یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ /
77647
۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
51 بازدید
۰

چه استدلالی محکم‌تر از این برای موافقت با مذاکره، که نتانیاهو، براندازان و کاسبان تحریم مخالف آن هستند؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: با اینکه مذاکره با آمریکا در کشورمان طرفداران زیادی دارد، عده‌ای هم با آن مخالفند.



چه استدلالی محکم‌تر از این برای موافقت با مذاکره، که نتانیاهو، براندازان و کاسبان تحریم مخالف آن هستند؟
چه استدلالی محکم‌تر از این برای موافقت با مذاکره، که نتانیاهو، براندازان و کاسبان تحریم مخالف آن هستند؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: با اینکه مذاکره با آمریکا در کشورمان طرفداران زیادی دارد، عده‌ای هم با آن مخالفند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مخالفان که دلایل خاص خود را دارند، به دو دسته تقسیم می‌شوند. یک عده به دلایل اقتصادی مخصوص خودشان با مذاکره مخالفند و عده دیگر اعتقادی به مذاکره با آمریکا ندارند.

با قطع نظر از جزئیات استدلال‌های دسته‌ دوم، به سراغ دسته اول می‌رویم که به کاسبان تحریم معروفند. صاحبنظرانی که دست‌اندرکار امور تجاری هستند می‌گویند کاسبان تحریم، سالانه بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار از رهگذر تحریم‌ها درآمد دارند. طبیعی است که آنها به جیب خودشان فکر کنند و منافع مردم برای آنها اهمیتی نداشته باشد و به همین دلیل با مذاکره که یکی از اهدافش رفع تحریم‌هاست و کاسبی نامشروع آنها را تعطیل می‌کند مخالفت کنند.

کسانی که در داخل به دلایل دیگر با مذاکره با آمریکا مخالفند باید به نکات مهم‌تری فکر کنند که جمع‌بندی آن به منافع ملی، حل مشکلات اقتصادی و رضایتمندی عموم مردم مربوط می‌شود. به دلیل همین منافع است که این مذاکره دشمنانی در خارج دارد که در رأس آنها رژیم صهیونیستی قرار دارد. سلطنت‌طلب‌ها، منافقین و سایر عناصر وابسته به سازمان‌های جاسوسی غربی با مذاکره مخالفند و از روزی که خبر موافقت ایران با پیشنهاد آمریکا منتشر شد بشدت عصبانی و مشغول کارشکنی هستند.

مهم‌تر اینکه نتانیاهو در آرزوی ایجاد جنگ میان آمریکا و ایران است و تلاش زیادی برای وادار کردن دولتمردان آمریکائی به حمله نظامی به ایران کرده و می‌کند. در سفر اخیر به آمریکا نیز نتانیاهو تلاش زیادی برای منصرف کردن ترامپ از مذاکره و وادار کردن او به حمله نظامی علیه ایران کرد ولی خوشبختانه ناکام ماند.

مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند و طبعاً هیچ انسان عاقلی خواهان درگیر شدن ایران با یک جنگ نیست. چنین جنگی علاوه بر اینکه به نفع رژیم صهیونیستی است و نتانیاهو را به خواسته‌اش می‌رساند مشکلات زیادی برای کشورمان به وجود می‌آورد. ایران، در حال حاضر به تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و رفع کمبودها در زمینه‌های مختلف دارد که فقط در شرایط آرامش می‌توان آنها را تأمین کرد. آحاد مردم باید در این شرایط با هوشیاری عمل کنند و با حمایت از مذاکره، نتانیاهو را که اهداف شومی دارد مأیوس نمایند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77647 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57682 بازدید ]
7 سال پيش [ 32940 بازدید ]
8 سال پيش [ 18317 بازدید ]
5 سال پيش [ 17942 بازدید ]
5 سال پيش [ 11640 بازدید ]
7 سال پيش [ 11355 بازدید ]
8 سال پيش [ 10256 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8502 بازدید ]
7 سال پيش [ 7427 بازدید ]
5 سال پيش [ 6991 بازدید ]
3 سال پيش [ 6881 بازدید ]
3 سال پيش [ 6370 بازدید ]
4 سال پيش [ 5695 بازدید ]
6 سال پيش [ 5625 بازدید ]
2 سال پيش [ 5613 بازدید ]
4 سال پيش [ 5424 بازدید ]
3 سال پيش [ 5368 بازدید ]
3 سال پيش [ 5341 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 41 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 40 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 62 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 146 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 77 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 19 روز پيش [ 76 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید