شنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
78643
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
10 بازدید
۰

پتروشیمی تبریز با ۳ پروژه کلان، در مسیر تحقق شعار سال

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سید نوراله میر اشرفی در گفت‌وگو با خبرنگار نیپنا، با تشریح جزئیات این طرح ها اظهار کرد: احداث واحد تولید پلی‌اتیلن سنگین، انتقال و استفاده از پساب شهری، و راه‌اندازی واحدهای تولید EB/SM، سه محور اصلی این برنامه توسعه‌ای را تشکیل می‌دهند که در مجموع شامل […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سید نوراله میر اشرفی در گفت‌وگو با خبرنگار نیپنا، با تشریح جزئیات این طرح ها اظهار کرد: احداث واحد تولید پلی‌اتیلن سنگین، انتقال و استفاده از پساب شهری، و راه‌اندازی واحدهای تولید EB/SM، سه محور اصلی این برنامه توسعه‌ای را تشکیل می‌دهند که در مجموع شامل ۲۵ تا ۲۶ زیرپروژه می‌شوند.

وی با اشاره به اهمیت پروژه تولید ‌پلی‌اتیلن سنگین گفت: این طرح با ظرفیت ۳۱۰ هزار تن در سال برای نخستین‌بار با دریافت لایسنس داخلی از شرکت ملی صنایع پتروشیمی و با تأمین مالی دو بانک در حال اجراست و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، در فروردین‌ماه سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیریت بحران آب با بهره‌گیری از پساب شهری

مدیرعامل پتروشیمی تبریز، پروژه انتقال و استفاده از پساب شهری را دومین طرح کلان این شرکت دانست و افزود: با توجه به کم‌آبی و تأکید دولت بر استفاده از پساب شهری، زیرساخت بهره‌برداری از ۱۵ میلیون مترمکعب پساب برای تأمین پایدار آب مورد نیاز مجتمع پتروشیمی تبریز و پالایشگاه تبریز فراهم شده است. بر این اساس، فاز نخست پروژه با ظرفیت ۵ میلیون مترمکعب در اوایل تیرماه و فاز دوم با ظرفیت ۳ میلیون مترمکعب در آذرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح، علاوه بر تأمین آب صنعتی مورد نیاز مجتمع، موجب صرفه‌جویی در منابع آبی و امکان تخصیص بخش قابل توجهی از آب صرفه‌جویی‌شده به مصارف شهری خواهد شد.

پاسخ به کمبود داخلی با تولید EB/SM

میر اشرفی، احداث واحد تولید EB/SM را سومین پروژه راهبردی پتروشیمی تبریز عنوان کرد و گفت: این طرح با هدف جبران کسری ۴۰۰ هزار تنی استایرن در کشور و با ظرفیت سالانه ۱۰۰ هزار تن در حال اجراست. تاکنون ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با تأمین ۸۰ میلیون دلار سرمایه از محل منابع صندوق توسعه ملی، طبق برنامه تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری خواهد رسید.

حفظ برند تبریز در بازارهای جهانی

مدیرعامل پتروشیمی تبریز با اشاره به جایگاه این شرکت در بازارهای بین‌المللی اظهار کرد: با تکیه بر کیفیت تولید و استمرار صادرات، تلاش شده است تا برند پتروشیمی تبریز پس از خصوصی‌سازی نیز در سطح جهانی حفظ شود. این شرکت بین ۵۰ تا ۶۰ درصد استایرن کشور را تأمین می‌کند و در بازارهایی چون کشورهای حوزه CIS و هند، مشتریان مهمی دارد.

ثبت رکورد جدید در تأمین خوراک

میر اشرفی از ثبت رکوردی جدید در زمینه تأمین خوراک خبر داد و گفت: در پنجم فروردین‌ماه ۱۴۰۴، با همکاری گروه سرمایه‌گذاری غدیر و گروه نفت و گاز پارسیان و با حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی، برای نخستین‌بار ۴۰ تن خوراک برای واحدهای تبریز و میاندوآب تأمین شد.

صرفه‌جویی ۸۰ میلیارد تومانی با بومی‌سازی تجهیزات

وی با اشاره به دستاوردهای حاصل از داخلی‌سازی تجهیزات گفت: طی دو سال گذشته، بیش از ۱,۷۶۸ تجهیز صنعتی در داخل کشور تولید شده که ۳۲۸ مورد آن مربوط به تجهیزاتی است که تولیدشان از سوی شرکت‌های خارجی متوقف شده بود. این تجهیزات با کیفیتی معادل نمونه‌های خارجی در حال بهره‌برداری‌اند و صرفه‌جویی بیش از ۸۰ میلیارد تومان را برای شرکت به همراه داشته‌اند.

کاهش خوراک؛ چالش اصلی صنعت پتروشیمی

مدیرعامل و نائب رئیس شرکت پتروشیمی تبریز، تأمین خوراک را بزرگ‌ترین چالش فعلی صنعت پتروشیمی دانست و تصریح کرد: در سال‌های دور روزانه هزار تن خوراک از پالایشگاه تبریز دریافت می‌کردیم، اما این رقم اکنون به ۱۳۲ تن کاهش یافته و ناچار به تأمین خوراک از منابع دیگر با هزینه‌ای بالا شده‌ایم.

پتروشیمی تبریز در آستانه ورود به بورس

وی در پایان، از ورود قریب‌الوقوع این شرکت به بازار سرمایه خبر داد و گفت: پس از ۲۸ سال، با پیگیری‌های انجام‌شده، مراحل پذیرش اولیه پتروشیمی تبریز در بورس تا تیرماه تکمیل می‌شود و به‌زودی شاهد عرضه سهام این شرکت در بازار سرمایه خواهیم بود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78643 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57966 بازدید ]
7 سال پيش [ 33185 بازدید ]
8 سال پيش [ 18568 بازدید ]
5 سال پيش [ 18172 بازدید ]
5 سال پيش [ 11908 بازدید ]
7 سال پيش [ 11620 بازدید ]
8 سال پيش [ 10516 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8749 بازدید ]
7 سال پيش [ 7693 بازدید ]
5 سال پيش [ 7238 بازدید ]
3 سال پيش [ 7111 بازدید ]
3 سال پيش [ 6608 بازدید ]
4 سال پيش [ 5920 بازدید ]
6 سال پيش [ 5869 بازدید ]
2 سال پيش [ 5854 بازدید ]
4 سال پيش [ 5654 بازدید ]
4 سال پيش [ 5619 بازدید ]
4 سال پيش [ 5573 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 4 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 44 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 193 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 46 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 39 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 47 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید