جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
82135
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
226 بازدید
۰

گاز هیچ نیروگاهی و مشترکی در آذربایجان شرقی قطع نشده است

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: به رغم وقوع حوادث مختلف در سال‌جاری، گاز هیچ نیروگاهی و هیچ یک از مشترکان استان قطع نشده است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،فیروز خدایی روز سه‌شنبه در نشست خبری مشترک با مدیر منطقه هشت عملیات انتقال گاز، با اشاره به اقدامات این شرکت در […]



گاز هیچ نیروگاهی و مشترکی در آذربایجان شرقی قطع نشده است
گاز هیچ نیروگاهی و مشترکی در آذربایجان شرقی قطع نشده است

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: به رغم وقوع حوادث مختلف در سال‌جاری، گاز هیچ نیروگاهی و هیچ یک از مشترکان استان قطع نشده است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،فیروز خدایی روز سه‌شنبه در نشست خبری مشترک با مدیر منطقه هشت عملیات انتقال گاز، با اشاره به اقدامات این شرکت در زمینه بهینه‌سازی مصرف، اظهار کرد: در دو سال گذشته پنج هزار بخاری گازی هرمتیک در میان جامعه هدف نصب و جایگزین شده است.

وی افزود: همچنین شرکت بازرگانی در حال عقد قرارداد خرید و جایگزینی چهار میلیون و ۱۰۰ هزار دستگاه بخاری هرمتیک در کشور است که در فاز نخست، ۲۷ هزار دستگاه به آذربایجان شرقی تخصیص یافته است. با عملیاتی شدن این طرح، تا ۵۰ درصد در مصرف گاز صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان بهینه‌سازی ۹ هزار و ۲۵۰ موتورخانه را از دیگر اقدامات انجام‌شده در این حوزه عنوان کرد و گفت: برای اجرای این طرح ۳۷۰ میلیارد ریال هزینه شده و نتیجه آن صرفه‌جویی ۱۵ تا ۳۰ درصدی در مصرف گاز بوده است. وی ادامه داد: امسال نیز یک‌هزار موتورخانه خانگی و اداری بهینه‌سازی می‌شود و سیستم احتراق ۱۸۰ مدرسه استان با همکاری اداره کل نوسازی مدارس بهسازی خواهد شد.

خدایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود ۳۵۰ میلیون مترمکعب گاز در کشور، گفت: در واقع ما با ناترازی انرژی مواجه هستیم تا ناترازی گاز، چراکه ۷۵ درصد سبد انرژی کشور بر پایه گاز است و همین موضوع باعث ایجاد ناترازی در تأمین انرژی می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه گاز خانگی خط قرمز شرکت گاز است، افزود: تمام تلاش ما بر پایدار نگه داشتن جریان گاز در بخش خانگی متمرکز است.

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی همچنین به برخی از دستاوردهای اخیر اشاره کرد و گفت: رونمایی از خودروی بحران، اجرای فاز نخست خط ۵۶ اینچی نهم سراسری در مسیر میاندوآب – عجب‌شیر، آماده‌سازی برای اجرای فاز دوم، و اجرای خط انتقال گاز اهر – آبش احمد – هوراند – خداآفرین – اصلاندوز از جمله اقدامات مهمی است که با حمایت شرکت ملی گاز در استان اجرایی شده است.

خدایی با بیان اینکه در سال‌جاری میزان حوادث گازی در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد کاهش یافته است، افزود: بیشترین این حوادث مربوط به نبود کلاهک استاندارد و نصب غیراصولی شیلنگ‌های گاز بوده است.

در ادامه این نشست، مهدی زارع، مدیر منطقه هشت عملیات انتقال گاز، با اشاره به موضوع مصرف مازوت در نیروگاه‌ها، اظهار کرد: مازوت نیز نوعی سوخت است و به خودی خود آلاینده محسوب نمی‌شود؛ بلکه نیروگاه‌ها باید فرآیندی اتخاذ کنند که با احتراق کامل سوخت، از تولید آلودگی جلوگیری شود.

وی با اشاره به برنامه‌های پدافند غیرعامل در این منطقه گفت: گاز منطقه هشتم از چهار مسیر اصلی وارد استان می‌شود و در صورت بروز هرگونه مشکل در یک مسیر، انتقال گاز از طریق مسیر جایگزین انجام خواهد شد.

زارع با تشریح وظایف این شرکت افزود: وظیفه اصلی ما انتقال گاز از مبادی تولید و خطوط فشار بالا و تحویل آن به شرکت‌های گاز استانی در مبادی ورودی شهرها است که این مأموریت در منطقه هشت از طریق چهار هزار و ۱۶۰ کیلومتر خطوط انتقال انجام می‌شود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82135 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14135 بازدید ]
9 سال پيش [ 13086 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7611 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 60 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 60 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 71 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1693 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2109 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2090 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1754 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2036 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1561 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1673 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 368 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 287 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 268 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 198 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید