدگی به این موضوع بوده است. بدین ترتیب که طی این نامه سازمان خواستار پیگیری این موضوع از طریق معاوضه زمین این بوستان با زمینی دیگر در همان منطقه بوده است. این موضوع در حالی در پروسه اداری خود قرار داشت که صبح امروز بی هیچ اطلاع قبلی تعداد ۱۲۰ اصله از درختان منطقه زعفرانیه قلع و قمع شده و با فشارهای صورت گرفته از سوی سازمان پارکها و زیباسازی از قطع ۲۰ اصله از این درختان جلوگیری به عمل آمد.

عدم وحدت بین دستگاه های اجرایی بلای جان فضای سبز شهری

لازم به ذکر است، قطع این درختان در حالی مخفیانه و بدون اطلاع قبلی به سازمان پارکها روی داد که حتی فرصتی برای انتقال این درختان قدیمی و کهن توسط عوامل فضای سبز ایجاد نشد.

یادآور می شود، سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز همواره با هرگونه تغییر کاربری فضای سبز و قطع درختان در تمامی مناطق شهری و حاشیه ای مخالف بوده و در موارد متعدد با انجام رایزنی و پیگیری های لازم، از اجرای امر جلوگیری به عمل آورده است و در مواردی نیز در برابر حکم مقام قضایی، کاری از پیش نبرده ایم.

عدم وحدت بین دستگاه های اجرایی بلای جان فضای سبز شهری

علی ایحال، این سازمان تمام تلاش خود را جهت افزایش میزان فضای سبز تبریز به کار خواهد بست و در این راه از عموم شهروندان دغدغه‌مند تقاضا دارد، سازمان پارکها و زیباسازی شهرداری تبریز را در تحقق دوباره مفهوم «باغ شهر تبریز» یاری کنند.

همچنین از تمامی اصحاب رسانه و فعالان دغدغه مند فضای سبز، تقاضا می شود، ضمن انتشار صحیح و کامل اخبار مربوطه، از اتهام زنی و قضاوت نادرست اجتناب نموده و پیگیری لازم را از طریق منابع رسمی و موثق به عمل آوردند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12599 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58149 بازدید ]
7 سال پيش [ 33379 بازدید ]
8 سال پيش [ 18738 بازدید ]
5 سال پيش [ 18336 بازدید ]
5 سال پيش [ 12085 بازدید ]
7 سال پيش [ 11777 بازدید ]
8 سال پيش [ 10664 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8940 بازدید ]
7 سال پيش [ 7844 بازدید ]
5 سال پيش [ 7422 بازدید ]
3 سال پيش [ 7271 بازدید ]
4 سال پيش [ 6758 بازدید ]
5 سال پيش [ 6084 بازدید ]
6 سال پيش [ 6052 بازدید ]
2 سال پيش [ 6000 بازدید ]
4 سال پيش [ 5816 بازدید ]
4 سال پيش [ 5779 بازدید ]
4 سال پيش [ 5713 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 222 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 646 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 337 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 831 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید