یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
12767
۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۴:۵۹
384 بازدید
۰

وظیفه دولت از دیدگاه جوانان تأمین شغل و امنیت شغلی است

تبریز ما: معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: وظیفه دولت از دیدگاه جوانان تأمین شغل و امنیت شغلی است. به گزارش تبریز ما، حسین دهقانی اظهار داشت: از مسئولان و اداره ورزش و جوانان انتظار داریم تا مجمع مشورتی امور جوانان روستایی را در شهرستان اهر تشکیل دهند تا با […]




وظیفه دولت از دیدگاه جوانان تأمین شغل و امنیت شغلی است

تبریز ما: معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: وظیفه دولت از دیدگاه جوانان تأمین شغل و امنیت شغلی است.

به گزارش تبریز ما، حسین دهقانی اظهار داشت: از مسئولان و اداره ورزش و جوانان انتظار داریم تا مجمع مشورتی امور جوانان روستایی را در شهرستان اهر تشکیل دهند تا با فراهم‌سازی زمینه بتوانیم از توانمندی‌های جوانان روستایی نیز بهره‌مند شویم.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه شهرستان اهر در حوزه جوانان تنها ۲ سمن دارد، افزود: اگر سمن‌های جدیدی در شهرستان اهر راه‌اندازی شود اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی می‌تواند برای پیشبرد برنامه‌های هر یک از سمن‌ها تا سقف ۷ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت کند.

وی اضافه کرد: در صورتی که توانمندی در شهرستان اهر وجود داشته باشد ما هزینه ایجاد خانه جوان را در شهرستان اهر می‌پردازیم و از این‌سو انتظار داریم زمین موردنظر تأمین شود تا جوانان اهری صاحب‌خانه جوان شوند.

 

نرخ بیکاری در شهرستان اهر نسبت به میانگین استانی بیشتر است

دهقانی به نتایج پیمایش‌ها، ارزش‌ها و نگرش‌های حوزه جوانان آذربایجان شرقی که در طول دو سال انجام می‌گیرد اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین شاخص زندگی خوب از دیدگاه جوانان آذربایجانی طبق نظرسنجی‌ها، نزدیک به ۳۷ درصد موفقیت‌های اجتماعی و مناصب شغلی، ۳۲ درصد برخوردار از خانواده و دوستان دلسوز و ۲۴ درصد درآمد بالا از نظر جوانان استان مهم‌ترین شاخص زندگی خوب بود.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه جوانان آذربایجان شرقی بیشترین نگرانی خود را بر اساس نظرسنجی‌ها مسائل مالی و اقتصادی، اشتغال مناسب، تحصیل و قبولی در کنکور و ازدواج دانسته‌اند، گفت: متأسفانه نرخ بیکاری در شهرستان اهر نسبت به میانگین استانی بیشتر است و برای از بین بردن حداقلی بیکاری اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی برای هر جوانی که بتواند خانه بوم گردی راه‌اندازی کند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد پرداخت می‌کند.

وی تصریح کرد: اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در راستای خانه‌دار شدن جوانان با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تفاهم‌نامه امضاء می‌کند تا مساکن مهر بلاتکلیفی که باقی‌مانده را با ۲ میلیون تومان به جوانان واگذار کند و با امضاء این تفاهم‌نامه متن آن به شهرستان‌ها ارسال می‌شود.

 

۶۲ درصد جوانان استان اعلام کرده‌اند سرمایه کافی برای خوداشتغالی ندارند

دهقانی در ادامه سخنان خود بابیان اینکه ۴۳ دانش آموزان و ۴۴ درصد دانشجویان آذربایجان شرقی به یافتن شغل مناسب و تحصیلات خود در آینده امیدوار هستند، بیان داشت: نتیجه این نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از ۵۰ درصد نسبت به آینده شغلی و تحصیلی خود ناامید هستند و علاوه بر این‌ها بیش از ۵۰ درصد جوانان استان نیز عنوان کرده‌اند که اشتغال پذیری بالایی دارند.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی سپس گفت: طبق نظرسنجی‌های انجام‌شده ۶۲ درصد جوانان آذربایجان شرقی اعلام کرده‌اند که سرمایه کافی برای خوداشتغالی ندارند و بر همین اساس از استان پیگیر هستیم تا حداقل تسهیلاتی از طریق صندوق کارآفرینی امید پرداخت شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12767 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59890 بازدید ]
8 سال پيش [ 35099 بازدید ]
8 سال پيش [ 20430 بازدید ]
6 سال پيش [ 20012 بازدید ]
5 سال پيش [ 13703 بازدید ]
8 سال پيش [ 13448 بازدید ]
8 سال پيش [ 12340 بازدید ]
6 سال پيش [ 10572 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9452 بازدید ]
6 سال پيش [ 9027 بازدید ]
4 سال پيش [ 8794 بازدید ]
4 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 7659 بازدید ]
7 سال پيش [ 7641 بازدید ]
3 سال پيش [ 7506 بازدید ]
4 سال پيش [ 7364 بازدید ]
4 سال پيش [ 7276 بازدید ]
5 سال پيش [ 7265 بازدید ]
3 سال پيش [ 6483 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 711 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 880 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 914 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 747 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 732 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 912 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 734 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 705 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 902 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 615 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 643 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 688 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 591 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 642 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 575 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 166 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 201 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 117 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 182 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 836 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 164 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 483 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 412 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید