جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
77922
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
284 بازدید
۰

ثبت رکورد بی سابقه تولید و عملیات معدنی در شرکت صنایع خاک چینی ایران

شرکت صنایع خاک چینی ایران (کخاک) در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکورد بی سابقه بیش از ۲ میلیون تن حجم عملیات در معادن و تولید بالغ بر ۲۴۰ هزارتن محصولات فراوری شده کائولن، کارنامه ای درخشان را در بخش بهره برداری ۳۰ سال فعالیت شرکت به نمایش گذاشت. به گزارش تبریز ما (به نقل از […]



ثبت رکورد بی سابقه تولید و عملیات معدنی در شرکت صنایع خاک چینی ایران
ثبت رکورد بی سابقه تولید و عملیات معدنی در شرکت صنایع خاک چینی ایران

شرکت صنایع خاک چینی ایران (کخاک) در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکورد بی سابقه بیش از ۲ میلیون تن حجم عملیات در معادن و تولید بالغ بر ۲۴۰ هزارتن محصولات فراوری شده کائولن، کارنامه ای درخشان را در بخش بهره برداری ۳۰ سال فعالیت شرکت به نمایش گذاشت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، شرکت صنایع خاک چینی ایران (کخاک) در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکورد بی سابقه بیش از ۲ میلیون تن حجم عملیات در معادن و تولید بالغ بر ۲۴۰ هزارتن محصولات فراوری شده کائولن، کارنامه ای درخشان را در بخش بهره برداری ۳۰ سال فعالیت شرکت به نمایش گذاشت.

مدیرعامل شرکت صنایع خاک چینی ایران با بیان اینکه آمار تولید واحدهای معدنی از بارزترین شاخص های ارزیابی اهداف سازمانی می باشد گفت: خوشبختانه این شرکت در راستای پیشبرد راهبردها و با بهره مندی از تمامی ظرفیت های داخلی، بالاترین میزان استخراج، بارگیری و حمل مواد معدنی را در سال ۱۴۰۳ به ثبت رسانده است.
علی بیات ماکو افزود: تولید مواد معدنی به میزان یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن و بارگیری و حمل مواد باطله به میزان ۹۱۲ هزا تن از معادن و دستیابی به بالاترین رکورد تولید در کائولن فرآوری شده به میزان ۲۴۰ هزار تن طی ۳ دهه فعالیت شرکت، حاصل برنامه ریزی و تلاش بی وقفه در مسیر اجرای راهبردهای این مجموعه پرتلاش بوده است.

وی از محدودیت ها و اعمال پیک بار مصرف انرژی و قطعی های مکرر در سال ۱۴۰۳ به عنوان یکی از مهمترین موانع و دغدغه ها برای تولیدکنندگان نام برد و افزود: دست یافتن به ۲ رکورد ارزشمند طی ۳۰ سال فعالیت بورسی کخاک، نشان دهنده نگاه توسعه ای در عرصه فعالیت و ارتقای سطح بهره وری شرکت دارد.
بیات ماکو ادامه داد: شرکت صنایع خاک چینی ایران (سهامی عام) بزرگترین و پرسابقه ترین شرکت در تولید انواع کائولن فرآوری و درجه بندی به صورت رشته ای، میکرونیزه و خرد شده در خاورمیانه و ایران و همچنین بزرگترین تولید کننده بلوک و پانل بتنی سبک اتوکلاوی (AAC) و انواع ملات خشک است.
مدیرعامل کخاک در خصوص سابقه فعالیت شرکت نیز گفت: اکتشاف معادن این مجموعه از سال ۱۳۳۳ و بهره برداری آن از سال ۱۳۳۷ آغاز شده و شرکت در سال ۱۳۶۴ با هدف فرآوری انواع کائولن تأسیس شد و در ۱۶ اسفند ماه ۱۳۷۵ در بورس اوراق بهادار تهران با نماد “کخاک” عرضه شده است.
بیات ماکو بر استراتژی، حفظ و افزایش سود سهامداران شرکت تاکید و خاطرنشان کرد: این شرکت با سرمایه گذاری ۷۴۸ میلیارد تومان و استفاده از سیلیس حاصل از فرآیند تولید فرآوری کائولن در سال ۱۴۰۱، موفق به احداث بزرگترین و مدرن ترین کارخانه تولید انواع بلوک و پانل مسلح بتنی سبک گازی اتوکلاوه شده و ملات خشک کشور گردیده .
وی ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت انواع بلوک بتنی سبک و پانل مسلح بتنی سبک(AAC) 1550 متر مکعب و انواع ملات خشک ۱۵۰ تن در روز است که با بهره گیری از به روزترین فناوری های اروپایی (HESS, EIRICH, LAHTIPRECISION) متناسب با نیاز بازارهای داخلی و خارجی محصولات خود را با برند تبلکس (TBLEX) عرضه می کند.
گفتنی است؛ در حال حاضر شرکت صنایع خاک چینی ایران با سرمایه ثبتی ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و با ظرفیت عملی۲۲۰ هزار تن انواع کائولن فرآوری و ۳۵۰ هزار تن انواع کائولن درجه بندی شده، مفتخر به تامین نیاز صنایع مربوط است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77922 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 831 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 232 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 629 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 843 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1684 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 769 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 201 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 289 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید