شنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۴ /
60153
۳۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
538 بازدید
۰

پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن شلتوک در آذربایجان شرقی

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، اکبر فتحی در خصوص برنامه‌های الگوی کشت استان، اظهار کرد: الگوی کشت حوزه دریاچه ارومیه شامل شهرستان‌های حاشیه دریاچه ارومیه می‌شود که این الگوی کشت‌ها بر اساس مزیت‌های نسبی هر شهرستان در سال ۱۳۹۵ تهیه، تدوین و جهت اجرا به کلیه شهرستان‌های استان ابلاغ شده است. وی […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، اکبر فتحی در خصوص برنامه‌های الگوی کشت استان، اظهار کرد: الگوی کشت حوزه دریاچه ارومیه شامل شهرستان‌های حاشیه دریاچه ارومیه می‌شود که این الگوی کشت‌ها بر اساس مزیت‌های نسبی هر شهرستان در سال ۱۳۹۵ تهیه، تدوین و جهت اجرا به کلیه شهرستان‌های استان ابلاغ شده است.

وی در خصوص اقدامات انجام گرفته در راستای اجرای الگوی کشت محصولات زراعی استان، تشریح کرد: محصولات پرآب بر از جمله یونجه که زمانی در سطح ۹۸ هزار هکتار در استان کشت می‌شد، اکنون با محصولات دیگری جایگزین شده و به ۸۰ هزار هکتار کاهش یافته است.

وی افزود: محصولات علوفه‌ای نظیر چغندر علوفه‌ای در سطح ۸۵ هکتار، سورگوم علوفه‌ای در سطح ۲۸۰ هکتار، کینوای علوفه‌ای، ارزن علوفه‌ای و اسپرس در سطح ۵۳۰ هکتار محصولاتی هستند که جایگزین کشت یونجه پرآب بر در استان شده‌اند.

فتحی با اشاره به کاهش کشت محصولات سبزی و صیفی فضای باز در استان، ادامه داد: کشت پیاز از ۱۰ هزار هکتار به سطح ۲۵۰۰ هکتار و گوجه فرنگی نیز از سطح ۷۶ هزار هکتار به ۳۰۰۰ هکتار رسیده است.

وی از حذف کشت هندوانه در اراضی حوضه دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: کشت گندم نیمه آبی با ارقام کم آب بر از جمله گندم فرشید، سالار، پیام، آذران و صلح که از موسسات دانش بنیان تهیه شده است، در سطح ۷۰۰۰ هکتار در استان توسعه یافته است.

وی ادامه داد: ارقام جو کم آب بر از جمله جلگه  و آبیدر نیز در سطح ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نیمه آبی استان کشت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به توسعه آبیاری نوار تیب در حدود ۶۰ درصد از محصولات سبزی و صیفی، گفت: توسعه کشت حبوباتی چون نخود رقم انتظاری و نخود پائیز که جزو ارقام مقاوم به سرما در استان محسوب می‌شوند با استفاده از آب سبز در استان انجام می‌گیرد.

وی افزود: کشت محصول کم آب بر روغنی کلزا و کاملینا در سطح ۲۳۰۰ هکتار از حوضه دریاچه اورمیه بر سایر محصولات پرآب بر جایگزین شده است.

وی با بیان این‌که از ارقام زودرس سیب زمینی و هویج در شهرستان‌های بناب و عجب شیر به عنوان محصول بهاره استفاده می‌شود، اظهار کرد: کشت برنج در ۷۰۰۰ هکتار از نقاط مختلف استان در حال انجام است.

فتحی افزود: در سال زراعی جاری، محصول برنج در ۵۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان میانه، ۱۲۰۰ هکتار در اراضی  خداآفرین، ۳۰۰ هکتار در اراضی هوراند، ۲۰۰ هکتار در اراضی کلیبر، ۵۰ هکتار در اراضی اهر و ۵۰ هکتار در اراضی جلفا کشت می‌شود.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=23116

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60153 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60442 بازدید ]
8 سال پيش [ 35650 بازدید ]
9 سال پيش [ 20923 بازدید ]
6 سال پيش [ 20544 بازدید ]
5 سال پيش [ 14230 بازدید ]
8 سال پيش [ 13957 بازدید ]
9 سال پيش [ 12841 بازدید ]
6 سال پيش [ 11090 بازدید ]
8 سال پيش [ 9992 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9472 بازدید ]
4 سال پيش [ 9251 بازدید ]
4 سال پيش [ 8816 بازدید ]
7 سال پيش [ 8132 بازدید ]
5 سال پيش [ 8123 بازدید ]
4 سال پيش [ 8045 بازدید ]
3 سال پيش [ 8007 بازدید ]
4 سال پيش [ 7745 بازدید ]
5 سال پيش [ 7711 بازدید ]
4 سال پيش [ 7303 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1770 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1806 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1450 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1783 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1770 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1231 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1303 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1380 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1210 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1283 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1205 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1128 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1162 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1113 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 561 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 577 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 183 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 980 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 662 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 436 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 668 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 608 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 541 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 440 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 634 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید