چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
32588
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶
550 بازدید
۰

۸ بوستان محله‌ای در تبریز بهره‌برداری می‌شود

 شهرداری تبریز گفت: ۸ بوستان محله‌ای در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهر در حال احداث است که تعدادی از آن ها همزمان با دهه فجر و تعدادی تا پایان سال جاری بهره‌برداری می‌شود. به گزارش تبریزما ،ایرج شهین باهربا بیان اینکه افزیش سرانه فضای سبز شهری یکی از برنامه‌های راهبردی مدیریت شهری در راستای […]



 شهرداری تبریز گفت: ۸ بوستان محله‌ای در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهر در حال احداث است که تعدادی از آن ها همزمان با دهه فجر و تعدادی تا پایان سال جاری بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش تبریزما ،ایرج شهین باهربا بیان اینکه افزیش سرانه فضای سبز شهری یکی از برنامه‌های راهبردی مدیریت شهری در راستای بازیابی هویت باغ‌شهری تبریز است، گفت: در این راستا طرح بوتان های محله‌ای از دو سال پیش آغاز و با پروژه‌های مختلف در  مناطق دهگانه شهرداری به اجرا گذاشته شده است.

وی اعلام کرد: بوستان گلکار در منطقه یک شهرداری تبریز به مساحت ۵هزار و ۵۰۰متر مربع­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال به اتمام رسیده و آماده افتتاح است.

شهین باهر همچنین گفت: بوستان محله‌ای انتهای بلوار یوسف آباد به متراژ۳هزار و ۳۵۰ متر مربع و با اعتبار۳۰ میلیارد ریال از دیپر پروژه‌های این منطقه است که آماده بهره‌برداری و افتتاح تا پایان سال است؛ همچنین در این منطقه شاهد کلنگ‌زنی بوستان ابریشم به متراژ ۸هزار مترمربع و و احداث آن با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال، خواهیم بود.

وی افزود: در منطقه دو شهرداری تبریز در دهه مبارک فجر شاهد بهسازی و ساماندهی بوستان محله‌ای سهند با اعتبار ۳ میلیارد ریال خواهیم بود.

شهین باهر با بیان اینکه منطقه سه شهرداری تبریز یکی از فعال‌ترین مناطق در حوزه فضای سبز شهری و احداث بوستانهای محله‌ای است که به مناسبت چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی چندین پروژه این منطقه افتتاح می شود، اظهارکرد: بوستان محله‌ای تجلایی واقع در شهرک شهید تجلایی، به مساحت ۴هزار و ۵۰۰مترمربع  و با اعتبار ۳ میلیارد ریال، آماده افتتاح است و همچنین بوستان محله‌ای خیابان دفاع به مساحت ۴هزار و ۳۰۰مترمربع و با اعتبار ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تا پایان سال بهره‌برداری می شود.

وی همچنین اعلام کرد: بوستان حاشیه‌ای یاس در اتوبان شهید کسایی به مساحت ۲۰هزار مترمربع و با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال به اتمام رسیده و به زودی افتتاح می شود.

شهردار تبریز با اشاره به اینکه منطقه ۱۰ شهرداری تبریز نیز یکی از مناطقی است که نیاز مبرم به فضای سبز دارد، گفت: بوستان محله ای در خیابان مفتح با اعتبار ۵ میلیارد ریال و پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، تا پایان سال به بهره‌برداری می رسد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32588 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60491 بازدید ]
8 سال پيش [ 35703 بازدید ]
9 سال پيش [ 20957 بازدید ]
6 سال پيش [ 20574 بازدید ]
5 سال پيش [ 14273 بازدید ]
8 سال پيش [ 13994 بازدید ]
9 سال پيش [ 12879 بازدید ]
6 سال پيش [ 11125 بازدید ]
8 سال پيش [ 10034 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9516 بازدید ]
4 سال پيش [ 9279 بازدید ]
4 سال پيش [ 8863 بازدید ]
7 سال پيش [ 8166 بازدید ]
5 سال پيش [ 8151 بازدید ]
4 سال پيش [ 8090 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7779 بازدید ]
5 سال پيش [ 7754 بازدید ]
4 سال پيش [ 7372 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1456 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1853 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1885 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1510 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1440 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1838 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1832 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1288 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1258 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1335 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1337 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1179 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1203 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1146 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 605 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 93 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 110 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 478 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1331 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 467 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 408 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 619 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 622 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 642 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 471 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 431 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1353 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید