شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
58976
۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
409 بازدید
۰

کاندیداهای شورای شهر به هویت تاریخی و فرهنگی تبریز بپردازند!

وجود ۱۲۰۰ واحد خانه تاریخی در تبریز؛ کد خبر : ۲۱۲۹۵ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۲:۴۴ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی از وجود بیش از ۱۲۰۰ واحد خانه تاریخی و باستانی در تبریز خبر داد و گفت: کاندیداهای شورای شهر به هویت تاریخی و فرهنگی تبریز بپردازند! به گزارش آژانس خبری تبریز ما، داوود […]



وجود ۱۲۰۰ واحد خانه تاریخی در تبریز؛

  • کد خبر : ۲۱۲۹۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۲:۴۴
کاندیداهای شورای شهر به هویت تاریخی و فرهنگی تبریز بپردازند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی از وجود بیش از ۱۲۰۰ واحد خانه تاریخی و باستانی در تبریز خبر داد و گفت: کاندیداهای شورای شهر به هویت تاریخی و فرهنگی تبریز بپردازند!

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، داوود بهبودی در حاشیه بازدید از چند پروژه مهم میراث فرهنگی شهر تبریز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: انتظار می‌رود شهرداری کلانشهر تبریز حضور پررنگ و موثرتری در تملک، احیا، مرمت و نگهداری پروژه‌های تاریخی و فرهنگی شهر که نماد هویت تبریز هستند، داشته باشد.
وی افزود: حال که در آستانه انتخابات شورای اسلامی شهر هستیم لازم است هم کاندیداها در برنامه‌های خود به آثار تاریخی و فرهنگی شهر بپردازند و هم شهروندان در ملاک‌های انتخاباتی خود، این عامل بسیار مهم را مورد توجه قرار دهند.
بهبودی تصریح کرد: به عنوان مثال بازار تاریخی تبریز علاوه بر نقشی که در زندگی اقتصادی مردم دارد، یادآور گذشته اقتصادی و اجتماعی مردم این دیار و در واقع شناسنامه کهن‌شهر تبریز است.
وی افزود: این بازار تاریخی که به ثبت جهانی رسیده است، جایگاه ارزشمندی در هویت تبریز و جلب گردشگران داخلی و خارجی دارد؛ بنابراین عملیات مرمت و احیای آن باید بادقت و ظرافت خاص به طور مستمر انجام شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان ساخت: بروز هرگونه حادثه ناخواسته از قبیل آتش‌سوزی در این بازار فاجعه‌بار است و دستگاه‌های مسوول و خدمات رسان همانند اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شهرداری تبریز و غیره باید با برنامه عملیاتی دقیق و جامع مشارکت بازاریان و کسبه محترم را جلب کرده و در جهت ساماندهی، مناسب سازی و اقدامات پیشگیرانه اهتمام جدی داشته باشند.
بهبودی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آخرین بررسی‌های صورت گرفته تبریز دارای بیش از ۱۲۰۰ واحد خانه تاریخی و باستانی است که بخشی از آنها احیا و مرمت شده و احیای مجموعه‌هایی مثل خانه حریری و حسن پادشاه بسیار مهم بوده و در آینده فرهنگی شهر تبریز می‌تواند اثرگذار باشد.
وی ابراز داشت: انتظار می‌رود شهرداری تبریز و سایر دستگاه‌های مسوول با مشارکت و همراهی بیشتر در تملک، احیا و بهره‌برداری از این مجموعه ‌ها تمام مساعی خود را بکار گیرند؛ همچنین ضوابط دقیق و سخت‌گیرانه‌تری در ساخت و سازهای بافت تاریخی و فرهنگی اعمال کنند.
لازم به یادآوری است داود بهبودی، به همراه رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از مجموعه‌های خانه حریری، حسن پادشاه، مسجد چهارمنار و بازار تاریخی تبریز بازدید کرده و در جریان مراحل احیای این پروژه‌ها و مسائل پیش رو قرار گرفتند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21295

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58976 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8231 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 160 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 424 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 660 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 386 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 648 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 986 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 812 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 439 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 483 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 536 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید