سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
55616
۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۴
479 بازدید
۰

چه بر سر سرمایه‌گذاران خرد می‌آید؟!

کارشناس و تحلیلگر مسائل مالی گفت: بهترین کار برای استفاده از سرمایه اندک مردم در تولید، هدایت آن به بورس است.


چه بر سر سرمایه‌گذاران خرد می‌آید؟!

کارشناس و تحلیلگر مسائل مالی گفت: بهترین کار برای استفاده از سرمایه اندک مردم در تولید، هدایت آن به بورس است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا اظهار کرد: در کشور ما باسیاست‌های غلط دست‌اندرکاران و نبود بازار کارا مثل بعضی از کشورهای درحال‌توسعه و عدم مدیریت صحیح سبب شده به‌جای سودآوری و چشم‌انداز آتی شرکت‌ها اخبار ضدونقیض، شایعه‌های موجود روزانه و عدم هماهنگی دستگاه‌های دولتی در انتشار اخبار بیشترین تأثیر را در نوسان قیمت در بازار را داشته باشد.

این تحلیلگر بازار بورس اضافه کرد: در کشورهای دیگر جهت هدایت سرمایه اندک مردم به سمت تولید، آنها را برای سرمایه‌گذاری در بورس تشویق می‌کنند تا از این طریق تضاد طبقاتی، هزینه‌های اجتماعی و نرخ بیکاری را کاهش و رفاه، امنیت اجتماعی و تولید ناخالص ملی افزایش دهند.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: قوانین اتخاذ شده در کشور ما نه‌تنها راهگشا نبوده بلکه نقش کاتالیزگر را در عدم ثبات بازی می‌کنند و دراین‌بین رسالت حقوقی‌ها، بازارگردان‌ها و دستگاه‌های نظارتی بورس ایجاب می‌کرد که در شرایط بحرانی از بازار حمایت و اخبار مثبت منتشر کنند.

فتحی گفت: اما آنها به رسالت خود عمل‌نکرده و در نقطه مقابل حمایت ایستاده و خروج گسترده حقوقی‌ها باعث شده که سهام‌داران خرد بیش‌ازپیش سردرگم بوده و بازگشت شاخص به قبل از ریزش به یک آرزو مبدل شود.

به باور این کارشناس و تحلیلگر بازار مالی، دراین‌بین پس‌انداز اندک مردم که حاصل سال‌ها رنج و صرفه‌جویی‌های بیش از بیش به امید بازدهی مثبت از طریق سرمایه‌گذاری در بورس بوده‌اند به تاراج رفته است.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه عدم آگاهی مردم به اصول اولیه سرمایه‌گذاری باعث شده که تعداد کثیری از مردم بدون داشتن دانش بورسی وارد بازار سرمایه شوند، اضافه کرد: مردم سایر سرمایه‌گذاری‌های خود را تبدیل به پول نقد کرده و تماماً سهام شرکت‌های بورسی بدون توجه به تشکیل سبد سهام را خریداری کرده‌اند و حتی دارایی‌های مثل زمین، ساختمان، خودرو فروخته و گاهی وام‌هایی با نرخ بهره بالا یا وام ازدواج دریافت کرده و در بورس سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

فتحی افزود: رشد شارپی سهام شرکتها که گاهی در بین اینها رشد ده هزار و حتی بیست هزار درصدی در یک سال نیز مشاهده می شود حبابی به مردم مال باخته نشان داد که تاوان همان سراب و عدم آگاهی باعث شده بر اینکه بورس باید شغل دوم باشد حتی اگر درآمد اول زندگی باشد بدست فراموشی سپرده شده و باعث از دست دادن شغل،افسردگی سلب اعتماد عمومی و مهمتر اینکه از هم پاشیدگی خانواده ها را در پی داشته است و نوعی شکست بر سازمان بورس اوراق بهادار و دستگاه های مرتبط با این سازمان نیز می باشد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 55616 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60481 بازدید ]
8 سال پيش [ 35693 بازدید ]
9 سال پيش [ 20952 بازدید ]
6 سال پيش [ 20569 بازدید ]
5 سال پيش [ 14268 بازدید ]
8 سال پيش [ 13987 بازدید ]
9 سال پيش [ 12873 بازدید ]
6 سال پيش [ 11120 بازدید ]
8 سال پيش [ 10025 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9510 بازدید ]
4 سال پيش [ 9277 بازدید ]
4 سال پيش [ 8855 بازدید ]
7 سال پيش [ 8164 بازدید ]
5 سال پيش [ 8148 بازدید ]
4 سال پيش [ 8082 بازدید ]
3 سال پيش [ 8042 بازدید ]
4 سال پيش [ 7773 بازدید ]
5 سال پيش [ 7749 بازدید ]
4 سال پيش [ 7365 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1849 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1874 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1824 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1458 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1480 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1826 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1351 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1427 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1328 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1241 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1173 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1196 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1144 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 601 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 852 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 653 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1619 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 369 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 459 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 532 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 45 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 446 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 231 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1426 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1023 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 568 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 398 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید